Jump to content

chris

Clublid
 • Content Count

  1,255
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About chris

 • Rank
  Lid van de club van 1000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik was die dopjes ook kwijt, andere gekocht bij HPS, ik meen dat Pieter dat een lasdopje noemde.
 2. Staan goed, zijn ook heel prettig te gebruiken! Alleen nog ff een (las) dopje scoren voor de spiegel, word het nog mooier.
 3. chris

  “Classic“ TDM rescue

  Het aluminium bakje op mijn 3vd zit vast met een stukje draadeind door die gaatjes op het blok, met aan iedere kant een dopmoertje, en met twee boutjes onderin het blok. In het allubakje zit links en rechts een busje die het draadeind op z'n plek houd. Jij hebt dit niet dus kunnen die rubnuts nog wel eens een prima oplossing zijn. Ik neem aan dat onderin je puntbakje ook een paar gaatjes zitten in hem onder aan het blok te schroeven, zou al bij al voldoende moeten zijn.
 4. Ik heb op de 850 ook een setje van die verstelbare en opklapbare hendels van AliExpress. Ze bevallen uitstekend en zijn door het ruime stelbereik voor denk ik elke hand in te stellen. Mijn hendels zijn ook nog in de lengte iets te verstellen. Kan fijn zijn door een wat grotere hefboom.
 5. Die plaatjes gaan stuk door verkeerd monteren van de opnemer. Ik denk dat je als je eea goed, met het nieuwe plaatje monteert geen probleem meer hebt.
 6. Volgens mij staat er een 0 teveel in de prijs... Nieuw meen ik een €60,-
 7. Het stuk dat je omcirkeld is een deel van je bovenkuip en mi niet los leverbaar. Het goedkoopste is zelf repareren, daarna een andere, 2e hands kuip, daarna nieuw, die kost een paar honderd €.
 8. Ja, de velgen zijn zonder problemen uitwisselbaar.
 9. st. Pancras. Er is ooit een initiatief geweest voor een soort van ledenhulp bij bijvoorbeeld sleutelproblemen. Ik heb toen ook aangegeven dat ik eventueel wel hulp wilde geven. Verder nooit iets van gehoord.
 10. chris

  Frame

  FF een buitenplaatje... volgende week in de belasting en verzekering en dan proefrijden. Ik ben een beetje van details, ik vind het ontbreken van de dop over de achtervorkas geen potje... Een maat van heeft de beschikking over een 3D printer hij heeft een paar van die dopjes geprint, passen perfect, ff krapper dan de originele. Zoekplaatje, welke zijn de orginele..
 11. Welkom, Wido! Een mooie kleur 3VD, en een fijne motor. Veel rijplezier ermee! Wel origineel, een rijdende voorstelling van jezelf en de motor.
 12. Leuk project! De XTZ 750 blijft best wel lang zichtbaar in de TDM blokken, je komt vaak onderdelen tegen met 3LD, de code voor de XTZ. Wil zeggen dat je de blokken van TDM en XTZ aardig door elkaar kan klutsen. Bv de koppeling van de 4TX wordt regelmatig in een XTZ gezet omdat ie sterker is. Zelfs hybrides tussen de 850 en 900 komen voor. De advertentie over de matzwarte kappenset viel mij op... Daaronder zit een 3VD met zo te zien andere velgen en een USD voorvork van WP.... is dat het rijwielgedeelte voor de sportieve 3VD?
 13. Is een mooie motor..ik denk dat dit een GT met wat fraaie extra's. Ik ben nog een beetje op internet gaan zoeken naar recensies/testen. De Tracer 7 komt er goed uit. In 1 test zegt de testrijder dat ie meer lol had op de Tracer 700 dan op een MT 10 die veel sterker en sneller is. Soms is minder meer..
 14. Welkom Stefan en echtgenote! Een paar mooie motoren hebben jullie voor de deur staan. En over toeren... de TTT club heeft zo corona wil ook elk jaar een paar toertochten.
 15. Welkom Kars! Je hebt een mooie rode 2001 gekocht zag ik op motorforum. Daar ga je een hoop plezier van beleven want het zijn de fijnste TDM's.
×
×
 • Create New...

Important Information