Jump to content

T-ReX

Clublid
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About T-ReX

 • Rank
  is er al een tijdje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heren, Ik zal jullie ook verblijden met mijn aanwezigheid. Tot zondag! Groetjes Sjon Dragtsma
 2. T-ReX

  Weinig op temperatuur

  Komt door de plaatsing van de temperatuuropnemer. Die zit op het thermostaathuis vol in de wind. Kan dus geen realistische waarde worden als je rijdt.
 3. T-ReX

  TRX foto's

  Stond nog geen blauwe!! 😉
 4. Sorry.Heb geen idee hoeveel de ACTION Cam daarvan heeft.
 5. Hieronder de linkjes. https://youtu.be/7WDFCrSOfAk https://youtu.be/cX4Gr1VR7Os https://youtu.be/ETlA6PjXcW0 https://youtu.be/rZ0yCWd73UY https://youtu.be/H_7jPi7hS9w https://youtu.be/QBWDwa1xQqA Het is best wel een boel geworden. Het is nog onbewerkt. Kijk maar wat je er van vindt. Groet Sjon
 6. Hallo allen. Ik ben ook weer eens bij. Bijna mislukt maar Herman heeft ff een plekje voor mij geregeld
 7. T-ReX

  Hoera een zoon.

  Hallo M10, Gefeliciteerd Sjon
 8. T-ReX

  Trieste mededeling

  Denk dat ik niet veel aan de anderen heb toe te voegen. Stil wordt je er van. Rob en familie, heel veel sterkte. Sjon.
 9. Zal zaterdag de "Donder brommer" weer even uitlaten. Laat het naderde geluid je dus niet verwarren met onweer. Dit is het regen loze geluid. Sjon.
 10. Hoi allemaal, Iedereen bedankt voor het gezellige weekeinde. Heb dit keer mijn brevet weer niet nodig gehad en het landingsgestel op de grond gehouden. [img]http://img515.imageshack.us/img515/5910/imag0124tc.jpg[/img] Nog even een pickie van Jaapster zijn vliegendoekje.
 11. T-ReX

  Hemelvaart weekend

  [/quote] Maar dan moet Sjonnie natuurlijk wel op het Forum kijken .....[/quote] Waarvan akte.
 12. T-ReX

  Hemelvaart weekend

  Sterkte Herman. Sjon.
 13. T-ReX

  TRX erbij , jippieeeeeeeeee

  [quote="Jur001"]Vandaag idd lekker op pad geweest, 350 km gereden om eens goed te kijken hoe zo'n Trx rijd. Wel wat verbeterpunten merk ik. Buiten al eerder genoemde sychroon perikelen veel herrie uit de kuip vandaan, ik vermoed dat de verouderde voorband hier debet aan is , wellicht wat uitgehard, heeft iemand dit ook al es meegemaakt? Verder is het verbruik 1-16,8 nogal fors vind ik , meende dat ik met mn oude 4tx rond de 1-19 reed. Ben verder gewoon happy met het ding en sta open voor goede tips Weet iemand of ik de brandstofslangen gewoon los kan halen en tank verwijderen of moet ik ze afdoppen ivm benzineuitloop?[/quote] Slangen kan je er zo af halen. Kraantje zit aan de tank vast. Let wel even op het vacuüm slangetje om de kraan open te sturen. Hoi Jur, Mooie TRX. Mijn TRX liep met de standaard luchtfilterkast en uitlaten ongeveer 1 op 21. Echter met losse K&N's en sportuitlaten van Shark varieert het tussen 1 op 13 bij flink doorrijden en 1 op 20 bij erg rustig rijden.
 14. T-ReX

  Buitenland weekend 2012

  [quote="Robje"]Ach Sjon komt gewoon op een Tienklepper en laat dat dikke ding thuis. En harde schreeuwers hebben zelf veel pijn.[/quote] Dathebbiemooizeit Robbie
×
×
 • Create New...

Important Information