Jump to content

aow'er

Clublid
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

About aow'er

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Route ontvangen, maar met geen mogelijkheid in de TT te krijgen. Waarom niet een gewoon GPX bestand. Ben al een uur bezig, maar hij ziet geen gecomprimeerd bestand, en als ik het uitpak is het weer geen gpx. Ben weer een beetje meer moedeloos.
 2. Nog geen routes GPX ontvangen, klopt dat? Groet, Rinus.
 3. aow'er

  Zondagmeeting

  Leuke en gezellige middag gehad in Alkmaar. Chris, bedankt voor dit initiatief. Het idee dit meer te doen sprak mij ook aan, alleen niet meer 2 dagen van te voren bekend maken hoor. Overigens prachtige route naar huis gereden. Groet, Rinus.
 4. aow'er

  Zondagmeeting

  Ik ben er ook.
 5. aow'er

  Zondagmeeting

  Gaat het nog door? Neem ik wel mijn regenpak mee, dan blijft het meestal droog. groetjes, aow'er
 6. aow'er

  Zondagmeeting

  Ja, ik zie dat wel zitten. Groet, aow'er
 7. Precies, geen positieve gedachte krijg je als je " gebruikelijk 7,50 betaald en koffie met appeltaart krijgt" en nu 5 euro betaald en daarna nog eens 14 euro aan de kassa voor nog te betalen koffie en appeltaart.
 8. Mensen trek je ook niet als je i.v.m. te hoog saldo in je clubkas. besluit om het inschrijfgeld te verlagen van 7,50 naar 5,00 en vervolgens de welkomst koffie en appelgebak door de leden zelf laat betalen. mijns inziens verhoogd zoiets de clubkas en verlaagd het saldo bij de leden. groeten, aow'er
 9. aow'er

  Bucket lijst

  Ik pas. groet, Rinus.
 10. aow'er

  Raar knakkend geluid

  Komt me bekend voor. heb me ook suf gezocht naar de oorzaak. WD-40 op de bevestiging punten waarmee het spatbord vast zit doet WONDEREN. groet, rinus.
 11. Ga er zeker naar toe en denk ook het toertje van half elf. Tot nu toe dit jaar al veel en leuke tochten gedaan, groet, rinus.
 12. Hele fijne dagen gehad met prachtige bochtige routes. Het afscheid was zelfs voor de weergoden teveel geworden. Groetjes Rinus.
×
×
 • Create New...

Important Information