Jump to content

frederik

Clublid
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

About frederik

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hartelijk welkom . Het word nog een internationaal clubje .😀 Er zijn zeker goede banden die het offroad en op de weg het goed doen. Veel plezier met de motor. Zweden is een mooi land om motor terijden.
 2. Ja de 4 was de voorloper van 5 😉 Toch verbaas ik altijd weer over het feit dat je went aan de slijtage en als je dan nieuwe banden heb denk je kijk dat stuurt weer .
 3. Kettingset 41000 km Banden precies 20000 km na een week al een prop er in en nu weer een spijker. Maar ook zonder spijker moesten ze wel worden vervangen . Banden waren ook M Road 5 .
 4. Gisteren zijn mijn banden en ketting met ketting wielen ver vangen . Dus moest ik vandaag de boel even in rijden. Michelin Road 5. Even naar de oosterburen geweest daar gaat het wat sneller . Toch weer 538 km gereden was met dit weer geen straf. Groet tot volgende week. Frederik.
 5. Goede morgen Ik ga ook graag mee en hoop de route ook te krijgen. Dan kan ik hem overdag laden schijnt beter tezijn . Anders begint de TT voor zich zelf . Volgens mij heeft Mr GPS hier ook al eens wat over gezegt ! Groetjes Frederik .
 6. Niets aangepast gewoon gereden toch weer op plaatsen geweest waar ik het bestaan van niet wist .😀 Mooie rit heb me prima vermaakt . Op naar de volgende rit .
 7. Zo als het er nu uit ziet ga ik wel mee.Lekker dicht bij.😀
 8. Hier is de 700 Trace rijder . En mijn broer heeft er vorigeweek ook 1 gekocht . Hij wilde ook wel eens door de bocht dat valt op een vmax niet mee. Nu maar een keer rijden als het niet vanuit de club kan een wide rit.😀 Rij wel veel maar plaats dat niet altijd op het forum. Groetjes .
 9. Je kan er maar druk mee zijn .Leuk die jonge Helden . Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je VROUW . Groet Frederik .
 10. frederik

  Vering

  Dat is goed tegen de coronakilo's. Al dat bewegen.😀
 11. Hoi Karin wekom . IK heb ook een 700 met een comfort zadel .Is wel een verbetering maar het moet volgens mij nog beter kunnen! Maar na een uur of 6 op de motor worden de meeste billen het wel zat . Groetjes .
 12. frederik

  Remblokken TDM900

  Marcel hoe oud is de remolie? Twee jaar zijn zo om. Anders deze misschien vervangen .
 13. Er wordt bij montage zo minmogelijk vet gebruikt dit geld ook voor de motor olie en koelvloestof . Bij grote aantallen werkt dit kostenbesparend . Als je alles lekker vetwilheben moet je de motor of in jou geval de Niken uit elkaar halen dan alles lekker in het vet zetten .Maar dat doet geen mens.Daarom zijn er mensen in de club heel goed met een slijpschijf.😀
 14. Wel veel zwart . Is wel even wenen. Jammer van de remschijven. Dat is nu goedkoop is duurkoop.
×
×
 • Create New...

Important Information