Jump to content

M-thing

Clublid
 • Posts

  1,046
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,485 profile views

M-thing's Achievements

Lid van de club van 1000

Lid van de club van 1000 (12/13)

 1. Beste Leden, We hebben een voorstel gekregen van uit 2 The Experience in Lelystad ( https://www.2theexperience.nl/motor-bochten-circuittraining-info/ ) voor 27 april (koningsdag). Er zijn, voor de middag, zo'n 30 plekken beschikbaar voor een Circuit training in Lelystad. Als betalende leden van onze club krijgen jullie een korting van 10 euro. In het besloten clubhoekje, bij 'bestuurstafel' kan je de kortingscode vinden. Update, er zijn nog 13 plekken beschikbaar.
 2. Je had het over niet te duur, ik vond drie tientjes nogal meevallen. Zeker omdat je het van Ali, als het toch niet past, alleen maar in de vuilbak kan gooien. Dan wordt het vanzelf duur. Ik heb het bij Ali in de zoekmachine geprobeerd, de eerste keer kreeg in inderdaad spatbordverlengers voor de TDM te zien, bij de tweede poging kreeg ik voornamelijk aanbiedingen voor penisverlengers. Wist niet eens dat die bestonden, maar volgens m'n vrouw hoef ik die ook echt niet te bestellen. Succes ermee.
 3. Iedereen een gelukkig nieuwjaar en vooral veel veilige kilometers.
 4. MDI, €30,00 voor TDM900 https://www.mdi-online.nl/product/5797N/extenda-fenda-tdm900-02-04
 5. M-thing

  Zadel tdm 900

  Het zadel van een non ABS 900 past niet op een 900 met ABS, andersom past wel. In de bodem van een ABS zadel zit een uitsparing voor het ABS reservoir dat de versie zonder ABS niet heeft.
 6. Ik had hiervoor een setje Superpole absorbsiedempers zonder keur, klinken fijn maar als ik HHW inreed, had de Mrs nog tijd zat om haar 'lover' de deur uit te werken. De Ixil 's hebben veel meer inhoud in de vorm van schotjes en ander spul waar de Superpoles het met dempingsmatten moeten doen, de Superpoles zijn ook een stukje korter. De Ixil's klinken lekker zonder asociaal te zijn, de TDM loopt er ook een stuk mooier op. Deze hebben ook een E-keur, de Superpoles niet. Er is ook wel een verschil in prijs en gewicht tussen de twee maar het was mij de investering wel waard.
 7. Welkom en wat een goeie keuze. Prima kleur ook. Het aandeel 'gelen' binnen de club dreigde af te nemen, maar het gaat inmiddels weer de goede kant op.
 8. M-thing

  Bye Bye

  Mooie motor hoor. Veel leuke en vooral veilige kilometers en we komen elkaar vast nog wel tegen.
 9. De volgende buitenlandse veldtocht is Hemelvaart 2022. (als het tenminste mag van Hugo en Mark) 👍👍👍
 10. Goed bezig, maar je had natuurlijk nog wat in te halen.....
 11. 18:10 stond de TDM weer afgetankt in z'n eigen tuin. Helaas weinig foto's gemaakt, wel veel gereden. Keuzes, keuzes. Gelukkig ook veel gelachen. Kan ik alvast op de lijst voor hemelvaart 2022? Alle aanwezigen, bedankt. Het was weer top.
 12. Mooi zo'n sleuteldag, staat er vijf man die van mening zijn dat jouw voorband niet helemaal gezond genoeg is om het buitenland weekend mee te maken. Even rond bellen leerde dat de juiste band in de juiste maat op voorraad is bij de lokale motorboer, thuis om de hoek. Dus fluks maar Heerhugowaard, voorwiel gedemonteerd, richting motorboer om vervolgens te horen te krijgen "als je een kwartiertje tijd hebt, leg ik em er even om". Probleem weer uit de wereld, en dat op zaterdag middag.
 13. Er is geen starttijd vastgesteld. Het gaat natuurlijk primair om de sleuteldag de route is optioneel.
×
×
 • Create New...

Important Information