Spring naar bijdragen

appie26

Clublid
 • Aantal bijdragen

  440
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over appie26

 • Rang
  Fossiel

Recente profielbezoeken

763 profielweergaven
 1. appie26

  Spiegels en zo

  Heb after market spiegels geplaatst waarvan ik de steel nog eens extra geknikt heb en heb ze ook nog eens op verbreders geplaatst. Nu heb ik zo veel zicht naar achteren dat ik zelfs via de spiegels kan zien wat er in mijn rugtas zit! En of die verbreders nu zo lelijk zijn.... Ik vind in ieder geval van niet, zeker in vergelijking met wat een zicht je er voor terug krijgt.
 2. appie26

  Onderhoud bucketlist

  FF iets totaal onbelangrijks maar toch....#durftevragen. Bij de bovengenoemde werkzaamheden viel het mij op de bougiekabels een labeltje links en rechts hebben. Nu zit de L kabel aan de koppelingskant en de R kabel dus aan de dynamo kant. Ik heb altijd begrepen dat links en rechts gezien moet worden met de rijrichting mee en dan zitten de kabels dus verkeerd om zou ik zeggen. Klopt dit???? Ik kan het nou eenvoudig om zetten omdat ik er nog goed bij kan.
 3. appie26

  Sebring enduro voor tdm 850

  Pro Stocks in straat versie zijn perfect. Misschien zelfs aan de brave kant. Maar een ideale mix van ietsje donkerder geluid zonder dat je overlast veroorzaakt. Er stonden i.d.d. 2 sets op mp. Misschien dat de 2e de straat versie is? Is echt de moeite waard EN ze staan het mooist.
 4. appie26

  Bouten van de remklauwen/callipers

  Ik heb ze wel een keer uit elkaar gehaald. en weer vastgedraaid alleen weet ik het moment niet meer. Dat aanhaal moment heb ik toen uit een ander topic gevist en was geschreven door Rob, beter bekend als Iron Maiden op het forum. Maar dat was het oude forum en ik weet of dat nog terug te vinden is want toen had hij ook een andere naam op het forum....... anders kun je hem een pb sturen. Ben trouwens verrast dat je de O ringen en bouten hebt kunnen kopen want dat zijn geen standaard onderdelen.
 5. appie26

  Handschoenen wassen

  Een sterke vlekverwijderaar gebruiken zou ik zeggen. Is er in spuitbussen maar ook in een gelvorm. Als je je handen in wrijft met die gel en dan de handschoenen aandoet komt die gel mooi op de binnenvoering. Of anders met een spuitbus de voering inspuiten maar dan is het lastiger om helemaal in de vingers te komen. En ik zou dan vervolgens uitspoelen door er een paar keer goed heet water in te gieten en gelijk weer uit te laten lopen. Zo blijft de buitenkant vrij van het wasmiddel want ik denk dat het leer niet zo houdt van die vlekken tovenaars . En goed heet water om de bacterieën te doden. Dasty werkt trouwens ook uitstekend als vlekkentovenaar.
 6. appie26

  Oliefilter.

  Pas ook ff op bij dat buisje rechts waar die o ring omheen ligt. Die kan er uit vallen.
 7. appie26

  Oliefilter.

  Duidelijker kan niet denk ik.
 8. appie26

  Oliefilter.

  Niet echt duidelijk plaatje maar vlgs mij wel te doen.
 9. appie26

  Oliefilter.

 10. appie26

  Onderhoud bucketlist

  Die lekkerij van de foto lijkt lijkt niet van het koppelingsdeksel te komen maar na het demonteren van de carbs blijkt dat er langs de hele achterzijde van de cilinders een bruine waas zit die onderin bij de overgang naar het blok wat opgehoopt zit en er daar door een gaatje uit gelekt is. Dat zie ik dus. Het spul dat er uit lekt (zweet is meer het goede woord) is vrij dof en donkerbruin maar ik kan slecht zien waar het vandaan komt. De carbs lijken wat gelekt te hebben bij de vlotterkamers maar het kan ook de klepdekselpakking zijn. Die ziet er erg uitgedroogd uit. De carbs heb ik al voorzien van een nieuwe pakkingset. Denk dat ik ook maar een nieuwe klepdekselpakking monteer. Dan moet het lzweten toch over zijn strakjes.
 11. appie26

  choke 3vd

  Heb je toevallig de maten of een schetsje van zo'n steuntje? Heb alles toch open liggen, dan zet ik gelijk ook de choke aan het stuur. Moet je persé een 4TX kabel gebruiken of kan het ook met de originele kabel? Die van mij is nog prima.
 12. appie26

  tomtom auto overzetten motor

  Vaak hebben grote pluggen die rode ring waaronder de kleine zit.
 13. appie26

  tomtom auto overzetten motor

  In je kuip is een powerlet of mini aanstekeraansluiting en de andere kant is een mini USB 1. Daar moet een kabel voor te vinden zijn. Dat TT snoer heeft aan de andere kant toch een normale USB stekker? Dan lijkt me adapter zoals deze ook een oplossing:
 14. appie26

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Helemaal met je eens. Om voor die paar keer per jaar altijd met die rekjes rond te rijden. Heb vergelijkbare tassen en vorig jaar opgelost door een badlaken tussen de tassen en motor te prutsen. Ergens vind ik dat nog een beetje amateuristisch dus zit nog na te denken om een rekje te maken die makkelijk met vleugelmoeren o.i.d. op- en af te bouwen is.
 15. appie26

  TDM tuned by Aliexpress...

  Pieter heeft ze vlgs mij op voorraad en ik zie ze ook op E bay staan: https://www.ebay.nl/itm/Scheda-Elettronica-Fanale-Posteriore-a-LED-per-Yamaha-TDM-850/370284278553?hash=item5636a9b319:g:68gAAOSwgQ9Vs7~J:rk:8:pf:0
×

Belangrijke informatie