Jump to content

LCV

Clublid
 • Posts

  162
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

842 profile views

LCV's Achievements

meubilair

meubilair (10/13)

 1. Mogelijkheden, tijd, animo en voor ons op dit moment de beste keuze. Hierdoor hebben we van locatie gewijzigd.
 2. Op locatie is er wel wat en ik zal ook nog wat mee nemen. Zoals multimeter, soldeerbout en wat los gereedschap. Voldoende om een motor te demonteren.
 3. De sleuteldag gaat door. Echter de locatie wordt wel in Almere. Dit houd in dat alle accessoires, onderdelen en of onderhoud middelen wel zelf meegenomen moeten worden. We gaan er een gezellige dagje van maken.
 4. We zijn bezig met het organiseren van de sleuteldag. We zijn nog wel aan het kijken welke locatie het gaat worden. Als er meer bekend laten we het weten.
 5. MOTORbeurs Utrecht presenteert: 'Brommers Kieken' Beste motorliefhebber, Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, kan het ook echt van start: ‘Brommers Kieken’. Rijd een geweldige rit, bekijk de nieuwste modellen en maak ook nog kans op mooie prijzen. In de maanden juni, juli en augustus biedt MOTORbeurs Utrecht, samen met haar partners Benelli, Ducati en Royal Enfield dit alles aan jou aan. Hoe werkt het? Nederland is in vijf toerregio’s ingedeeld. Geef je regio en start- en eindpunt naar keuze aan en ontvang direct jouw gewenste route. MrGPS heeft de routes samengesteld, zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Om ook nog kans te maken op die mooie prijzen, maak je aan het begin en het eind van de rit een foto, die je op jouw Facebookprofiel plaatst. Hoe het precies allemaal werkt en welke mooie prijzen je kunt winnen, vind je op de website.
 6. LCV

  Lid worden.

  Als het goed is is het opgelost. We zijn er nog wel mee bezig zodat het beter gaat.
 7. LCV

  ECU afstellen.

  Vorig week bij Dynojet geweest. Hier te horen gekregen dat de power commander lll niet meer leverbaar is voor de tdm. 🥺 En de power commander V wordt niet geproduceerd voor de TDM. 😢 Wel is er een mogelijkheid om de V te laten ombouwen vanuit een andere type motor. Maar deze moet dan wel door Dynojet ingebouwd worden en dan op de tdm afgeregeld worden. Hij gaat dan zo rond de €600,- kosten.💸 💸
 8. LCV

  ECU afstellen.

  Vraag wat doet een powercommander en is hij het geld waard?
 9. Ik zou de power outlet in de kuip vervangen voor een grotere. Hoef je ook geen kabels om te bouwen.
 10. LCV

  Voorstellen!

  Welkom Bas. en misschien even controleren of de meenemer in je voorwiel niet gebroken is. als deze niet helemaal goed zit bij montage van het voorwiel breekt het palletje en dan doet de snelheids meter niets meer.
 11. LCV

  dubbel licht TDM 900

  Heren mijn dank voor de reacties. Ik ben weer een stuk verder
 12. LCV

  dubbel licht TDM 900

  Dat is wel minder. Ik denk dat het me toch wat meer geld gaat kosten. Ik wil wel de mogelijkheid van grootlicht houden. Maar bedankt voor het aanbod. En geniet nog even van het Deense land.
 13. LCV

  dubbel licht TDM 900

  Ziet er goed uit. Maar heb jij ook toevallig een beschrijving wat voor een type onderdelen er nodig zijn. Of Heb je deze nog en wil je er van af?
 14. LCV

  dubbel licht TDM 900

  Ik weet het. Het is een terug komend verhaal. Maar mijn vraag heeft er iemand mischien een elektrische schema hoe je er voor kan zorgen dat beide koplampen kunnen branden zonder te verblinden.
 15. LCV

  geen dimlicht

  Daar ga ik nu wel van uit. Handvat verwarming en navigatie nu vanaf de accu gevoed, afgezekerd en laten schakelen met relais via het stadslicht. Connectoren van de verlichting vervangen en alles weer goed opgeknoopt. Dus gewoon lekker bezig geweest voor een mede tdm'er
×
×
 • Create New...

Important Information