Jump to content

M-thing

Administrators
 • Content Count

  979
 • Joined

 • Last visited

About M-thing

 • Rank
  penningmeester

Recent Profile Visitors

681 profile views
 1. Mail met info komt er aan, Tony. Er moesten nog wat losse eindjes worden afgewerkt en omdat we een week geleden ineens van een vijfmans naar een driemans bestuur gingen, was het voor ons even zweten.
 2. Voor het afgelopen Hemelvaartweekend was rekening gehouden met, tenminste 30 deelnemers. Het werd ongeveer de helft, niet volgeboekt dus en een, aanvankelijk niet heel blije hoteleigenaar die gedurende het weekend toch wel weer ontdooide.
 3. Wacht tot het rode licht gedoofd is. Er kan nog een bocht aankomen.
 4. https://www.pajic.nl/uitlaten/db-killer/
 5. Jan, je moet mijn opmerkingen niet altijd even serieus nemen. Overigens, nadat ik drie jaar geleden wat onhandig van m'n mountainbike was afgestapt en wat zaken had gebroken en gekneusd, kreeg ik een doosje Oxycodon, Diclofenac en een maagbeschermer mee naar huis. Eén keer gebruikt en zag vervolgens allemaal roze olifanten in de supermarkt. Daarna heb ik het spul nooit meer aangeraakt en bleef het bij Paracetamol en Ibuprofen. Ben dus niet helemaal onbekend met die rommel.
 6. Voor sommige vormen van mishandeling kan geen straf zwaar genoeg zijn. Of overdrijf ik nu weer???? https://link.marktplaats.nl/m1427639564
 7. Net zo eigenwijs als je groot bent dus en niet meteen na het weekend even je eigen dokter laten kijken naar de kwetsuren. Ik snap het wel hoor, hier zit nog zo'n gek. De onderdelen moeten er onbruikbaar bij bungelen of het bloed moet eruit gutsen en dan rijden we zelf wel even naar de huisartsenpost voor een pleister en een doosje Oxycodon. Beterschap. BTW, goeie vind-ik-leuk duim.
 8. Dan kunnen we wel een lijstje maken, ja. Laten we degenen die de bocht wel gemist hebben, maar daarna alleen maar een schone box nodig hadden, even buiten beschouwing, anders zijn we voorlopig nog niet klaar.
 9. Gisteren op het politiecircuit in Lelystad een dag training van Moto Sportivo gedaan. Door het recente, plotselinge overlijden van Marcel Steijger was het tot een week geleden nog onduidelijk of deze dag wel kon doorgaan, maar gelukkig hebben de mensen van Moto Sportivo er de schouders onder gezet en er een topdag van gemaakt. Veel geleerd en een mooie dag gehad.
 10. M-thing

  TDM 900 start niet

  Controleer ook even de noodstopschakelaar (3x woordwaarde, 5x letterwaarde en alle letters op het bord) De contacten worden na verloop van tijd vuil en maken dan slecht of zelfs helemaal geen verbinding meer.
 11. Jij bezit toch een 900? Welke carburateurs?
 12. M-thing

  Groningen Tourrit

  Je bent gewoon lid, Jan. Dus daar ligt het niet aan.
 13. Klopt, de Mrs. ontving fanmail uit Leeuwarden waarin ze werd verzocht het bedrag van €30,00 over te maken voor de overschrijding van maar liefst 4km/h (na correctie) in de trajectcontrole op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht. Nog een geluk bij een ongeluk, ze had hem drie keer kunnen hebben.
×
×
 • Create New...

Important Information