Jump to content

M-thing

Administrators
 • Content Count

  985
 • Joined

 • Last visited

About M-thing

 • Rank
  penningmeester

Recent Profile Visitors

778 profile views
 1. M-thing

  Motor mover

  Je zou ze eens moeten horen......
 2. M-thing

  Motor mover

  Ik heb een vergelijkbare 'mover', daar staat de TDM bij mij altijd op, anders is het een drama hem de schuur uit te krijgen. Van platte kantjes aan de wielen heb ik nog niets gemerkt. Wel dat het geheel op minder glad oppervlak minder soepel loopt, achteruit is dat niet zo'n probleem maar terug naar binnen is het even opletten dat de TDM niet van de middenbok valt.
 3. M-thing

  Motorshare

  Persoonlijk ben ik er geen voorstander van. Een motor huren hoef ik niet, er staat er één in de schuur, kan ik pakken wanneer ik wil. M'n TDM verhuren doe ik ook niet, je weet nooit hoe zo'n huurder met jouw motor omgaat. Het zal allemaal we verzekerd zijn en zo, maar je krijgt bij een ongeval nooit meer als dagwaarde en dat is voor een TDM uit 2002 niet heel veel. Maar voor een ieder die er wel gebruik van maakt of wil maken, be my guest.
 4. Vorige week de 900 maar eens verwend met een tank BP Ultimate onder het motto 'Blaat het niet, dan schaapt het niet'...
 5. Mail met info komt er aan, Tony. Er moesten nog wat losse eindjes worden afgewerkt en omdat we een week geleden ineens van een vijfmans naar een driemans bestuur gingen, was het voor ons even zweten.
 6. Voor het afgelopen Hemelvaartweekend was rekening gehouden met, tenminste 30 deelnemers. Het werd ongeveer de helft, niet volgeboekt dus en een, aanvankelijk niet heel blije hoteleigenaar die gedurende het weekend toch wel weer ontdooide.
 7. Wacht tot het rode licht gedoofd is. Er kan nog een bocht aankomen.
 8. https://www.pajic.nl/uitlaten/db-killer/
 9. Jan, je moet mijn opmerkingen niet altijd even serieus nemen. Overigens, nadat ik drie jaar geleden wat onhandig van m'n mountainbike was afgestapt en wat zaken had gebroken en gekneusd, kreeg ik een doosje Oxycodon, Diclofenac en een maagbeschermer mee naar huis. Eén keer gebruikt en zag vervolgens allemaal roze olifanten in de supermarkt. Daarna heb ik het spul nooit meer aangeraakt en bleef het bij Paracetamol en Ibuprofen. Ben dus niet helemaal onbekend met die rommel.
 10. Voor sommige vormen van mishandeling kan geen straf zwaar genoeg zijn. Of overdrijf ik nu weer???? https://link.marktplaats.nl/m1427639564
 11. Net zo eigenwijs als je groot bent dus en niet meteen na het weekend even je eigen dokter laten kijken naar de kwetsuren. Ik snap het wel hoor, hier zit nog zo'n gek. De onderdelen moeten er onbruikbaar bij bungelen of het bloed moet eruit gutsen en dan rijden we zelf wel even naar de huisartsenpost voor een pleister en een doosje Oxycodon. Beterschap. BTW, goeie vind-ik-leuk duim.
 12. Dan kunnen we wel een lijstje maken, ja. Laten we degenen die de bocht wel gemist hebben, maar daarna alleen maar een schone box nodig hadden, even buiten beschouwing, anders zijn we voorlopig nog niet klaar.
 13. Gisteren op het politiecircuit in Lelystad een dag training van Moto Sportivo gedaan. Door het recente, plotselinge overlijden van Marcel Steijger was het tot een week geleden nog onduidelijk of deze dag wel kon doorgaan, maar gelukkig hebben de mensen van Moto Sportivo er de schouders onder gezet en er een topdag van gemaakt. Veel geleerd en een mooie dag gehad.
×
×
 • Create New...

Important Information