Jump to content

M-thing

Clublid
 • Posts

  1,037
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by M-thing

 1. De volgende buitenlandse veldtocht is Hemelvaart 2022. (als het tenminste mag van Hugo en Mark) 👍👍👍
 2. Goed bezig, maar je had natuurlijk nog wat in te halen.....
 3. 18:10 stond de TDM weer afgetankt in z'n eigen tuin. Helaas weinig foto's gemaakt, wel veel gereden. Keuzes, keuzes. Gelukkig ook veel gelachen. Kan ik alvast op de lijst voor hemelvaart 2022? Alle aanwezigen, bedankt. Het was weer top.
 4. Mooi zo'n sleuteldag, staat er vijf man die van mening zijn dat jouw voorband niet helemaal gezond genoeg is om het buitenland weekend mee te maken. Even rond bellen leerde dat de juiste band in de juiste maat op voorraad is bij de lokale motorboer, thuis om de hoek. Dus fluks maar Heerhugowaard, voorwiel gedemonteerd, richting motorboer om vervolgens te horen te krijgen "als je een kwartiertje tijd hebt, leg ik em er even om". Probleem weer uit de wereld, en dat op zaterdag middag.
 5. Er is geen starttijd vastgesteld. Het gaat natuurlijk primair om de sleuteldag de route is optioneel.
 6. Bij Kommer waren die regels zo omdat Kommer natuurlijk een boterham moet verdienen en dan is het een beetje zuur als de leden hun eigen spullen meenemen. De MVA is een club en geen commerciële partij, ze verkopen ook geen onderdelen of onderhoudsmiddelen. Daar moet je dus zelf voor zorgen.
 7. Sleuteldag 2021.gpx
 8. Beste leden, We hebben voor de bezoekers/deelnemers aan de sleuteldag ook een klein tourtje in elkaar gezet. Deze begint en eindigt bij het gebouw van MVA en heeft een lengte van ongeveer 100 kilometer. Sleuteldag 2021.gpx
 9. Hoi Gido, Welkom op ons forum. Hoewel je ongetwijfeld een advies op jouw vraag krijgt waar je mee verder kan, is het wel zo sympathiek je even voor te stellen op de daarvoor bestemde pagina, eventueel met een foto van jouw trots. Vinden we allemaal leuk. Groeten, Marcel.
 10. Da's een beste bak prut, daar kan je nog wel een tuinpad mee ophogen. Je weet toch wel dat je al het geel eraf hebt gewassen? Nu is die grijs.. 😎😎😎
 11. Iridium bougies hebben alleen nut bij de 900, er rijden nogal wat 900's met deze bougies rond (die van mij ook) en er is mij niets bekend dat deze kwetsbaarder zijn dan 'normale' bougies. Gewoon doen dus.
 12. Adres en vanaf tijd staat ook in de aankondiging: Tijdstip: vanaf 10:00 uur Adres: Meerveldstraat 55, 1359 HZ Almere
 13. Zaterdag 11 september 2021, Sleuteldag Beste clubleden, Zaterdag 11 september 2021 Organiseren we een sleuteldag bij de M.V.A. (Motor Vereniging Almere) in Almere Haven. We mogen het clubgebouw en bijbehorende werkplaats gebruiken om die dag onder begeleiding van andere clubleden kleine sleutelklussen aan je TDM / TRX of Tracer uit te voeren. Denk aan het verversen van de motorolie, remolie of koelvloeistof, het vervangen van je remblokjes, aandrijfketting of het luchtfilter. Koffie en thee staat klaar, frisdrank kost €1,50 per flesje. Voor benodigde onderdelen en vloeistoffen voor je motor moet je zelf zorgen. Meld je aan, en geef aan welke werkzaamheden je wilt uitvoeren, samen met het type motor en bouwjaar. Stuur een mailtje naar: [email protected] onder vermelding “aanmelding sleuteldag”. Ook als je geen werkzaamheden aan je eigen motor wilt of hoeft uit te voeren, is een sleuteldag een gezellig uitje met andere clubleden. Lekker een praatje maken, motoren van andere clubleden bekijken, en misschien zelfs een handje helpen in de werkplaats. De sleuteldag is alleen voor leden van de TDM-TRX-Tracerclub, maar geïnteresseerden die eens kennis willen maken zijn natuurlijk welkom voor een praatje. Tijdstip: vanaf 10:00 uur Adres: Meerveldstraat 55, 1359 HZ Almere
