Jump to content

appie26

Clublid
 • Content Count

  623
 • Joined

 • Last visited

About appie26

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

966 profile views
 1. Mooie positieve reacties! Zo zie je maar, zet ze bij mekaar in een forum en ze breken de tent af , maar zet ze bij mekaar op een TDM en je hebt een geslaagde toerdag.
 2. Wat mooi! Ik rijd al jaren met dit klavertje 4 rond dat ik ooit van mijn neefje heb gekregen. Ook for good luck. Ik ga nooit van huis zonder. De verf wordt wat minder, hopelijk heeft dat geen effect op de werking...
 3. Ben nog op vakantie anders was ik ff komen buurten. Maar Vincent nog wel ff complimenten over hoe compleet je de voorbereiding hebt gedaan. De korte route is een leuke insteek maar persoonlijk vind ik dat een beetje te veel van het goede om er 2 versies op na te houden. Maar wie weet is het juist een verrijking voor zo'n tourdag. I.i.g. een fijne dag gewenst.
 4. Heb ze ook bij Ali besteld. Kan mij het schelen. Gewoon proberen, bevalt het niet, gaan er gewoon weer andere in.
 5. Daar was ik al bang voor.....
 6. Zie je wel..... Het is dat ik a, het in die kleuren niet zo'n hele mooie motor vind en b, ik sowieso op dit moment geen budget heb..... maar dat blok zou ik toch wel graag willen rijden. Hopelijk krijgt ie een eigenaar die er zuinig op is en er lekker mee gaat rijden.
 7. http://link.marktplaats.nl/m1442725690?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons Is dit niet die opgevoerde 3VD van Hielke? Met bijna 100 pk?
 8. Heb idd begrepen dat het voor een 850 niet zo veel uitmaakt maar als je vindt dat je 3VD van deze dingen duidelijk beter loopt dan is het zeker het proberen waard.
 9. appie26

  Voorvork demonteren

  Is wel origineel uit werkplaats handboek. Dus niet voor Hyperpro o.i.d.
 10. appie26

  Voorvork demonteren

  Liever het aantal mm luchtkamer aanhouden i.p.v. aantal cc's.
 11. Je zou idd iets kunnen opschuren met K1500 waterproof. Maar voor de rest zou ik gewoon doorrijden zolang ze dicht zijn. If it ain't broken, don't fix it. Mochten ze ooit lek gaan kun je dan wel kijken wat wijsheid is.
 12. Aha! Interessant..... dan zouden ze die bout vast extreem vast hebben gedraaid.
 13. Wat was het probleem? Bout kapot of was het schroefdraad in het blok kapot en hebben ze een helicoil o.i.d. moeten plaatsen?
 14. appie26

  Zondagmeeting

  Nog op vakantie........ anders graag.
×
×
 • Create New...

Important Information