Jump to content

Peter 850

Registered
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Peter 850's Achievements

is er al lang bij

is er al lang bij (9/13)

 1. Peter 850

  MT09-Tracer

  [attachment=0]tdm 001.jpg[/attachment]Gistermiddag heb ik hier in Medemblik 3 Tracer`s met duits kenteken gespot.Dus ik begin in mijn beste duits iets te vragen......bleken het mannen van Yamaha NL te zijn.Mooi motoren hoor met een heerlijke 3cil-roffel.
 2. Hoi TDM/TRXers. Onder mijn 4TX heb ik achter een T30 van Brückenstein liggen. Ik heb er nu +/- 1700 Km meegereden ,voornamelijk tijdens een lang weekend Eifel en Luxemburg onder zeeeeer wisselende weersomstandigheden.Het voelt erg goed zowel op nat als op droog,ik ben er blij mee. De levensduur wacht ik af,maar daar hebben vorige Bridgestones mij nog nooit in teleurgesteld.
 3. Peter 850

  Toch geen APK !?

  Eerst zien en dan geloven. Het zou een wijs besluit zijn van Brussel/Straatsburg. En ook hoogst uitzonderlijk,zoveel verstandige beslissingen nemen ze daar niet.
 4. Ha die Jan. De naalden en naaldbuizen zijn gewoon nogal onderhavig aan slijtage. Bij mijn 96er 4tx zijn ze onlangs samen met de buizen vernieuwd,gelijk K&N filter in de airbox en afgesteld bij Dick H [rip]. Loopt weer perfect,maar is helaas wel de laatste door Dick onderhanden genomen TDM........
 5. Ik ben net thuis van 4 dagen Eifel ,maar ben ternauwernood aan zo`n geluidscontrole ontsnapt ,die stond bij Vianden bovenop in de bocht.De rest van ons groepje werd staande gehouden en nauwkeurig gecheckt op dbkillers en Ekeur.Zij hadden alles netjes voor elkaar. Daar was ik met mijn 2in1 IXIL nooit mee weg gekomen. Puur geluk gehad dus!!
 6. Morrie Mol [quote="mol"]blabladiebla................................. en trouwens. jaren lang boven de expert gewoond. (bagijnhof dus)[/quote] Ff off-topic,dat is een andere expert.....,dat is mijn overbuurman.Ik werk al 28jaar op bagijnhof 5,dus we zijn buren geweest.
 7. Ha die JP. Ik snap zeauwiezeau niet dat je wel zoveel aanpassingen aan de gehele ademhaling van je TDM doet maar hem vervolgens niet fatsoenlijk laat afstellen ,met een paar runs op een goede testbank kan de juiste expert het voor je fixen. Mijn 4TX wordt deze week afgesteld op de IXILpijp die ik gemonteerd heb,en er gaat dan meteen een K&Nfilter in of course samen met nieuwe naalden en naaldbuizen. Kwadijk is voor jouw niet echt in de buurt anders zou ik je Dick Hoogland aanraden,onwijs veel kennis en ervaring met TDM/TRXen...!! Suk6 met het oplossen van je dipje.
 8. Haakse ventielen zijn zowiezo handiger bij motoren ,daarom laat ik bij een bandenwissel een "gewoon" ventiel altijd vervangen door een haakse.De haakseventielen hebben bovendien een schroefaansluiting en zullen er dus niet uit kunnen breken/scheuren ,wat met de standaard rubberventielen wel kan gebeuren.Gewoon een stukje extra zekerheid voor een paar Euri. Je banden kun je natuurlijk met iedere fatsoenlijke pomp op druk brengen,wel ff checken met een knappe bandenspanningsmeter.
 9. Hoi Ap & Miranda. Leuk!! Welkom hier op dit forum. Mooi nog 2 TDM`s in Medemblik. Wat verlagen van de 850 betreft,kun je de voorvorkpoten wel iets verder doorsteken. De 8terkant is lastiger omdat de vering geen linksysteem gebruikt en er dus een aangepaste schokbreker nodig zou zijn. En vergeet na het verlagen vooral niet om de zijstandaard aan te passen / in te korten,toch zonde als zo`n TDM omvalt. Maar misschien is een verlaagd zadel nog niet zo gek.
 10. Hoi Tomas. Welkom Tomas. Gaaaaf man die MonsterTRX,en dan de Eifel en Ardennen als je achtertuin hebben,geweldig om hem/haar daar uit te laten. Een beetje jaloers ben ik wel,dan is de westfriese omringdijk [wel leuk] toch maar behelpen.
 11. Peter 850

  laser prostock

  Hoi Gompie. Over de sound van de IXIL ben ik zeker tevreden,klinkt mooi diep en hopelijk voor de buren niet te hard..... . Maar een set ProStock vind ik gewoon het mooist onder een 4TX. Voordeel van een 2 in 1 is dat je bij het kettingsmeren lekker de ruimte hebt en het scheelt behoorlijk in gewicht. De IXIL demper is van aluminium.
 12. Peter 850

  laser prostock

  Ha die TDMers. Eigenlijk moet er nog een mooi,betaalbaar setje ProStock`s komen ,maar tot dan doe ik het met een 2 in 1 van IXIL. Heb de IXIL zojuist gemonteerd.WOOOWWW wat een verschil,een vette diepe sound.
 13. Hoi. Bedankt voor de felicitaties,en neem er allemaal nog een (stuk of wat) van mij.
 14. Hoi sleutelaars. Jammer dat de sleuteldag [weer] op zaterdag is.Op zaterdag moet deze barbier toch echt werken,en zeker op paaszaterdag.Maar er volgt vast wel weer een mooi fotoverslag.
 15. [quote="erikbart"]Ook weer geweest. Fotootjes te zien op facebook.[/quote] Hoi Erikbart. Doe eens een linkje naar de foto`s.
×
×
 • Create New...

Important Information