Jump to content

TDMprutser

Clublid
 • Content Count

  368
 • Joined

 • Last visited

About TDMprutser

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klinkt als een plan. Ben al MAG lid zolang als ik een eigen motor rijd. Altijd goed om af en toe een kritisch geluid te laten horen.
 2. Veel plezier met de nieuwe motor!
 3. Eddie kun je nauwelijks een normale 900 noemen. Daar is wel wat aan aangepast zeg maar 😉
 4. Ik heb de 900 van Rob wel eens mogen uitlaten... Dat ding ging werkelijk als een raket... Nou ben ik niet veel gewend, maar verschil maakt het zeker.
 5. Hou wel even in de gaten dat het niet toegestaan is te rijden zonder werkende snelheidsmeter 😉
 6. TDMprutser

  olie checken

  Beter, anders had je zeker geweten dat je genaaid was... Ervaringsfeitje...
 7. TDMprutser

  olie checken

  Je hebt hem toch niet toevallig in Naaldwijk gekocht he? Want dan weet ik vermoedelijk al bij welke dealer 😬
 8. TDMprutser

  Banned

  Had het vanmorgen ook even, zelfs vanaf machines waar ik nog nooit ingelogd had. Ik vermoed dat er iets met blacklists op de webserver gebeurd is. Wat dan ook, het was niet helemaal goed 😉
 9. Welkom! Een mooie uitvoering. Deze kleurstelling zie je niet veel, vind het een mooie combinatie!
 10. Er zijn twee typen stekkers, voor een systeem met en zonder startonderbreker. De laatste 900's hebben inderdaad de startonderbreker al aan boord. Wanneer je geen alarmsysteem aansluit zijn de genoemde stekkers ook erg handig om de navigatie op aan te sluiten, de 4-polige heeft namelijk onder andere een geschakelde +12v 😉
 11. TDMprutser

  olie checken

  Ja, dit systeem heeft inderdaad een voordeel. Met name waar het gaat om het zwaartepunt van de motor. Door de olievoorraad buiten het blok te plaatsen kan het blok compacter en lager opgebouwd worden en het zwaartepunt van de motor verlaagd. Dit komt de rij-eigenschappen en de compactheid van de motor ten goede.
 12. Het door Appie26 genoemde fenomeen doet zich ook bij de eerste series van de 4TX (t/m 1998) nog voor. In 1999 is er een modificatie op geweest waardoor dit probleem niet/minder optreedt. De gasnaalden 'hangen' een beetje in de gasbuizen door de stand van de carburateurs, en door het gebruikte materiaal zullen deze buizen na verloop van tijd iets ovaal uitslijten en dus wordt het mengsel te rijk. Op te lossen door nieuwe buizen te plaatsen, evt in combinatie met de zgn 'Postema-modificatie' die het doorhangen van de naalden tegengaat.
 13. TDMprutser

  XENON lampje

  Bij een gemiddelde auto zijn zowel grootlicht als dimlicht 55 Watt. Het verschil zit m in de spiegel, die bepaalt waar het licht terechtkomt.
 14. En als je een iPhone hebt kun je geen GPX bestanden laden met de TomTom Go app. Dit kan alleen in de Android versie. Geen idee waarom, maar de iPhone versie heeft die functie niet.
 15. TDMprutser

  Zadel Tracer 900

  Geen ervaring met de Tracer, maar op de 900 zit een zadel van Topsellerie. Ik moet zeggen: bevalt prima, zit heerlijk en zelfs na lange ritten geen probleem met zadelpijn of zo.
×
×
 • Create New...

Important Information