Jump to content

TDMprutser

Clublid
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

About TDMprutser

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hee, een mede-westlander! Zal eens goed opletten of ik je binnenkort kan sporten. Eén advies van een ervaringsdeskundige: loop met een heeeeeel grote boog om MotorCentrum West heen... Ze zijn Yamaha dealer, maar het enige waar ze bij mij goed in bleken was Yamaha slopen...
 2. TDMprutser

  Ombouw klaar

  Zo te lezen weer een echte Japie-raket....
 3. Hoi Dani, Mooie TRX heb je gescoord! Veel plezier er mee!
 4. 7 juni is nog even weg... Komt tijd, komt raad!
 5. Vooral vanwege de tweede zin, en dan specifiek 'landelijke groep'. De kans dat je op die manier bijdraagt aan eventuele spreiding is mij ook te groot!
 6. Ik weet niet precies wat je bedoelt. 1 juni geldt voor vergunningsgebonden evenementen, voor de rest gelden de regels die al golden, tot 6 april. Dan komen ze met nieuwe maatregelen. Maar het bestuur en de tourcommissie hebben inmiddels een (m.i. verstandig) besluit genomen om de tocht vooralsnog te annuleren.
 7. TDMprutser

  Ombouw klaar

  Op mijn 900 zit ook een TopSellerie zadel en ik ben er heel blij mee! Geen idee of dat met of zonder gelpads is, het zat er al op toen ik hem kocht, maar het zit echt heerlijk.
 8. Ik denk dat we daarvoor even 6 april moeten afwachten... Als dan de regels nog steeds gelden of aangescherpt worden, lijkt het me niet verstandig om het op te gaan zoeken als het niet nodig is. Ik snap prima dat mensen graag willen rijden en elkaar weer even ontmoeten, maar kiezen met het verstand is nu beter dan kiezen op het gevoel.
 9. TDMprutser

  Ombouw klaar

  Aansluiting van de GPS kun je ook heel eenvoudig zonder solderen weghalen vanaf de alarmstekker onder het zadel. Gewoon stekkertje er in steken. Heb ik ook gedaan, werkt prima, is afgezekerd en geschakeld!
 10. TDMprutser

  Ombouw voltooid

  En weer een 3VD herboren en voor jaren op de weg! Goed bezig, hij is prachtig geworden.
 11. Nr 5 is die ik heb, schroef je inderdaad gewoon op je ventiel als je gaat checken/bijvullen. De rest van de tijd zit hij gewoon in de zak van mn motorjas. Bevalt prima en kost niet heel veel.
 12. TDMprutser

  Adieu

  We komen elkaar ongetwijfeld nog tegen, sowieso in augustus bij de Steenwiekertoornrun... Tot gauw!
 13. Welkom! Die VFR is verdorie ook een mooi exemplaar hoor...
 14. Donderdag de hele dag aanwezig!
 15. Er zijn twee varianten. De pin layout is anders, maar de plaats volgens mij hetzelfde. Onder het zadel, achteraan links, zit bij mij een loze kabel met 2 stekkers. De pin layout staat volgens mij in de handleiding. Correctie: voor meer info zie https://www.tdm-yamaha.heliohost.org/?page=ALR
×
×
 • Create New...

Important Information