Jump to content

b4l

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

About b4l

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. b4l

  niken

  Al iemand mee gereden?
 2. Al gedaan, ruitloos gereden, en dat is bijna perfect maar waar blijft mijn gps dan? Nu staat hij centraal voor me en met een heel klein stukje plexi op de gps is het blootstaande gedeelte ook nog beschermd maar dan?. Gps met stuurmontage?, heb ik niet zo graag omdat je dan telkens weg van de baan en het verkeer moet kijken om je gps te zien en neen ik wil geen stembegeleiding.
 3. Het mijne, scherm dus..., ook zo gedaan. Verandert niets voor mij. Ben ong 1.72 hoog of laag, zonder helm. Een dezer de zaag terug gebruiken.
 4. b4l

  Sinterklaas?

  Korting, 15%, bij top sellerie. Misschien het moment voor een ander zadel?
 5. Ervaringen delen (alex), is wat ik dacht dat de bedoeling was (is) van een forum? Iedereen kan ervan bijleren, dacht ik. Mijn persoonlijke keuzes of bevindingen die ik deel of wil delen zijn geen regel of wet voor anderen en wil ik zeker niet opleggen of opdringen. Zo heb ik vb. nu de 900 A na een 4TX en niettegenstaande de voordelen van de 900, ook weeral persoonlijk, verkies ik nog altijd de 4TX....(zoek er trouwens eentje, gewoon voor erbij...). Dus ieder zijn ding zou ik zo zeggen. Gemotiveerde of gefundeerde opmerkingen of bevindingen(o.a leon s) helpen iedereen vooruit, dacht ik weeral.
 6. [quote="LeonS"]Die T30 scoort ook al jaren lang in de top in de diverse tests....NOT Ik ben in de BT021 / BT023 tijd juist van Bridgestone afgestapt omdat ik: 1: Standaard veel te vroeg mijn achterband vlak reed 2: Standaard veel te vroeg mijn voorband tot ei reed Nu moet ik wel zeggen dat ook als 6e in een test in een schala van 1-250 er met 214 punten nog wel altijd goed gescoord wordt. Alleen scoren Conti, Dunlop, Metzeler, Pirelli en Michelin 220 of hoger [/quote] Bt 23 voldeed voor mij, ik kan enkel zeggen dat bij mij voor en achter gelijktijdig aan vervanging toe zijn? Samen nieuw gemonteerd en dus evenveel km's. Hadden ook nog actie met montagevergoeding, 30 euro, en dat ging dus ook nog van de prijs af.
 7. b4l

  Klein wiellager projectje

  Bij Ferrari zetten ze zo de klepzittingen in de cilinderkoppen, zonder dat pasplaatje natuurlijk. Ik denk dat klepzittingen toch wel iets meer te verduren krijgen dan een wiellager dus dat zal wel, heel, dik ok zijn.
 8. b4l

  Led verlichting

  Niet alleen de Nederlanders letten op de kleintjes pieter.., Juist daarom mijn vraag. Ik heb nog xenon liggen van mijn 850 maar gewoon de lamp door een ledlamp vervangen gaat natuurlijk veel sneller maar als het dan niet of slecht werkt is dat ook weer geen winst.
 9. b4l

  Led verlichting

  , Pieter heeft gelijk. Vraag is bedoeld op het voorlicht. Als achterlicht heb ik het terug verwijderd, ik kreeg opmerkingen dat ik enkel zichtbaar was als je recht achter mij aan reed. Van opzij was er niks te zien van een werkend achterlicht, verkeerd type ledlamp ??
 10. b4l

  Led verlichting

  Heeft er iemand ervaring met ledverlichting op een 900?
 11. [quote="LeonS"]Chinese Handkappen erop gezet..... de standaard rem- en koppelingshandle zitten nét in de weg. Ik schat in 1cm te lang maar er waren toch al nieuwe handles onderweg vanuit hetzelfde verre oosten. Alleen nog even de Aluminium bevestigingsbeugel zwart spuiten en gelijk de pisbakkenstalen bouten vervangen voor RVS exemplaren. [img]http://i1189.photobucket.com/albums/z433/LeonStolk/20161013_190214_zps1z5wckxp.jpg[/img] [img]http://i1189.photobucket.com/albums/z433/LeonStolk/20161013_190227_zpslvf7wzbk.jpg[/img][/quote] Welke site of leverancier?
 12. b4l

  Ardennen

  [quote="Alex"]Behalve een vent !!! [/quote] ong. 10% van de wereldbevolking gaat het niet met je eens zijn.....
 13. b4l

  Ardennen

  [quote="superrobke"]Ik kan me dit nog herinneren van een paar jaar geleden : Pap wanneer zijn we nu in Belgie, nou dat voel je wel !! Hoe zo, jaja dat merk je wel zo meteen. Rijden we de grens over , nog geen 50 meter verder op de achterbank, ja we zijn in Belgie Ik bedoel maar, diep triest. de wegen daar. [/quote] Waarom denk je dat wij hier zoveel wereldkampioenen motorcross hebben?, die mannen kunnen gewoon op de openbare weg 24/24 7/7 oefenen........ Maar helaas is het wel een feit dat wat wij hier wegen noemen elders al eens anders "omschreven" zal worden. Stond laatst nog een artikel in de krant van wat de staat vorig jaar moest betalen aan schadeclaims van schade door of ten gevolge van de slechte wegen hier, moet het opzoeken om juist te zijn maar het ging om een gigantisch bedrag. Met dat geld zou men beter de wegen reeds herstellen (het ging om ettelijke miljoenen) maar dat is net teveel gevraagd blijkbaar. Tip: rondrijden over Luxemburg, ook mooi en de benzine is er merkelijk goedkoper....
 14. b4l

  Ardennen

  Alles went.....
×
×
 • Create New...

Important Information