Jump to content

TDMprutser

Clublid
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

About TDMprutser

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren zag ik een bericht van MrGPS (Hans Vaessen) op Facebook, het lijkt een bug te zijn in MyDrive en hij heeft het ook als zodanig al gemeld bij TomTom. Wanneer je routes vanuit MRA, maar ook vanuit Tyre, direct naar MyDrive exporteert gaat er iets mis, waardoor alle opgeslagen routes verdwijnen. Zie ook de TomTom Rider Facebook groep. Voor de zekerheid hier nog even de volledige tekst van Hans: " Attentie TomTom gebruikers! Als je werkt met zowel MyRouteApp als MyDrive: er is op dit moment sprake van een ernstige bug. Zodra je een route vanuit MRA via de cloud naar je toestel hebt gestuurd zullen vervolgens na uit/inloggen al je in mydrive opgeslagen routes verdwijnen en kun je in mydrive ook geen nieuwe routes meer opslaan. Ik heb zowel MRA als TomTom geattendeerd op dit probleem en heb er alle vertrouwen in dat er spoedig een oplossing voor zal zijn. Tot die tijd: Advies: als je naast MRA ook Mydrive gebruikt: gebruik tijdelijk NIET de 'opslaan als - tomtom mydrive - beta' functie. Is het al mis gegaan? Dan zie ik op dit moment geen andere oplossing dan een nieuw mydrive account aan te maken (dat je dan ook in je TT moet invoeren via het uitvoeren van een reset). AANVULLING: Exact hetzelfde probleem doet zich voor bij gebruik van de cloud-export vanuit Tyre."
 2. Net even gekeken, maar al mijn routes staan er (in ieder geval op de PC) nog gewoon in...
 3. De rechter in ieder geval wel! Caroline, ook bekend als TDMuts 😉
 4. Aan de sleutel van de 850 had ik een pinguin die ik ooit van een Hoogvliet actie had. Batterijtje van het geluid was al jaren leeg... Aan de sleutel van de 900 hangt de sleutelhanger van 2TheExperience van vorig jaar.
 5. Afgelopen juni heb ik met de 900 een middagje mogen spelen op Midland, training gewonnen op de motorbeurs (is het nog ergens goed voor als je uit je broek scheurt 🤣) en het was weer erg leerzaam. Ik kon ook goed verschil merken tussen de 900 en de 850, geeft toch iets meer vertrouwen in de bochten.
 6. Ik kwam afgelopen zondag de vorige eigenaar nog tegen, tijdens een tourtocht!
 7. TDMprutser

  handvatsteun

  We worden er zelf ook niet jonger op Japie... 😉
 8. Rotterdam is hier om de hoek, maar helaas ben ik op 18 augustus niet van de partij... Een collega van mij heeft ook een tourtocht, met een clubje dat ik al veel te lang niet gezien heb. En die was eerder bekend, dus pas ik even. Wel jammer, ik zal ook zeker de route even opslaan om een keer zelf te rijden of zo!
 9. Voorlopig lees ik alleen maar goed nieuws, nu hopen dat die laatste uitslagen ook goed uitpakken en dan ben je eindelijk weer op weg naar motorrijden! Veel beterschap nog, en ik hoop je snel weer eens op de motor te zien!
 10. Klinkt als een plan. Ben al MAG lid zolang als ik een eigen motor rijd. Altijd goed om af en toe een kritisch geluid te laten horen.
 11. Veel plezier met de nieuwe motor!
 12. Eddie kun je nauwelijks een normale 900 noemen. Daar is wel wat aan aangepast zeg maar 😉
 13. Ik heb de 900 van Rob wel eens mogen uitlaten... Dat ding ging werkelijk als een raket... Nou ben ik niet veel gewend, maar verschil maakt het zeker.
 14. Hou wel even in de gaten dat het niet toegestaan is te rijden zonder werkende snelheidsmeter 😉
 15. TDMprutser

  olie checken

  Beter, anders had je zeker geweten dat je genaaid was... Ervaringsfeitje...
×
×
 • Create New...

Important Information