Spring naar bijdragen

Ulympos

Members
 • Aantal bijdragen

  521
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ulympos

 • Rang
  Fossiel

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ulympos

  Handschoenen wassen

  Je hebt ze al gewassen, nu nog de geur eruit. Misschien een kwartiertje in warm (niet heet) water met een scheut huishoudazijn? Daarna goed uitspoelen en drogen.
 2. Ulympos

  Ff voorstellen

  "He Jan, wat moet dat met mijn motor?", dacht ik bij jouw fotootje... Maar nee, je hebt er net zo een. De meest chique kleuruitvoering (vind ik). Veel mooie en veilige km's toegewenst.
 3. Ulympos

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Dat gaat over de MRA bubbel kuipruit. Die heb ik oudjaarsdag uitgeprobeerd en ik ben voorzichtig optimistisch. Ik lijk minder herrie om de helm te ervaren. Heb weliswaar niet bij 100+ km/u geprobeerd.
 4. Ulympos

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Jaarlijkse Oliebollenrit (156km) met m'n lokale kluppie (18 motoren) gereden. Opkomst onverwachts groot. Erg gezellig en aan het einde van de rit: verse oliebollen & appelflappen. Na afloop de TDM tot z'n strot afgetankt met BP Ultimate 98. Morgen wellicht wassen en hier-en-daar wat beschermende middelen spuiten en zo nodig uitwrijven.
 5. Ulympos

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Vanaaf de nieuwe MRA bubbel kuipruit gemonteerd. Mij benieuwen of het lawaai om de helm wat minder is t.o.v. standaardruitje.
 6. Ulympos

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Lekker een frisse neus gehaald in de koude NH'se lucht (een graadje of 7 op de meter). Prachtige luchten en drie vreemde vogels gezien, waarvan er een vloog. Ja soms zie je ze vliegen.... 😄 Voeten werden op het eind wel koud. Handen in de winterhandschoenen niet + Oxford HVV op 50%. Ik was haast vergeten hoe lekker de TDM900A met een roffel over de dijkjes scheert! Accu had na twee maanden rust, wat moeite om de brommer te starten. Is misschien wel te verwachten met een accu van 13 jr. oud. Morgen als het droog is, weer een ritje. Dan zal starten waarschijnlijk minder lastig gaan. Alleen niet tevreden over mijn pas aangeschafte Alpine MotoSafe oordopjes. Door het steeltje en de strakke helm, werd de silicone afdichting met geluidsfilter teveel mijn gehoorgang binnen gedrukt. Een irritatiefactortje.... Halverwege maar weer mijn "oude" doppen ingedaan.
 7. Ulympos

  De opkomst van de smartphone op het stuur

  Ik ben geen expert, maar vlgs. mij is bij navigatie via de smartphone een bereik 3G, 4G of later 5G niet van belang. Immers bij navigatie communiceert de smartphone met een GPS-sateliet of wellicht strax Galileo (Europees sateliet navigatie netwerk).
 8. Ulympos

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Nico, tijd voor een setje Conti TKC80?
 9. Ulympos

  Thermostaat met kuren of normaal bij de tdm 900?

  Dus een TDM is gewoon cool!
 10. Ulympos

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Dagtut nie...
 11. Ulympos

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Leon, heb je mijn vraag over jouw zadeltassen gemist?
 12. Weet je dat zeker? De persoon op de foto kijkt wel een beetje sip!
 13. Ulympos

  Delkevic uitlaten 225 dempen

  Deze shorty''s van Delkevic werden mij door Bolski (verkoper in NL van o.a. Delkevic) afgeraden: te veel lawaai. Dit werd mij bericht: ======== Dag Hans, De ovale 450mm modellen zijn redelijk stil en daarmee val je zeker niet op. De 350 hoor je al iets beter, en alles wat korter is, zeker de 200mm modellen is bizar. Delkevic geeft geen db's op. ========
 14. Ulympos

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Zo, het bagagerekje is bij de spuiter geweest en mooi opgeknapt. Voor de zekerheid nog een uurtje in de oven thuis op 50° "nagebakken" om de verse lak te harden.
 15. Ulympos

  16, 17 en 18 nov 2018. De Hollandse Motorbeurs + 4 routes.

  De indruk van Henk correspondeert bijna naadloos met de teleurstellende ervaring van een door mij gerespecteerde bezoeker op het forum van de FJR-Club NL. Daarom zal ik zeker niet gaan....
×

Belangrijke informatie