Jump to content

TDMprutser

Clublid
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

About TDMprutser

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TDMprutser

  XENON lampje

  Bij een gemiddelde auto zijn zowel grootlicht als dimlicht 55 Watt. Het verschil zit m in de spiegel, die bepaalt waar het licht terechtkomt.
 2. En als je een iPhone hebt kun je geen GPX bestanden laden met de TomTom Go app. Dit kan alleen in de Android versie. Geen idee waarom, maar de iPhone versie heeft die functie niet.
 3. TDMprutser

  Zadel Tracer 900

  Geen ervaring met de Tracer, maar op de 900 zit een zadel van Topsellerie. Ik moet zeggen: bevalt prima, zit heerlijk en zelfs na lange ritten geen probleem met zadelpijn of zo.
 4. Die tip kwam waarschijnlijk van mij πŸ˜‰ Ik heb twee klemstekkertjes op de kabel gezet, de smalste die ik kon vinden bij de automaterialenzaak. Die passen precies in de stekker. Zit als een huis, en zonder knutselwerk.
 5. Sjaak gaf overigens tijdens een lezing wel toe dat op het moment dat deze foto gemaakt was die 'koelkast' wel leeg was
 6. En uiteindelijk is de hoofdregel als je in een groep rijdt: De voorrijder heeft altijd gelijk! Met deze rit ook een paar keer niet de route gevolgd zoals mijn TomTom hem aangaf, de Garmin van Fred had af en toe andere ideeΓ«n. Maar uiteindelijk kom je toch wel waar je zijn moet, en discussie onderweg is niet verstandig dus gewoon achter de voorrijder aan en gas!
 7. Zo zie je maar: een mens lijdt het meest, door het lijden dat hij vreest... πŸ˜‰
 8. Je kan er een TDM bij kopen 🀣 Alle gekheid op een stokje: was een mooie dag. Mooie rit, goed gezelschap, lekker eten, vreselijk mazzel met het weer. Alleen op de weg terug een paar minimale buitjes. Nu aan een verdiend biertje op de bank, lekker nagenieten!
 9. Ach dan heb ik tenminste niet voor niets een nieuw waterdicht motorpak gekocht 🀣
 10. Route ontvangen, ziet er leuk uit! Nu nog hopen op mooi weer. Als het net zo wordt als dit weekend zijn we spekkoper! Edit: TomTom is inmiddels ook van 12v voorzien... Weergoden laten ons echter tot nu toe in de steek lijkt het. Nou ja, dan maar motorweer ipv mooi motorweer 🀣
 11. TDMprutser

  kuipruitje

  Die Ali-boutjes zijn metaal... De originele zijn kunststof. Bedoeld om af te breken in geval van een botsing oid waarbij ongewenst contact met de kuipruit bestaat. Voor die paar euro zou ik het risico niet nemen!
 12. Dat klinkt als goed nieuws Jan! Dat betekent dit seizoen nog op de motor als ik het zo lees, dat is heel fijn!
 13. Hmmm.... Op diezelfde dag is de Bloesemtocht, en die had ik al op de agenda staan om te gaan lopen met Priscilla en mn schoonvader. Nog even trainen voor Rome, eind mei πŸ˜‰
 14. TDMprutser

  Spiegels en zo

  Op mijn 4TX (1997) heb ik spiegels van een Diversion laten zetten. Lijken als 2 druppels water op de originele spiegels alleen de stelen zijn langer. Resultaat: Veel meer zicht naar achteren! Ik heb ze toen gekocht bij Kommer, die had toevallig een setje liggen.
×
×
 • Create New...

Important Information