Jump to content

Arwin Koens

Clublid
 • Posts

  155
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arwin Koens's Achievements

meubilair

meubilair (10/13)

 1. Ik heb onder mijn Tracer 900 YSS achterschokbreker en andere voorveren en olie. Doel was de te slappe vering aanpassen en daardoor weinig vertrouwen met insturen aan de voorzijde (sportieve rijstijl) en dat is gelukt. Super strak op 1 oor, wel wat minder comfort in vergelijking tdm 900, maar goed vertrouwen is belangrijker. Kun je bij hun speciaal op gewicht, rijstijl etc. bestellen YSS Schijndel.
 2. Arwin Koens

  Bye Bye

  Bertho bedankt voor je inzet! Jammer dat je gaat. Gr., Arwin Mt-09 TracerT
 3. Het was weer heerlijk en gezellig , tot de volgendeπŸ‘ŒπŸ‘
 4. 2018 model heeft langere achterbrug, scheelt 6 cm, om hem stabieler en rustiger sturend te maken te maken, naast bovengenoemde aanpassingen. Verder zou ik een veringsupgrade aanraden, std is het niet veel. Ik heb YSS upgrade gedaan, andere schokbreker en voorveren speciaal op gewicht. = betaalbaar 369 + 109 +115 (Schokbreker + voorveren + inbouw voorveren met olie en keerringen). Dan ken je hem niet meer terug!
 5. Yep ook een ander zadel, deze is stroever en zit lekkerder, en de prijs was ok. Vandaag is mijn zoon jarig en vanmiddag trakteren wij ons op een ritje op de brommert!
 6. De hardcore 1e versie maar nu met YSS shock achter en YSS voorveren, van het weekend maar eens uitproberen! Gr., Arwin
 7. Mensen gelukkig en gezond 2021, dat we maar weer een hoop motor mogen rijdenπŸ˜€
 8. Tja Harm meer koppel ( bij veel lager toerental) meer vermogen en lichter dusssπŸ™πŸ˜‡
 9. Ik heb net andere shock gekocht en oude ingeruild, dan nog andere voorveren, gpwaardig πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‡πŸ‘ vering schijnt betert te zijn bij de GT?
 10. Heerlijk met tft, quickshifter en cruisecontrolen πŸ˜‡πŸ‘ŒπŸ‘
 11. Oeff mooi HarmπŸ‘ŒπŸ‘
 12. Nee maar ik sleutel de vering Ff eruit origineel er weer in, jij blij ik blijπŸ˜‡πŸ˜‰
 13. Tja Japie ik haal toch gauw 1 k meerπŸ˜‡πŸ˜œ dat komt er van: veel te vroeg op het gas, volgas accelereren, te plat door de bocht, hard remmen etc.
 14. Ik vindt het super, het is meer een sportblok. Ik heb de 2015 die schijnen een felle gasreactie te hebben (hiervoor 2004 TDM 900 met idem gasreactie). Moet zeggen als je rustig rijdt is de aMode te gretig (tov de std mode) maar rij je wat harder lees hoger in toeren dan maakt hij serieus meters. Dan is het super en komen de bochten sneller, stuurt ontzettend licht.
×
×
 • Create New...

Important Information