Jump to content

appie26

Clublid
 • Content Count

  711
 • Joined

 • Last visited

About appie26

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

1,233 profile views
 1. Gisteren even langs geweest. Was gezellig druk op de stand en ff lekker een beetje bijgekletst. Mooie opener van het seizoen.
 2. appie26

  Gear indicator TDM900 2009

  Heb ze wel eens gezien links naast de toerenteller voor dat Yamaha logo-tje. Lekker hoog. Onder de controlelampjes kan ook maar dan wel goed uitkijken of je die wel ziet vanuit je rijpositie en dat er geen sleutels of evt. een navi in de zichtlijn zitten.
 3. Deze is misschien wat duidelijker....
 4. appie26

  vervangingsdemper

  Mooie maar dure dempers. De rest van de uitlaat straalt nou niet echt kwaliteit uit. Ik kijk toch regelmatig op MP maar deze was ik nog niet tegengekomen.
 5. appie26

  vervangingsdemper

  Da's alleen een demper. Je mist een linkpijp vanaf de voorbochten tot aan de demper en die zijn nogal prijzig. Voor de prijs van zo'n linkpijp koop je bij bv Dominator al bijna een set van linkpijp EN demper. Mocht je bij een metaal bedrijf o.i.d. werken kun je zo'n dempertje wel kopen en zelf de linkpijp maken.
 6. appie26

  TDM 850 3VD

  Wat een plaatje. Daar is iemand heel zuinig op geweest.
 7. En wil het badeend blok helemaal in ere herstellen. Na aanschaf liep hij met name koud niet zo heel fantasties. Dus de carbs moeten nog ff uit elkaar en flink gecleaned worden. Maar daarnaast ben ik bang dat Hielkes afstelwerk door de latere eigenaren wat is "aangepast". Dus werk aan de winkel betreffende de prestaties. En als de carbs nou meevallen qua onderhoudskosten dan klinkt zo'n ECU heeeel verleidelijk.
 8. Hart transplantatie......
 9. Ok, boeiend onderwerp. Zoals je weet Pieter had dit mijn interesse al. Wat zou het mij dan opleveren met geflowde kop, sport nokkenassen, 2 losse K&N filters en 2 in 2 uitlaat. Gemeten vermogen was ooit 92 pk.
 10. Een quickshifter..... dacht dat dat alleen op injectie motoren kon. Ik zag op de site idd de laatste 3 bouwjaren van de 4TX. Is dat dan ook plug & play? Heeel benieuwd of het allemaal zo makkelijk is als ze doen voorkomen EN natuurlijk hoe het rijdt!
 11. En nu maar hopen dat dat inbusboutje gangbaar is.....
 12. appie26

  Gat

  Weer een leuke uitdaging Chris! Ben benieuwd of er idd een gat in de zuiger zit. Gaten in zuigers klinkt mij altijd meer als een 2 takt dingetje maar niet onmogelijk. Bougies eruit en scoop er in zou ik zeggen. Heb je ook foto's? Ben altijd benieuwd naar het uiterlijk van de patiënt.
 13. Het wordt weer een plaatje...
×
×
 • Create New...

Important Information