Jump to content

michel_m

Members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

963 profile views

michel_m's Achievements

is er al lang bij

is er al lang bij (9/13)

 1. Hoi DickieDick , plastic delen kun je ook prima polijsten en waxen. Steenslag zit voornamelijk op voorspatbord.
 2. Polijsten heb ik met boormachine gedaan en waxen met de hand.
 3. Jazeker, ik heb eerst commandant 5 gebruikt, ingeboend met een middelgrove schijf en daarna opgepoetst met een fijne schijf. Toen waren alle fijne krasjes weg. Daarna heb ik nog met turtlewax geboend. De diepere krassen zitten er nog wel, achteraf gezien had ik die eerst plaatselijk met commandant 4 moeten doen en daarna met commandant 5 eroverheen. Maar ik ben tevreden met het behaalde resultaat en daar gaat het om 😉.
 4. Dank voor de tip, ze zijn inmiddels mooi weggepoetst.
 5. Hoi allemaal, Ik heb kleine krasjes in de lak van steenslag e.d. Hoe poets je ze het beste weg? Ik wou commandant 4 gebruiken, maar lees op internet allemaal berichten dat je dit niet moet gebruiken tenzij de lak dof is en dat is bij mij nog niet het geval. Groeten Michel
 6. Laten we vooral deze niet vergeten
 7. Vandaag een lekker ritje in de eifel gemaakt. Al met al zo'n 480km's gereden. Waren wel volop wegwerkzaamheden. 4x van de route af moeten wijken.
 8. Helaas is het verschil qua geluid nauwelijks merkbaar t.o.v. de originele ruit, maar merk wel dat ik minder last heb van het schudden van mijn hoofd als ik op de snelweg achter een busje rij. Het grootste voordeel vind ik wel dat mijn vizier een stuk schoner blijft. Voorheen plakten er na een rit het een en ander aan insecten op mijn vizier en nu niets meer ????
 9. Ja, heb ik ook nog ff geprobeerd, maar was toch niet je van het ????
 10. Ik snap niet waarom foto's op Facebook e.d. wel mogen, maar hier niet. Een rubriek als "de motor van" zou toch moeten kunnen als degene die zijn foto erop wil zetten eerst een akkoord moet geven dat hij op de hoogte is dat het forum openbaar en voor iedereen toegankelijk is. Kan me voorstellen dat het een ander verhaal wordt als er personen op staan, maar alleen motoren moet kunnen lijkt me. Hoe wil marktplaats anders blijven bestaan.
 11. Jawel, maar daar is ie €6.50 duurder dan bij mlm. Rij al jaren met originele ruit, dus die paar weken moeten er dan ook maar bij kunnen. Inmiddels €10,00 zie ik....
 12. Heb de knoop doorgehakt. Het is toch de Fabbri dark smoke geworden. Nu nog 4-5 weken wachten op de levering ????
 13. Ernst, je hebt een pm.
×
×
 • Create New...

Important Information