Jump to content

appie26

Clublid
 • Content Count

  836
 • Joined

 • Last visited

About appie26

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

1,397 profile views
 1. Postema modificatie. Een vulringetje met afgeplatte kant om de naald recht te laten hangen.
 2. De 3VD heeft een ontwerpfout in de ophanging van de gasnaald waardoor deze scheef omhoog wordt getrokken met slijtage als gevolg. Nieuwe naalden/buizen zijn denk ik het best. Gelijk de Postema modificatie erin meenemen en dan wordt de naald voortaan recht omhoog getrokken. Andere sproeiers erin tbv een sportuitlaat lijkt mij overdreven. Dat moet eerder als je open luchtfilters gaat gebruiken. Ik zou de carbs aanpakken en gaan rijden. En dan weer je bougies gaan "lezen".
 3. Kan zeker dat gestotter als gevolg hebben.
 4. Naalden en buizen versleten? Is een 3VD missertje.
 5. Daarom gaan bij mij steevast alle kappen er af in de winter en worden alle stekkers in de WD40 gezet. Scheelt een hoop ellende.
 6. appie26

  Vering

  Nou, misschien omdat het in combinatie met een andere achterdemper en doorsteken van de vorkpoten was maar sinds die vering update valt ie zo fijn de bocht in. Echt een mega verbetering. Ook het duiken bij het aanremmen voor een bocht is super verbeterd. Ik zou het je altijd aanraden.
 7. appie26

  Vering

  Dat ga je merken.
 8. Weet je zeker dat je uitlaat dicht is? Da's toch meestal de grootste klap veroorzaker.
 9. appie26

  Remklauw achter

  Zoiets.
 10. WAT zeg je??? Je gaat me toch alleen laten???
 11. Heb je de opnemer in het wiel nog open gemaakt, gecleaned en volgepropt met nieuw vet? Is ook belangrijk! Dat ding zit vol in weer en wind en kan altijd wel wat TLC gebruiken. Mijn naald is volledig tril vrij. Dus als die van jou nog wat beweegt zal ik dat zeker ff doen.
 12. appie26

  Dashboardlampjes

  Tellerverlichting gaat idd mee met lichtschakelaar.
 13. appie26

  Dashboardlampjes

  De tellerverlichting gaat met de lichtschakelaar mee dacht ik..... moet ik zo ff checken voor de zekerheid als ik thuis ben. Dat de verlichting om en om aan en uit gaat leek me voor altijd. Maar ik heb dat na het plaatsen van de LED s een keer of 10 gedaan. Daarna snel de normale lampjes terug geplaatst dus ik heb er niet heel lang mee getest .
 14. appie26

  Dashboardlampjes

  Dat wordt wel een uitdaging ben ik bang. Maar om te beginnen is het een vraag uit interesse niet uit noodzaak. Dus steek er niet te veel tijd in tenzij je zelf benieuwd bent. Is een 3VD van modeljaar 1994. Of de polariteit omdraait is een aanname, ontstaan uit het feit dat als ik alle dashboard verlichting vervang voor LED deze om en om wel of niet gaat branden als ik de verlichting inschakel. Ik heb dat niet gemeten. Verder is er behoorlijk wat aan de bedrading gedaan dus dat kan allemaal invloed hebben. LED achterlicht, dubbellicht voor. LED dagrijd verlichting, LED knippers met ander relais. Die extra verklikker lampjes zijn parallel gekoppeld aan de richtingaanwijzers. Origineel socket voor verklikker lampje is leeg. Die 2 extra verklikkerlampjes zijn geplaatst omdat ik na het monteren van de LED knippers alleen maar alarmlicht kreeg. Door het originele verklikker lampje weg te halen is dat toen verholpen. Was dus ook al zo'n vage LED klacht. Verder is de claxon via een relais geschakeld en zit er een relais geschakelde voeding op voor de navi. Als je het zo terugleest is het een wonder dat dat ding nog niet afgebrand is.....
 15. appie26

  Navigatie

  Heb ik gisteren nodig gehad en die truc werkt idd perfect. Handig om te weten!
×
×
 • Create New...

Important Information