Jump to content

LCV

Clublid
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LCV

 1. Ik ben er natuurlijk ook bij. 😁
 2. LCV

  ECU afstellen.

  Vorig week bij Dynojet geweest. Hier te horen gekregen dat de power commander lll niet meer leverbaar is voor de tdm. 🥺 En de power commander V wordt niet geproduceerd voor de TDM. 😢 Wel is er een mogelijkheid om de V te laten ombouwen vanuit een andere type motor. Maar deze moet dan wel door Dynojet ingebouwd worden en dan op de tdm afgeregeld worden. Hij gaat dan zo rond de €600,- kosten.💸 💸
 3. LCV

  ECU afstellen.

  Vraag wat doet een powercommander en is hij het geld waard?
 4. Ik zou de power outlet in de kuip vervangen voor een grotere. Hoef je ook geen kabels om te bouwen.
 5. LCV

  Voorstellen!

  Welkom Bas. en misschien even controleren of de meenemer in je voorwiel niet gebroken is. als deze niet helemaal goed zit bij montage van het voorwiel breekt het palletje en dan doet de snelheids meter niets meer.
 6. LCV

  dubbel licht TDM 900

  Heren mijn dank voor de reacties. Ik ben weer een stuk verder
 7. LCV

  dubbel licht TDM 900

  Dat is wel minder. Ik denk dat het me toch wat meer geld gaat kosten. Ik wil wel de mogelijkheid van grootlicht houden. Maar bedankt voor het aanbod. En geniet nog even van het Deense land.
 8. LCV

  dubbel licht TDM 900

  Ziet er goed uit. Maar heb jij ook toevallig een beschrijving wat voor een type onderdelen er nodig zijn. Of Heb je deze nog en wil je er van af?
 9. LCV

  dubbel licht TDM 900

  Ik weet het. Het is een terug komend verhaal. Maar mijn vraag heeft er iemand mischien een elektrische schema hoe je er voor kan zorgen dat beide koplampen kunnen branden zonder te verblinden.
 10. LCV

  geen dimlicht

  Daar ga ik nu wel van uit. Handvat verwarming en navigatie nu vanaf de accu gevoed, afgezekerd en laten schakelen met relais via het stadslicht. Connectoren van de verlichting vervangen en alles weer goed opgeknoopt. Dus gewoon lekker bezig geweest voor een mede tdm'er
 11. LCV

  geen dimlicht

  Maar ging het, toen alles nog werkte, ook uit als je het licht uit deed? Zo ja kan het de schakelaar zijn. Zo niet dan moet je dieper zoeken En is de zekering nog heel of is deze ook stuk. Anders zekering vervangen en kijken of deze ook doorbrand. Gebeurd dit gelijk, dan heb je ergens sluiting. Duurt het langer, dan trek je te veel vermogen. Ik zou beginnen met het loshalen van de verwarming dan kijken wat er gebeurt. En ik denk dat het slim is de handvatverwarming en de navigatie los halen en deze gaan voeden vanaf de accu met een relais er tussen geschakeld via het stadlicht. Dus
 12. LCV

  PANG!!!!!

  Mijn 4tx had een verbruik van 1 :20 bij een actieve rijstijl.
 13. Ik moet even kijken of het lukt om van mijn storingsdienst af te komen. Maar als dat lukt rij ik zeker mee.
 14. Echt mensen. Hou toch eens op met over elkaar te schrijven. Ga eens met elkaar praten. Ik had gehoopt dat het besluit en uitkomst van de AVL rust zou brengen in de club en op het forum. Jammer dat dit niet zo had mogen zijn. Laten we nu naar de toekomst kijken en hier aan gaan werken. Ik wens de overgebleven bestuursleden veel sterkte toe, ze hebben een zware taak te vervullen. Maar ik ga er vanuit dat ze ondersteuning zullen krijgen door al onze club leden. Van uit gaande dat ons clubje weer een gezellige clubje mag worden waar er weer meer over onze gezamenlijke liefde geluld gaat worden. Groet Leon Veens
 15. LCV

  Sleuteldag

  Gezellige dag gehad gisteren in het Friese land. Slangetje van het luchtfilter afgestompt en luchtfilter vervangen. Resultaat is top. De Tdm smile op de terugweg kon niet groter. Een top club dag. Pieter en mede deelnemers van deze dag, Bedankt.
 16. LCV

  Sleuteldag

  Dan ben ik blij dat ik niet meer aan het poetsen ben gegaan.
 17. LCV

  Sleuteldag

  31 maart. Komt ergens wel een keer langs in dit topic.
 18. Het glas nu opgeschuurd. Lamp geeft nu mooier licht.
 19. LCV

  Sleuteldag

  Ik ben er bij. Moet nog even de accu meten. Maar ik denk dat er een nieuwe in mag en luchtfilter vervangen voor k&n. Andere helpen als ik dat kan. En natuurlijk koffie leuten en ouwehoeren. Aleen Pieter nog even vragen wat hij mij kan leveren.
 20. Ik had mijn (beschadigde) topkuip nog liggen en daar kan toch iets mee. Mijn nieuwe buitenlamp.
 21. LCV

  Sleuteldag

  Moet even kijken of ik geen dienst heb dan. En aan de motor hoeft nog niet veel te gebeuren. Heb hem net . Maar er moeten nog mistlampen op. En ....... vast nog wel wat.
 22. LCV

  9 juli Biesboschrit!!!

  Ik wil wel een keer voorrijden. Als het nog nodig is.
×
×
 • Create New...

Important Information