Jump to content

Arwin Koens

Clublid
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

About Arwin Koens

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yep ook een ander zadel, deze is stroever en zit lekkerder, en de prijs was ok. Vandaag is mijn zoon jarig en vanmiddag trakteren wij ons op een ritje op de brommert!
 2. De hardcore 1e versie maar nu met YSS shock achter en YSS voorveren, van het weekend maar eens uitproberen! Gr., Arwin
 3. Mensen gelukkig en gezond 2021, dat we maar weer een hoop motor mogen rijden๐Ÿ˜€
 4. Tja Harm meer koppel ( bij veel lager toerental) meer vermogen en lichter dusss๐Ÿ™๐Ÿ˜‡
 5. Ik heb net andere shock gekocht en oude ingeruild, dan nog andere voorveren, gpwaardig ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‡๐Ÿ‘ vering schijnt betert te zijn bij de GT?
 6. Heerlijk met tft, quickshifter en cruisecontrolen ๐Ÿ˜‡๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘
 7. Oeff mooi Harm๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘
 8. Nee maar ik sleutel de vering Ff eruit origineel er weer in, jij blij ik blij๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‰
 9. Tja Japie ik haal toch gauw 1 k meer๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜œ dat komt er van: veel te vroeg op het gas, volgas accelereren, te plat door de bocht, hard remmen etc.
 10. Ik vindt het super, het is meer een sportblok. Ik heb de 2015 die schijnen een felle gasreactie te hebben (hiervoor 2004 TDM 900 met idem gasreactie). Moet zeggen als je rustig rijdt is de aMode te gretig (tov de std mode) maar rij je wat harder lees hoger in toeren dan maakt hij serieus meters. Dan is het super en komen de bochten sneller, stuurt ontzettend licht.
 11. Ik ben benieuwd of jullie de overbrenging aanpassen van Tracer 900. ik lees en merk zelf dat ze een lange overbrenging hebben, dus 1 tand minder voor of 2 achter meer zal helpen denk ik? ik hoor graag. gr., Arwin ps als iemand nog onder delen kwijt wil omdat hij gaat inruilen hou ik me aanbevolen๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‰ vering, zadel etc)
 12. Oeff gecondoleerd Dorus๐Ÿ˜ช
 13. Mooi, dank voor de info. Waar kun je deze producten bestellen?
×
×
 • Create New...

Important Information