Jump to content

harald66

Moderators
 • Content Count

  347
 • Joined

 • Last visited

About harald66

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

1,770 profile views
 1. Iets met keuken komt mij ook bekend voor.
 2. Zondag 4 Juli 2021, Frieslandrit Beste leden, Na het succes van de kennismakingsrit hebben we de smaak te pakken en nu ook Mark en Hugo ons wat meer pleziertjes gunnen, gaan we op zondag 4 Juli Friesland maar eens met een bezoek vereren. We rijden een route van zo’n 200 kilometer met begin en eindpunt in Lemmer We verzamelen om 10.00 uur bij Beachclub Lemmer (https://www.beachclublemmer.nl/ ) waar de traditionele koffie met appelpunt voor ons zal klaarstaan.
 3. @Nicoen @M-thing voor zo ver ik weet. Misschien ff een PB sturen
 4. Zondag 6 Juni Kennismakingsrit TTTCN 2021 Beste leden , Graag willen we jullie uitnodigen voor de Kennismakingsrit 2021 van ons gezellige clubje. Als we de weer goden mogen geloven hebben we prachtig weer . We starten zoals gebruikelijk om 10:00 uur met koffie en een appelpunt op kosten van de club. Omstreeks 10:30 uur starten we met het eerste deel van de route waarna we zullen genieten van een wel verdiende lunch ,op eigen kosten. Na de lunch rijden we het tweede deel van de route. Op het eindpunt van de route is er de mogelijkheid
 5. harald66

  Zeeland rit

  As se koeke hawwe, hoege wy Fryslân mar ien kear ûnfeilich meitsjen
 6. Denk dat je uitgeloot bent
 7. harald66

  Zeeland rit

  @Stony Dus? Het blijft angstvallig stil
 8. Zelf na navragen eindelijk de routes en namen van medegegadigden gekregen. Er waren 4 aanmeldingen, lijkt mij dat er vanuit het bestuur hier meer aandacht aan had moeten worden gegeven. Door zelf via mail en whatsapp groep afspraken te hebben gemaakt hier toch nog een leuke dag uitgehaald.
 9. @Yammer900, dat is schrikken. Gelukkig geen erger letsel dan een schaafwond en spierpijn. De rest is te repareren. Hopelijk kom je snel weer aan het rijden.
 10. Deze https://www.polo-motorrad.com/de-de/qbag-satteltaschenpaar-04-mit-hardcover-36-46-liter-stauraum-70250101285.html
 11. @Pieter Hik heb ze binnen, past prima zo
 12. Nu maar hopen dat we ze snel kunnen gebruiken
×
×
 • Create New...

Important Information