Jump to content

aow'er

Clublid
 • Content Count

  218
 • Joined

 • Last visited

About aow'er

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Route ontvangen, maar met geen mogelijkheid in de TT te krijgen. Waarom niet een gewoon GPX bestand. Ben al een uur bezig, maar hij ziet geen gecomprimeerd bestand, en als ik het uitpak is het weer geen gpx. Ben weer een beetje meer moedeloos.
 2. Nog geen routes GPX ontvangen, klopt dat? Groet, Rinus.
 3. Precies, geen positieve gedachte krijg je als je " gebruikelijk 7,50 betaald en koffie met appeltaart krijgt" en nu 5 euro betaald en daarna nog eens 14 euro aan de kassa voor nog te betalen koffie en appeltaart.
 4. Mensen trek je ook niet als je i.v.m. te hoog saldo in je clubkas. besluit om het inschrijfgeld te verlagen van 7,50 naar 5,00 en vervolgens de welkomst koffie en appelgebak door de leden zelf laat betalen. mijns inziens verhoogd zoiets de clubkas en verlaagd het saldo bij de leden. groeten, aow'er
 5. aow'er

  Bucket lijst

  Ik pas. groet, Rinus.
 6. aow'er

  Raar knakkend geluid

  Komt me bekend voor. heb me ook suf gezocht naar de oorzaak. WD-40 op de bevestiging punten waarmee het spatbord vast zit doet WONDEREN. groet, rinus.
 7. Ga er zeker naar toe en denk ook het toertje van half elf. Tot nu toe dit jaar al veel en leuke tochten gedaan, groet, rinus.
 8. Hele fijne dagen gehad met prachtige bochtige routes. Het afscheid was zelfs voor de weergoden teveel geworden. Groetjes Rinus.
 9. Mannen bedankt, ook voor de vele FB reacties.
 10. Vanmorgen een kwartier bezig geweest om de contactsleutel, zonder af te breken, om te draaien. Oké het was erg koud, maar altijd goed in de wd40 gehad .(slot, ik gebruik whisky.) Maar dat alles was snel vergeten door de aandacht aan mijn koude handen, maar wel een lekkere pekelrit gehad.
 11. aow'er

  9 juli Biesboschrit!!!

  Jan is nog aan het bijkomen, Herman. Maar tot Zaltbommel ging het prima. groet, Rinus,
 12. aow'er

  Biesbosch

  Al iets bekend over de Biesbosch rit? Buiten dan op 9 juli nog niets kunnen vinden. groet, rinus.
×
×
 • Create New...

Important Information