Jump to content

M-thing

Clublid
 • Content Count

  996
 • Joined

 • Last visited

About M-thing

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

1,237 profile views
 1. Sleuteldag van de lokale TDM club?
 2. M-thing

  decibel

  Je kan het ook terugvinden in de kentekengegevens van jouw motor. https://ovi.rdw.nl/
 3. M-thing

  Boxerkit

  En bijpassend motorpak.
 4. Iets zegt mij dat dit wel wat vlotter kon. Benieuwd of die ook in het geel komt.
 5. Alleen het achterlicht? Dan is je stadslicht voor misschien wel stuk.
 6. Klinkt als een slechte aansluiting op de accu of een slecht contact in het contactslot. Succes. Marcel.
 7. M-thing

  Tienklepper

  Iedereen die de Tienklepper niet heeft ontvangen (even in de spam kijken), geef aub even opnieuw je e-mail adres op. Mag ook via PB of mail aan : [email protected] Het blijkt dat van sommige leden het e-mail adres dat wij in onze administratie hebben, niet het juiste is. Dank u. BTW, prima werk, Vincent.
 8. M-thing

  Motor mover

  Je zou ze eens moeten horen......
 9. M-thing

  Motor mover

  Ik heb een vergelijkbare 'mover', daar staat de TDM bij mij altijd op, anders is het een drama hem de schuur uit te krijgen. Van platte kantjes aan de wielen heb ik nog niets gemerkt. Wel dat het geheel op minder glad oppervlak minder soepel loopt, achteruit is dat niet zo'n probleem maar terug naar binnen is het even opletten dat de TDM niet van de middenbok valt.
 10. M-thing

  Motorshare

  Persoonlijk ben ik er geen voorstander van. Een motor huren hoef ik niet, er staat er één in de schuur, kan ik pakken wanneer ik wil. M'n TDM verhuren doe ik ook niet, je weet nooit hoe zo'n huurder met jouw motor omgaat. Het zal allemaal we verzekerd zijn en zo, maar je krijgt bij een ongeval nooit meer als dagwaarde en dat is voor een TDM uit 2002 niet heel veel. Maar voor een ieder die er wel gebruik van maakt of wil maken, be my guest.
 11. Vorige week de 900 maar eens verwend met een tank BP Ultimate onder het motto 'Blaat het niet, dan schaapt het niet'...
 12. Mail met info komt er aan, Tony. Er moesten nog wat losse eindjes worden afgewerkt en omdat we een week geleden ineens van een vijfmans naar een driemans bestuur gingen, was het voor ons even zweten.
 13. Voor het afgelopen Hemelvaartweekend was rekening gehouden met, tenminste 30 deelnemers. Het werd ongeveer de helft, niet volgeboekt dus en een, aanvankelijk niet heel blije hoteleigenaar die gedurende het weekend toch wel weer ontdooide.
 14. Wacht tot het rode licht gedoofd is. Er kan nog een bocht aankomen.
×
×
 • Create New...

Important Information