Jump to content

Ulympos

Members
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

About Ulympos

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank voor de invitatie. Ik zal daar niet op ingaan omdat ik door persoonlijke omstandigheden (nix ernstigs) er geen gebruik van maak en geen aandeel zal leveren.
 2. Voor mij is niet Helder (!) wie Hans Halter is. Een pseudoniem? Wel een compliment voor het verslag gegeven....
 3. Vandaag een KKR (155km) door NH met een paar maten van mijn lokale kluppie gereden. Eén heftige bui op den snuffert gehad. Zo'n TDM900A biedt dan niet veel bescherming... Oude Macna textieljas en leder hose hielden me gelukkig toch droog. Nog wel een klein momentje de wereld vanuit een horizontale positie aanschouwt. Moest na de koffie met appelpunt het 2e deel van de rit in m'n TTR550 laden. Allemaal prima. Ik wil wegrijden en zet vanuit het zadel de motor rechtop vanaf de jiffy. Windvlaag en motor uit balans. Wil corrigeren, maar doordat ik pal op de rand van het wegdek stond, moest ik m'n
 4. Hier i.i.g. een plaatje van de destijds gemonteerde Garmin (Zumo 390) cradle. Binnenkort een foto incl. TTR550, gezien vanuit de bestuurder.
 5. Henk, ik heb mijn TTR550 met een RAM-mount bevestigd onder de steel van de spiegel links. Daardoor komt de TTR nog hoger te staan en hou je nog beter zicht op de verkeerssituatie voor je. Vraagje: is jouw Zuidduitser een 1150ReiseTour masjien?
 6. Ik ben zo langzamerhand een "scepticus" geworden... Ja laten we vooral nuchter blijven en niet achter de hijgerige drammers aanlopen die op kosten van JOUW portemonnee hun sprookje willen realiseren. Van die zelfgenoegzame mannetjes als Jetten (blijft lekker vliegen die hypocriet), Wiebes en Klaver word ik onpasselijk. Mijn persoonlijke opvatting he! De hysterie van "iedereen aan de warmtepomp" lijkt al weer over te waaien. Krijg je je huis niet echt warm mee in koudere perioden. De netwerkbeheerders kunnen het aanbod van met zonnepanelen grootschalig opgewekte stroom niet aan (wat een vi
 7. Dank voor je gedocumenteerd verslag. Kortom, een succesvolle beurs en voor herhaling vatbaar! 👍
 8. Maar nog leuke gebeurtenissen te melden of weinig spektakel?
 9. Wat zijn de belevenissen van HPS op de Noordelijke Motorbeurs? Zijn er nog beelden?
 10. Een tijdje terug de remblokken eens vervangen door gesinterde exemplaren. Nou die heb ik er weer snel uitgehaald, want m'n remschijven hadden daar behoorlijk van te lijden... Net als Peter tevreden met de blokken van organische materiaal.
 11. Ulympos

  Pinlock

  Bij mij (zowel een HJC RPHA Max als Nolan N100-5) zijn er ook wel eens omstandigheden dat het vizier met pinlock niet (geheel) condens vrij blijft bij koude en vochtige omstandigheden. Ik rij daarom bijna altijd met het vizier op een kier (he, dat rijmt!).
 12. Je hebt ze al gewassen, nu nog de geur eruit. Misschien een kwartiertje in warm (niet heet) water met een scheut huishoudazijn? Daarna goed uitspoelen en drogen.
 13. "He Jan, wat moet dat met mijn motor?", dacht ik bij jouw fotootje... Maar nee, je hebt er net zo een. De meest chique kleuruitvoering (vind ik). Veel mooie en veilige km's toegewenst.
 14. Dat gaat over de MRA bubbel kuipruit. Die heb ik oudjaarsdag uitgeprobeerd en ik ben voorzichtig optimistisch. Ik lijk minder herrie om de helm te ervaren. Heb weliswaar niet bij 100+ km/u geprobeerd.
 15. Jaarlijkse Oliebollenrit (156km) met m'n lokale kluppie (18 motoren) gereden. Opkomst onverwachts groot. Erg gezellig en aan het einde van de rit: verse oliebollen & appelflappen. Na afloop de TDM tot z'n strot afgetankt met BP Ultimate 98. Morgen wellicht wassen en hier-en-daar wat beschermende middelen spuiten en zo nodig uitwrijven.
×
×
 • Create New...

Important Information