Spring naar bijdragen

appie26

Clublid
 • Aantal bijdragen

  424
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over appie26

 • Rang
  Fossiel

Recente profielbezoeken

709 profielweergaven
 1. appie26

  Even voorstellen: Louis Nollen

  Grijs met rood....????
 2. appie26

  TDM tuned by Aliexpress...

  Precies. Ben obsoluut niet tegen het "Ali kerstboom" principe. Maar sommige onderdelen waar je op moet vertrouwen koop ik liever dichter bij de deur. Bv een superbike stuur heb ik toch maar van een bekend merk gekocht. En zo'n stroomtrekker als handvat verwarming durf ik niet aan gezien mijn ervaringen met de kabelkwaliteit. Ook probeer ik ook een beetje de kwaliteit in te schatten door het prijsniveau te vergelijken. Bv handvatverwarming kost daar hooguit €12,-- en Oxford gaat naar de € 65,--. Da's een groot verschil. moet toch ergens in zitten. Aan de andere kant denk ik dat je met spullen uit Europa ook wel genaaid wordt omdat er toevallig "Rizoma" o.i.d. op staat. Het blijft per accessoire toch een beetje afwegen wat wijsheid is. En vlak MP niet uit! Ik heb altijd een antenne uitstaan om iets moois 2e hands te scoren. 2e hands A merk heeft dan weer de voorkeur boven Ali.
 3. appie26

  zin en onzin van stalen remleidingen

  Idd overal online wel te koop. Heb ze uit Friesland en Pieter was er zeker niet te duur mee blijkt wel. Die prijzen van mij zijn trouwens al wel van een paar jaar geleden.
 4. appie26

  zin en onzin van stalen remleidingen

  Veroudering en oprekking zijn denk ik idd de voornaamste redenen om over te gaan op staal. Je krijgt met staal meer gevoel bij het remmen. Helemaal in combinatie met blauwe klauwe. Maar dat wordt ook weer door sommige 850 rijders als te agressief ervaren. Als extra is het dan ook nog eens mooier omdat je keuze hebt uit allerlei kleuren. Ik geloof dat ik ong. € 75,-- voor de voorkant heb betaald en achter was iets van € 40,--. Voorkant is dan 2 leidingen vanaf het reservoir. Je kunt dacht ik ook een set krijgen van 3 slangen, 1slang vanaf het reservoir naar het originele verdeelblokje en dan met 2 slangen naar beide remklauwen, maar die set is duurder. Da's dan alleen voor de leidingen, excl. montage. Dus als je dat zelf niet aandurft komt daar nog arbeid bij.
 5. appie26

  TDM tuned by Aliexpress...

  En toch..... Electra van Ali Express......... Kweenie.... Heb LED knippers gehad van Ali waarvan de isolatie van de snoertjes brak bij buigen. Isolatie die breekt...... . En nu heb ik nog een versie van het refectortje onder de kentekenplaat van Ali waar een LED lampje bij in zit die meebrandt met het remlicht. Hier is een breukje in gekomen omdat de kentekenplaat met dat lampje en al op slecht wegdek nogal kon gaan klapperen. Dit ondertussen wat steviger gemaakt en het gebroken snoertje weer gefixt maar ook bij dit snoertje was de isolatie vrij hard en kwetsbaar en het koper vind ik nou ook niet echt geweldig. Ik ben hierdoor niet meer zo happig op bekabelde shit van Ali en vooral met zoiets als handvatverwarming zou ik toch voor Oxford o.i.d. gaan. Ik bestel genoeg bij Ali (zo veel dat ik wel een flesje wijn of kerstbrood verwacht voor de feestdagen als regular customer) maar ik houd het bij wat simpeler accessoires zonder draadjes..
 6. appie26

  Even voorstellen: Louis Nollen

  Leuk! Zo'n uitgesproken voorkeur voor een bepaalde kleur. Er zijn meer trouwe TDM ers met een gele. Er is ook een stroming die het bij zwart, zwarter, zwartst houdt. I.i.g. welkom en succes met zoeken.
 7. appie26

  7 Oktober 13:00 Technodag met Mr. GPS Hans Vaessen

  Vandaar dat ik afgelopen voorjaar mezelf heb getracteerd op een lifetime account van MRA. Hopelijk blijft dat account inderdaad onbeperkt geldig. Maar Ik gebruik daarnaast ook wel graag Mydrive. Vanaf nu ga ik de beta versie maar eens bekijken. Het blijft ook wel leuk om routes in beide programma's te maken.
 8. appie26

  Toontje on tour...stelt zich ff voor.

  Die dempers zag ik op FB al voorbij komen bij Wheel. Die zijn al weer verkocht geloof ik. Verder idd een mooie motor. Ik snap dat je het stiekum weer jammer vindt om hem gelijk weer door te verkopen maar de manier waarop je dat doet is tegelijk een mooi avontuur en een mooi initiatief.
 9. appie26

  TDM's op Marktplaats topic

  Toch lijkt het wel een fiets die met zorg behandeld is. Diverse accessoires, lijkt net in de lak te zitten, voorvorkpoten zijn ook gespoten, vlgs mij een andere achterschokdemper. Ik denk niet dattie een slecht leven heeft gehad. Ik heb mijn 3VD ook gekocht in deze prijsklasse en als ik nu op zoek zou zijn was ik zeker gaan kijken.
 10. appie26

  7 Oktober 13:00 Technodag met Mr. GPS Hans Vaessen

  Dat maakt me zeer nieuwsgierig. Kannie wachtu.
 11. appie26

  TDM tuned by Aliexpress...

  Errug fraai. De verstralers zitten daar ook mooi binnen de kuip. Gaat dat goed met de veerpoten bij volledige stuuruitslag?
 12. appie26

  kuipruitje

  Zoiets leek me ook wel het proberen waard maar helaas voor een 3VD niet mogelijk ben ik bang.
 13. appie26

  3VD / 4TX blok

  Collega techneuten! ????
 14. appie26

  3VD / 4TX blok

  Je sleutelt hele blokken in en uit elkaar en dan noem je jezelf geen techneut? Ik dacht dat dat wel meeviel.
 15. appie26

  kuipruitje

  Da's ook een idee...... Heb zoals Leon ook al schrijft de zaagsnede gepolijst zodat het net lijkt alsof het zo hoort. Maar een zwart randje ziet er wel afgewerkt uit dus spuiten is helemaal niet zo'n gek idee.
×

Belangrijke informatie