Jump to content

Case

Clublid
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Case

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Case

  Tanktas

  je hebt magneettassen en je zegt dat magneten beschadigen. Hoe je bedoel je dat? Fernand bedoelt dat de magneten krassen in de lak kunnen veroorzaken (denk ik). Is overigens te voorkomen door er zo'n antislipmatje onder te leggen. Magneten zijn toch sterk genoeg.
 2. Case

  lege accu en opladen

  Toen ik mijn TomTom 450 vorig jaar kocht trof ik in de bijgevoegde documentatie een waarschuwing aan dat er in de houder (daar waar je de navi inschuift) een omvormer zit die een heel klein beetje stroom verbruikt. En dus op den duur de accu leeg trekt als die rechtstreeks op de accu aangesloten blijft. Als ik me het goed herinner mat ik bij de pennetjes van de houder iets van 5 volt, in plaats van de 12 volt boordspanning. Bij de 4TX zitten de accupolen nogal ver weg. Als ik die van mij aan de Optimate zet dan gebruik ik voor de min-pool de massadraad die je op de dwarsbuis van het frame ziet zitten vlakbij het reservoir van de achterrem.
 3. Case

  Tandwielen

  Zie pagina 1 van dit topic
 4. Oliepeil controleren is inderdaad belangrijk, maar.......moet wel op de juiste manier gebeuren. Dus: Met warme motor (na rit), even laten staan, motorfiets RECHTOP, oliepeil checken. Oliepeil checken met motorfiets op de jiffy-stand (=zijstandaard) geeft een onjuist beeld. Wistudat?
 5. Case

  Accu defect?

  Waarom niet?? Heb zelf een TDM900 sinds sept 2013 met precies dezelfde accu daarin zonder problemen.
 6. Case

  Bucket lijst

  -- Riedbergpas (in Oberallgau, Zuid Duitsland. Vlakbij Bregenzer Wald) -- Trollstigen (Noorwegen) -- Route des Grandes Alpes (van grofweg Annecy van Noord naar Zuid dwars door de Franse Alpen naar Nice) -- Hardknott & Wrynose pass (Lake District, GB) -- Honister pass (Lake District, GB) -- Bealach na Ba (ofwel het weggetje naar Applecross in Schotland)
 7. Dacht al...wie gaat die inkoppen. Gelukkig stel je me niet teleur Fernand.
 8. 32 mm (TDM 900) Heb je geen schuifmaat dan??
 9. Case

  Uit het bestuur

  Ja, kan ik beamen. Hoekige rijstijl. Case
 10. En dat heeft de algemene ledenvergadering in 2017 ook gedaan. Toen is (vrijwel unaniem!) een statutenwijziging aangenomen. Case
 11. Gerrit, van harte gefeliciteerd man, en nog vele plezierige (motor)jaren toegewenst! Case Houten
 12. Case

  Te veel motorolie ????

  Tip #2 Remolie (laten) checken!! Case
 13. Of in ieder geval niets meer "gelezen" hebben. Nu worden er bijvoorbeeld verjaardagen gesignaleerd van personen die al jaren niet meer hebben aangelogd!!
×
×
 • Create New...

Important Information