Jump to content

André

Clublid
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About André

 • Rank
  is er al een tijdje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. de advertentie zegt 35 KW, is het terug tunen misschien het probleem?
 2. categorie indeling C overschrijding maximum snelheid; categorie 1 motorvoertuigen; categorie 2 vrachtauto's ,autobussen ,en motorvoertuigen met aanhanger dus motoren vallen gewoon onder motorvoertuigen. misschien te snel overheen gelezen
 3. Net weer thuis, leuke route gereden. Was genieten ,Nico bedankt voor het voorrijden
 4. Helaas andere verplichtingen. Beetje jammer, mijn huis woont 200 meter verderop. veel plezier allemaal en doe Peter en Carla de groeten
 5. Dit weekend een training gedaan met Moto Active in de Eifel. Met mooie bochtige routes en een goed en gezellig hotel. Je merkt dan toch dat je wat gemakzuchtiger bent geworden wat betreft veiligheid in de bocht, je plek op de weg, en juiste lijnen. Dan is het fijn als iemand je erop wijst hoe het beter en veiliger kan, verteld wat je verbeterpunten zijn, en je daarin traint met de juiste kijktechnieken. Na wat leermomentjes ervaar je dat het gaandeweg ook nog eens soepeler gaat Gevolg; je zit dan meer ontspannen op de motor, en kan vlotter rijden zodat je niet op de verkeerde weghelft terecht komt na een mooie bocht. 2 of 3 jaar geleden hebben we eens zo'n training gedaan met de club, is het een idee om dat nog eens te doen?
 6. André

  Tank verwijderen TDM 900

  Dat is wel te doen, je kan hem ook achterover kantelen en met b.v. een latje omhoog houden. dan is onder het luchtfilter de choke bereikbaar. een en ander gaat natuurlijk makkelijker als de tank "bijna" leeg is.
 7. André

  Sleutel kwijt

  [quote="ThomasTDM"]En wat te doen als je wel starrblokkering hebt maar geen rode sleutel meer?[/quote] dan kan carmo een chipsleutel kopiëren, je moet dan echter nog wel een zwarte sleutel hebben waarvan ze de chip kunnen kopiëren. de baard van de sleutel moet je dan bij de hakken bar laten kopiëren. zelfs als je alle sleutels kwijt bent hebben ze een goedkopere oplossing als de dealer.
 8. André

  Sleutel kwijt

  kijk eens op de site van carmo http://www.carmo.nl/ daar kan je eventueel een sleutel laten namaken.
 9. Het was zeker een geslaagde dag. Kids eerst wat zenuwachtig, maar na het voorstellen, aankleden en de proefrondjes op de parkeerplaats verdween dat als sneeuw voor de rijkelijk aanwezige zon. als je dan na de sessies die grijns op die gezichtjes ziet, dan is niet alleen de zon verwarmend. zeker een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar.
 10. Tank ontroesten is zelf te doen, hetzij met een soort zuur van Tankcure, hetzij door elektrolyse. Als de tank dan schoon is tankcure erin om de tank te sealen. Uitleg over elektrolyse is eenvoudig te vinden op het internep. grt, Chris Bij het zuur kan je een doosje schroeven doen om de roest los te maken. Die je er later uit haalt met een magneetje.
 11. Goed initiatief, gelijk maar ingeschreven
 12. Het eindpijpje zit ook in het tweede schotje gelast, en aan het einde binnenin wijder gemaakt. dus zo eruit trekken zal niet gaan. misschien met een lange gatzaag die ook het tweede schotje doorboort?
 13. [url]https://www.dropbox.com/s/e2qvmuvzhnaaz41/P1030033.JPG?dl=0[/url] [img]http://i1189.photobucket.com/albums/z433/LeonStolk/P1030033_zps47f15cd3.jpg[/img] fototje interieur uitlaat 900
 14. André

  meenemer abs achterwiel

  dat staafje is een zender en hoort niet te draaien, er zit namelijk een snoertje aan. het wieltje met tandjes of sleufjes de zgn rotor of krans draait met het wiel mee vlak voor de zender langs, ze mogen elkaar echter niet raken. is dit wel zo, dan gaat je zender stuk omdat hij doorslijt tegen de krans. je moet wel zorgen dat het sensor huis niet meedraait met het achterwiel, er zit een uitsparing in die tegengehouden wordt door een lip van de achterremtang bevestiging
 15. André

  Drenthe rit, route

  kan gelukkig ook een keer meerijden , ik haak graag aan bij station vanenburg. ik zie jullie zaterdag. groetjes André
×
×
 • Create New...

Important Information