Jump to content

appie26

Clublid
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

About appie26

Recent Profile Visitors

1,041 profile views
 1. Een mooi voorbeeld dat een TRX zich veel beter leent voor een ombouw naar een naked dan een TDM.
 2. Aangezien ik er lang niet alle ritten bij kan zijn, kan ik jouw verslagjes zeker waarderen. Dus wel of geen tien-klepper. Het maken en plaatsen van die stukjes wordt zeker gewaardeerd, en zeker niet door mij alleen.
 3. Dan lijkt het er wel op dat het alleen gebeurt als je op dit moment in MRA "opslaan als" doet. Reeds gemaakt routes blijven gewoon staan zolang je geen nieuwe route opslaat.
 4. Yep. Ik maak mijn routes altijd in MRA en sla ze dan rechtstreeks op naar Mydrive/navi. Probleemloos.
 5. Poedercoaten gaat me te ver. Dan moet alles eruit en eraf. Ik ga het spuiten. In fases. Eerst de binnenkant. Kan ik ook hier en daar wat afplakken. Buitenkant daarna en afblazen met 2k blanke lak. Voordeel van spuiten is dat het wat makkelijker bij te werken is en ik de exacte kleur op de plank kan bewaren.
 6. Is idd het frame van de badeend. Die had een beste crack erin. Nu mooi met TIG dichtgelast. Maar aangezien het badeend blok in mijn frame komt wil ik die sowieso gaan verstevigen om die extra power beter aan te kunnen. Als het blok er toch uit ligt.... en dan gelijk het frame spuiten. Wordt mooi!
 7. Ok thanx. Het gaat er dus duidelijk om dat die bus extra steun krijgt. Ga ik er in maken.
 8. Ik heb ook een scheur ontdekt die vnv ff dicht gelast gaat worden. Maar heeft iemand toevallig een foto van de bewuste verstevigingsplaat van een 4TX frame? Als ik toch bezig ben kan ik die er miss. ook bij in passen.
 9. appie26

  Tdm 900 blok in een 850

  Heb ooit een stukje op een 4TX met 900 blok mogen rijden. heb geloof ik nog wel een foto ergens..... Is door Pieter gedaan en hij heeft er destijds wel ook wel een topic over de ombouw van gemaakt. Was wel op het oude forum dus weet niet of dat terug te vinden is. Gevonden|!
 10. appie26

  Tdm 900 blok in een 850

  Het is gedaan maar je loopt tegen heel wat aan heb ik begrepen. Bv, de tandwielen staan niet meer uitgelijnd en je hebt natuurlijk injectie vs carburateurs. En de ervaringsdeskundigen weten vast nog wel meer haken en ogen. Het is sowieso niet plug & play maar voor vakmensen niet onmogelijk.
 11. appie26

  Dashboardlampjes

  Op zich hoeven dat soort lampjes van mij niet perse LED te zijn. Maar met deze kun je bv Leuk overstappen op Volkswagen blauw o.i.d. Ik ga toch ff een leuk kleurtje uitkiezen.
 12. Als je alu had gekozen had je er zo draad in kunnen tappen voor de stuurgewichten. Was miss. makkelijker geweest. Maar ja... achteraf heb je nix aan.
 13. Pieter levert LSL sturen die goed geschikt zijn. Welk type weet ik zo niet meer. Moet te vinden zijn op het forum. Ikzelf heb een ABM 0229. Die benadert voor mij perfectie. Had daarvoor een ABM 0230, maar die vond ik te breed en plat. Ik heb met risers maar hij kan vlgs mij wel zonder. Helemaal als je de gaskabels naar boven draait.
×
×
 • Create New...

Important Information