 14. https://www.motorvereniging.nl/index.php/werkplaats-info
 15. Strakke bak hoor. Er stond bij Motoport in Hippolytushoef een 2018 te koop, die moest haast €13000 kosten. Dat is al €2000 meer dan mijn 900 destijds nieuw kostte. Maar goed, een Tracer of vergelijkbare BMW gaat inmiddels ook aardig in de papieren lopen.
 16. Jammer dat je gaat. Ik heb twee manden geleden een rondje met die Multistrada gereden en ik was best enthousiast, mijn vrouw helaas iets minder, iets met een nieuwe keuken of zo. Een foto is geen probleem hoor, dat heb ik ook gedaan. Veel plezier met je Italiaan.
 17. Mevrouw v.d. Hurk zeker? Staat erbij hoor.
 18. Ik denk dat ik daar de faut heb gemaakt. Inmiddels heb ik een nieuw draadje gestart met een overzicht van de inschrijvingen die op dit moment bij mij bekend zijn. Als er mensen zijn die zich via de verkeerde link hebben opgegeven die niet op de lijst staan, laat me dat dan even weten.
 19. Zondag 29 augustus rijden we de Noord Holland rit. We verzamelen bij Paviljoen Twiske in Oostzaan ( https://paviljoentwiske.nl/ ) de lunchstop is bij Restaurant De Polderei in Anna Paulowna ( https://www.restaurantdepolderei.nl/ ) en we eindigen bij Brasserie Restaurant Het Zaanse Hoekje in Zaandam ( https://www.zaansehoekje.nl/ ) De route krijgen jullie voor het weekend toegestuurd. Dit zijn de deelnemers tot nu toe: Hans Rijzenga Petra Spierings + 1 Peter van Oostenbrugge Annette van Oostenbrugge Leon Veens Mario Honcoop Heerco Walinga Douwe de Jong Gerrit Lindaart Abjan Dijkema Jakob Slopsema Tony Wolf Arwin Koens Angelique van den Hurk marloes wijma Paul Nijenhuis Casper van der Elst + 1 Luuk Geertsen + 1 Jaap Kouwenhoven Louis Nollen Om de één of andere reden zijn niet alle aanmeldingen in mijn mailbox terecht gekomen. Als je je nu wel hebt opgegeven maar je staat er niet bij, laat me dit dan even via een bericht of via [email protected] weten. Marcel.
 20. Ik krijg de indruk dat niet alle mail bij mij binnen komt. Er is mij wel eens verteld dat ik soms wat traag van begrip ben maar hier kan ik niets aan doen. De eerdere aanmeldingen van Tony, Heerco, Gerrit en Jacob zijn niet bij mij in de mailbox terecht gekomen. Ik heb Peter gevraagd of hij kan zien waar het fout gaat. Excuses voor de verwarring.
 21. Ik zie hier mensen roepen dat ze mee gaan, maar hier geen aanmelding op [email protected] van mogen ontvangen. Dan wordt het voor mij wel onoverzichtelijk. Op dit moment zijn dit de mensen die zich hebben opgegeven: Hans Rijzenga Petra Spierings + 1 Peter van Oostenbrugge Annette van Oostenbrugge Leon Veens Ik verzoek iedereen die zondag mee wil, dit nog even via een mailtje naar [email protected] te laten weten. Dank u. 😎
 22. Ik heb anders geen aanmelding van je ontvangen, wel voor het september weekend.
 23. Jawel, we hebben er weer een GELE bij..... 😎😎😎
×
×
 • Create New...

Important Information