Jump to content

frederik

Clublid
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

About frederik

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. frederik

  stotteren en inhouden

  Het is voor mij een herkenbaar probleem had er met mijn 850 ook last van boven de 2000 meter was er niet mee terijden. Ik dacht hoogtevrees . Maar is inderdaad een afstellings probleem.
 2. Zo nog een bedankje aan Vincent en een ieder die heeft bijgedragen aan dit super weekend . Hans m'n licht doet het ook weer nieuw lampje . Heb 1925 km gereden . En het jaar is nog niet om . En wat Hans zegt meer deelnemers is voor de mensen die het organiseren ook wel leuk .
 3. Henk Helder Zie route van het weekend in de hars. Zijn mooie routes . Goede reis . Groet Frederik
 4. Ziet er mooi uit .We gaan ons wel vermaken .
 5. Ja het was een verrassende rit.Heel wat dijkjes gereden vandaag. Was weer gezellig . Vincent bedankt voor alle tijd die je er in gestopt hebt ik vond het geslaagd . Groetjes .
 6. Ja Jan ik weet dat het normaal zo werkt maar nu stond er dat hij een dag vantevoren op het forum kwam. Als het even kan kom ik morgen. Groetjes.
 7. Dat is voor Nikenrider de vraag en voor mij ook ?😀 Groetjes .
 8. Zo zie je maar weer het komt meestal wel goed . Hoop op een mooi weekend .😎 Groet Frederik.
 9. Bij dat weekend in september zie ik mijn naam niet staan is volgens mij ook niet echt bij gewerkt . Heb toch op tijd betaald en opgegeven . Krijg daar verder ook geen bevestiging van dat er betaald is het is wel zo prettig als je weet dat alles goed is ge gaan . Misschien een tip voor de volgende keer . Groet Frederik.
 10. Vandaag vanuit de Harz naar huis gereden .😃
 11. Zo het zit er weer op 18.00 uur thuis . Het was een mooi langweekend met toch weer 1600 KM er bij . Had een lekke achterband maar met hulp van de adac weer snel gemaakt .Ik vond het heel gezellig en een ieder die zich heeft ingespannen voor dit weekend hartelijk dank en tot een volgende keer maar weer .
 12. Was er op zaterdagmorgen als je niet op alle merken gaat proefrijden is er niet veel te beleven . Heb de tanktastocht wel gereden en omdat ik daar aan deelnam kreeg ik 2 vrijkaartjes .Dat was dan wel weer leuk .Ook de tocht was mooi met toch weer verrassendewegen . Zo kijkt een ieder er op zijn manier naar.😄
 13. Ik rijd nu al een jaar met een TT 550 maar herken de slechte afleesbaaarheid niet . Het zal ook de plaats zijn waar hij is gemonteerd .
 14. Kijk ook de voorvork na deze heeft niet veel nodig om krom te worden . Sterkte.
 15. Was zeker een mooie dag en een mooie route. Moest van middag optijd ergens zijn waar door ik de tweede helft alleen heb gereden . Had geen tijd voor de lunch dat dan de volgende keer maar weer. Een mens kan het maar druk hebben. Maar een ieder die zich heeft ingespannen voor deze dag bedankt .👍
×
×
 • Create New...

Important Information