Jump to content

M-thing

Clublid
 • Posts

  1,123
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by M-thing

 1. Mijn fout, de aankondiging moest eruit maar de horeca was nog niet bevestigd. Daarna heb ik er niet aan gedacht de adressen alsnog toe te voegen. Excuses. Marcel.
 2. Die staat gewoon in de mail met de routes die je hebt ontvangen. Maar voor de volledigheid: Café-Zaal Thekes, van Herpenplein 9, 5373 AH Herpen Alstublieft. 👍👍
 3. Welkom hier. Altijd leuk, een TRX. Strakke Guzzi ook, maar je blijft natuurlijk poetsen.
 4. Graag gedaan, aanstaande zondag (3 juli) doen we het nog een keer, maar dan in Brabant.
 5. M-thing

  Poetsdag

  Als het weer zo blijft, kan ik beter deze Italiaan nemen.
 6. M-thing

  Poetsdag

  🤣🤣🤣
 7. M-thing

  Poetsdag

  Vandaag de Italiaanse Diva ook maar eens aangepakt. Ze kan zich nu weer vertonen.
 8. M-thing

  Poetsdag

  🤣🤣🤣
 9. M-thing

  Poetsdag

  Nice!!!!
 10. Ik zou een verse steken en voor de zekerheid meteen de hele set doen.
 11. De benzineprijzen waren niet heel bijzonder. En bij onze Duitse, creatieve restaurateur, Schnitzeltje, patatjes, grote salade, watertje en een koffie, bijna €50,00. Sterren zagen we pas bij het afrekenen.
 12. Je was niet de enige die wel mee wilde maar niet kon omdat de gezondheid het niet toeliet. Wat betreft de kamers, aanvankelijk had het hotel twee singel kamers beschikbaar, later kon op verzoek en tegen bijbetaling ook één persoon op een twee persoons kamer. Dit is ook bekend gemaakt, maar misschien niet bij iedereen aangekomen. Achteraf is alles makkelijk, voor ons als organisatie geldt dat de communicatie misschien anders en beter had gekund. Wat blijft is dat we het nooit voor iedereen goed kunnen doen. De deelnemers van afgelopen weekend hebben het, voor zover ik heb vernomen, prima naar hun zin gehad. De eigenaar van Hotel-Restaurant Johanniskreuz helemaal. Torenhoge prijzen, cash afrekenen en de administratie op een kladje. (even voor degenen die nog eens die kant op willen)
 13. Het was weer onverantwoord gezellig. Zoals Japie al verwoordde, route 1 was niet de beste, al werkte het weer en de vreetschuur met onverwarmd doorwaai terras en onbetaalbare kaart ook niet mee. Het dagje Frankrijk maakte echter veel goed, mooie wegen, mooi uitzicht en een prima picknick op de parking van een supermarché.
 14. Nee, maar leg er wel wat onder, er komen altijd wel wat druppels uit.
 15. Japie en Louis zitten in v.d.Valk, Stony in Urmond en ik in Roosteren.
 16. M-thing

  USB lader

  🤣🤣🤣
 17. Die moderne motoren zitten vol handige, hi-tech snufjes. Als je dan een keer wordt staande gehouden wegens te snel rijden, kan je gewoon alles ontkennen.
 18. Een gezellig clubje mensen en veel bochten...
 19. Vanaf de verzamelplek ( v.d.Valk Stein) vormen we, net als bij tourritten, groepjes waarbij er een beetje wordt ingedeeld naar rijstijl. Wil je rustig aan, dan haak je aan bij een groepje rustige rijders, wil je als eerste op het terras bij het hotel achter een biertje zitten, dan rij je achter Japie aan. 🤣🤣🤣
 20. De sleuteldag was meer een 'koffieklets', wel gezellig maar weinig sleutelen. Alles bij elkaar zijn er een stuk of 12 leden geweest.
×
×
 • Create New...

Important Information