Jump to content

Robert

Clublid
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

About Robert

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Han. Op mijn 4TX had ik een Topsellerie zadel laten maken. Echt perfect. Ik heb nu een 900 en na wat ritjes besloten om ook voor deze het zadel aan te laten passen door Topsellerie. Het is niet goedkoop, maar is echt klassewerk dat ze afleveren. Binnenkort ga ik hem bestellen. Mocht je er nog niet uit zijn: Als ie klaar is mag je hem komen proberen. Apeldoorn - Eemnes is ook een mooi ritje.
 2. Ik zal het overwegen, Jason. Zaterdag 200+ Km gereden en alles zit nog op zijn plek.
 3. Als de specialist het zegt, hoef ik helemaal niet meer te twijfelen. kan ik zaterdag weer lekker
 4. Top. Ik ben gerust. Dank allemaal
 5. Ook dat randje lijkt het (door het vuil heen 🤣) 👍 Thanks
 6. Ff foto gemaakt. Ben graag 100% zeker. Zeker als het mijn motor betreft.😟 Iemand met een 900 in de gelegenheid om te checken met eigen wiel? De rode pijl wijst dus naar het stuk van de as dat door de vork steekt. Het kan niet anders dan dit, maar zoals gezegd.....beetje obsessief gedrag. Ik weet 't.😩
 7. Dat is dan ook weer waar. Bedankt mannen..
 8. Simpeler kan inderdaad niet. Heb ook gewoon de manual gevolgd. Maar wat me verbaasd aan de constructie is dat er dus geen flens of rand in de vorkpoot zit waar de kop van de as tegenaan komt. Die kan er dus helemaal doorheen. Het enige dat voorkomt dat de vorkpoot over de askop kan schuiven is dan dus de imbusbout die hem vastklemnt.
 9. Hoi Japie, ik heb het inderdaad zo gedaan, maar klopt het dan dat de as (3) aan de binnenkant van de rechter vorkpoot er weer een stukje uitkomt? Ziet er zo gek uit. Wiel draait vrij rond en heb net stukje gereden en niets gemerkt verder. Zal wel goed zijn.
 10. Heren en dames, ik heb het voorwiel van mijn TDM900 (2005, geen A) gedemonteerd om hem te laten balanceren. Voorband bleek niet lekker. Ik heb het wiel teruggeplaatst en de as met 72Nm aangedraaid maar het lijkt of de hele kop van de as door de rechter vorkpoot steekt. Een mm of 1,5 a 2. Klopt dit? Dan zit de kop dus alleen maar "vast" met de inbus om de vorkpoot weer om de as vast te zetten. Ben de 4TX gewend en daar zat het natuurlijk ander maar wel logischer.
 11. Robert

  Krauser Koffers

  Koffers verkocht en meteen op de motor gezet. Kostte toch wat meer tijd dan ik dacht. Op mijn 4TX van '97 was het ongeveer een 45 minuten. De koper heeft een 4TX van 2000. Maar het spatbord is net even anders en er zaten geen originele knippers meer op. Ruim twee uur bezig geweest, maar wel gelukt.
 12. Robert

  Krauser Koffers

  Bedankt mannen. Ik heb voor de zekerheid mijn advertentie aangepast: Geschikt voor 4TX. Dan is het in ieder geval duidelijk waar het wél op past. Gr. Robert.
 13. Robert

  Krauser Koffers

  Allen, ik heb mijn Krauser koffers te koop gezet, maar heb nu enkele vragen over "pasbaarheid" van de types TDM850. Ik heb zelf een 4TX van 1997, dus ga ik er van uit dat de beugels op alle 4TX'en passen. Volgens mij zijn de 3VD en 4TX technisch gelijk, dus zouden ze ook op alle 3VD's moet passen. Klopt mijn aanname?
 14. Robert

  Zadel upgrade

  Te overzien wel, maar niet mals. Heb er erg lang over moeten denken maar kreeg bij langere ritten steeds last van een houten reet. Op mijn VFR had ik ook een Topsellerie zadel en dat zat stukken beter. Daarom toch maar de knoop doorgehakt. Kosten: Opnieuw bekleden en vormen + zitting voor de bestuurder 3cm langer gemaakt: 232 Euro Verzendkosten Frankrijk - Nederland 20 Euro. De rekening van Topsellerie was dus 252 Euro. Maar ik heb een donorzadel gekocht bij Pieter en die moest ook naar Frankrijk worden verstuurd. Kwam er nog 60 euro bij. Totaal 312 Euro dus. Maar ik ga weer veel comforta
 15. Robert

  Zadel upgrade

  Half mei bij Pieter een donorzadel gekocht en opgestuurd naar Frankrijk. Vrijdag hebben ze hem teruggestuurd en vandaag ontvangen: [url=http://s61.photobucket.com/user/rtempel13/media/zadel_zpsludyrnff.jpg.html][img]http://i61.photobucket.com/albums/h54/rtempel13/zadel_zpsludyrnff.jpg[/img][/url] Helaas kan ik (door een complicatie tijdens het niersteenvergruizen) er de komende weken alleen maar naar kijken....
×
×
 • Create New...

Important Information