Jump to content

chris

Clublid
 • Posts

  1,345
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chris's Achievements

Lid van de club van 1000

Lid van de club van 1000 (12/13)

 1. chris

  Hugger 4tx gezocht

  Ik heb een PB gestuurd. Grt, Chris
 2. chris

  Hugger 4tx gezocht

  Ik heb er wel een liggen. Meer dan 1... Verder niet teveel schade aan motor en lijf? Grt, Chris
 3. Rooster is niet moeilijk. Op internet ff een stuk racegaas kopen, ruim op maat knippen voor de gaten, beetje buigen en nog wat bijknippen, vast plakken met Bizon montage kit. Succes!
 4. Nee, het is niet mijn laatste TDM. Ik heb m'n rode nog, en inderdaad een RE daarnaast. De groene is mijn jaarlijkse projectbike. Plaatje van de rode..
 5. Vandaag een uitgebreide test ronde gereden op deze 3VD. Hij is nu te koop, zie motormarkt. Wat zijn het toch een fijne motoren, die 3VD's
 6. Ik heb een heel fijne 3VD staan. Ruim 71 duizend km's op de klok maar hij loopt als een zonnetje. Wat is er gebeurd de laatste tijd? Compressie en nokkenas ketting gemeten, kleppen zijn gesteld, carburateurs zijn uit elkaar geweest, schoon gemaakt en afgesteld. Banden en ketting zijn oke. Beetje opgeleukt, geadoniseerde verstelbare hendels en racegaas in de zijpanelen. Kortom een leuke motor, voor nog een hoop rijplezier. Neem bij belangstelling even contact met me op, kijken kan en eventueel onder voorwaarden een rondje proefrijden. De motor is verkocht!
 7. chris

  Versnelling probleem.

  TMD 850 3VD Derde Versnelling / Schakelvork Door psycrotic, 31 mei in TDM Deze post even doorlezen, denk dat dit een vergelijkbaar probleem is. Als je de zoekfunctie gebruikt zal je nog meer vinden.
 8. Ik heb door diverse projecten de laatste jaren een berg stukjes en beetjes van de onvolprezen TDM 850 op zolder liggen. Mocht je iets nodig hebben kan je altijd een PB tje sturen. Een onderdeel dat i niet via Marktplaats kan verkopen is de accu.... Ik heb er dus een paar staan. Onderdelen van een 3VD passen niet altijd op de 4TX maar soms wel.... dus informeren kan nooit kwaad.
 9. chris

  Angel Eyes 3VD

  Knap kloten Abjan, geeft frustratie, werk en kost geld. Kan je niet in verweer gaan? Uiteindelijk gelden die regels in NL niet...( Of misschien wel maar worden ze niet gehandhaafd..)
 10. chris

  JPio's TDM

  ziet er stoer uit in deze "legeruitvoering" je gaat zo te zien kamperen, veel plezier.
 11. De allu versie is voor de 3vd het beste geschikt. Ik heb zo'n exemplaar van AliExpress als reserve liggen.
 12. HPS heeft er een lasdopje voor. Ik heb ze daar gekocht.
 13. Je moet bijna blij zijn dat je nog een binnenkuipje hebt. Ze zijn ( bijna ) altijd beschadigd, oren eraf of gebroken. Zelf herstel ik ze altijd zo goed mogelijk. Ze zijn omdat ze makkelijk beschadigen ook 2e hands niet zo snel te vinden. Beste kans vermoedelijk bij HPS.
 14. Een mooie Tracer 900! Ooit, toen de TDM club starte, in 1995, stond er Internationaal in de clubnaam. Met Belgen erbij blijft het een beetje internationaal. Van harte welkom! Ik hoop dat er Tracer rijders zijn die met je op toer willen.
 15. chris

  Reactie plaatsen

  Bedankt voor de tips heren.. Via een andere browser gaat het veel beter. Dus inderdaad op de een of andere manier browser gerelateerd.
×
×
 • Create New...

Important Information