Jump to content

Eddos

Clublid
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

About Eddos

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Oef, dat is wel heftig. Ik ben mee geweest toen Marcel en Peter nog samen Moto Sportivo hadden en later met Moto Active. Peter lag mij meer dan Marcel, maar wel heftig dat Marcel overleden is natuurlijk. Maar over MA niets dan goeds dus. Mocht je met hun gaan, doe Peter de groeten
 2. Welkom. Stickers zijn heel normaal hoor, hoort gewoon bij deze uitvoering
 3. Eddos

  Accu defect?

  Had jouw topic al gezien. Inmiddels deze accu al besteld, alleen bij een andere website :-). Gaan zien of dit helpt ????
 4. Eddos

  Accu defect?

  Snap ik niet helemaal Rob. Jumpstarten met de grasmaaier, dan motor laten lopen (maaier uit?) en dat zo een kwartier laten staan? Kan ik ook nog proberen
 5. Eddos

  Accu defect?

  Acculader heeft 3 lampjes Charging, full and fault. De lader springt kort op charging, dan even kort op full, en begint dan na 10/20 seconden opnieuw met dat riedeltje.
 6. Eddos

  Accu defect?

  Na het laatste Sauerland weekend vergeten om de USB-adapter af te koppelen. Eergisteren geprobeerd te starten, maar gaf totaal geen leven. Na overstarten met de grasmaaier slaat hij netjes aan, maar zodra de startkabels worden losgekoppeld gaat hij gelijk weer uit. Ook na een tijdje laten lopen. Daarna de accu aangesloten aan de normale acculader, toen begon het klokje wel weer te werken, maar bij het op contact zetten gebeurt er niets (geen verlichting, klokje gaat ook uit). Druppellader gaat even aan op 'Charging' , daarna uit. Zo dood als een pier, of heeft iemand nog een gouden tip?
 7. Erg netjes! Kom hem ook weleens in het echt bekijken
 8. Ga ik proberen mannen, dank voor de tips!
 9. Eddos

  Snelheidsmeter 3VD

  Had mijn 3VD ook. Maar verkocht.. Geen idee wat het was, maar wel hetzelfde gedrag als wat jij omschrijft.
 10. Ruitje eraf gehaald om het steuntje van Lonelyrider maar eens te monteren. Draai ik de schroefjes uit de kap, valt de linker (op de foto hieronder de rechter) 'houder' in de kuip. Breuk komt (vermoedelijk) door de Palmer adapterkit die gemonteerd heeft gezeten. Iemand een slim idee om daarbij te komen zonder de kappen te moeten demonteren? En is dat stuk eventueel te vervangen, zodat ik die breuk niet meer heb?
 11. Eddos

  MRA double bubble

  Mooi steuntje. Zelf gemaakt? Wat heb je aan de achterkant zitten? Onderdeel lijstje wellicht?
 12. Eddos

  Sleuteldag

  Kom misschien ook wel even buurten, mits na 14 april. Voor de nieuwe rode laatst een 2ehands setje uitlaten gescoord, misschien wil iemand daarmee helpen op de sleuteldag. Bind ik ze wel vast op de buddy..
 13. Eddos

  krauser kofferset

  Dan weet ik het niet Veel succes met de zoektocht..
 14. Pb gestuurd, stop ik nu met topic kapen
×
×
 • Create New...

Important Information