Jump to content

T(DM)eus

Clublid
 • Content Count

  527
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by T(DM)eus

 1. Hallo Gerrit, WELKOM!
 2. Top-route, het is toch zo mooi in oosten van het land. Organisatie bedankt!
 3. Ik ga ook mee, maar eet niet mee, dus geen GRILL
 4. Doris van harte gecondoleerd met dit verlies, en sterkte voor de komende tijd.
 5. 不不不 不不不 不不不 不不不 不不不
 6. Hallo Jaap,

  Mooie pijpjes die Bos en het geluid, ben je tevreden?

  Vraagje: heb je de oude lullensteun nog? ik heb well interesse, ik wordt tenslotte onderhand een oude lul.

  Groet,

  Teus, die van die mooie gele.

  1. Show previous comments  3 more
  2. T(DM)eus

   T(DM)eus

   Is een mooi getal, maar meer niet.

  3. Japie

   Japie

   Hoi Teus,

   Ja ik had dezelfde onder de gele. Die waren net een maandje oud toen het fout ging. Mooi geluid en een aardige roffel bij remmen op de motor.

   ouwe lullensteun heb ik niet nodig dus die kan in de verkoop.

   met vriendelijke groet,

   Jaap

  4. Japie

   Japie

   Hoi Teus,

   Ik zag dat ik mijn eertste antwoord niet heb verzonden en dat is nu vanzelf gegaan.

   Noem jij een mooi getal. dan komen we er wel uit.

 7. Zaterdag 4-4-2020 de Kennismakingsrit gereden, jammer dat deze binnenkort niet door kan gaan.
 8. Waar dachten jullie bij doorgaan van de rit de koffie +, lunch en de bbq te gebruiken!
 9. En het ziet er weer PROFESSIONEEL uit.
 10. Motornieuws Nieuwe verkeersregels voor motorrijders in Duitsland Duitsland voert enkele veranderingen door in de verkeerswetgeving. Veel van deze veranderingen zullen ten goede komen aan fietsers. In het nieuwe voorstel dat op 6 november 2019 door het kabinet is goedgekeurd, zijn daarnaast regels opgenomen die het gebruik van een deelauto en carpoolen aantrekkelijker moeten maken. Op dit moment ligt het voorstel bij de Bondsraad die de nieuwe regels nog goed moeten keuren. Enkele van de nieuwe verkeersregels hebben ook betrekking op motorrijders. Meest opvallende is hierbij een nieuwe regel die het op bepaalde plaatsen verbiedt om fietsers in te halen. Deze plaatsen zullen verduidelijkt worden door middel van het verkeersbord onder aan dit artikel. Op het bord zelf is sprake van een auto, maar het opvallende is dat het verbod ook zal gaan gelden voor motorfietsen met zijspan. Daarnaast is het mischien zo dat fietsers daar een "snel" inhalend voertuig niet meer verwachten en de zone om een bepaalde reden daar is ingesteld; motorrijders mogen daar dus nog wel inhalen maar extra voorzichtigheid is bij het zien van het nieuwe bord absoluut geboden. Op de plaatsen waar wel fietsers ingehaald mogen worden gaat ook het 矇矇n en ander veranderen. In de huidige situatie is het zo dat de Duitse verkeerswet aangeeft dat fietsers en bromfietsers ingehaald mogen worden, waarbij er 'voldoende' ruimte gehouden moet worden tussen de fietser en het inhalende voertuig. De nieuwe regelgeving gaat echter voorschrijven dat er binnen de bebouwde kom minimaal 1,5 meter tussenruimte moet zijn, terwijl dit buiten de bebouwde kom zelfs naar 2 meter gaat. Bij het ingaan van de nieuwe Duitse verkeersregels is het daarnaast niet meer toegestaan om stil te staan of te parkeren op een fietsstrook. Op dit moment geldt dat er op deze plaatsen nog maximaal 3 minuten geparkeerd mag worden. Ook het parkeren op looppaden en trottoirs wordt met de nieuwe regelgeving aan banden gelegd. De boetes voor parkeren op deze plekken zal verhoogd worden van 15,- naar 100,-. Bij het langer dan een uur parkeren kunnen er zelfs punten ingenomen worden van het rijbewijs. Of het niet mogen parkeren op het trottoir ook voor motorfietsen gaat gelden blijft wat onduidelijk. Wanneer er hinder ondervonden wordt bij het parkeren van de motorfiets op het trottoir, kan er met ingang van de nieuwe regels echter altijd beboet worden. Zoals eerder in het artikel benoemd, zal ook het gebruik van de deelauto en carpoolen gepromoot gaan worden. E矇n van de nieuw voorgestelde verkeersregels is dat wanneer er minimaal drie personen in een voertuig zitten, zij op aangegeven plaatsen gebruik mogen maken van de busstrook. Leuk detail hierbij is, dat dit ook gaat gelden voor motorfietsen met zijspan. Een motorrijder met duo passagier en gevulde zijspan mag dus op bepaalde plaatsen gebruik gaan maken van de busstroken.
 11. T(DM)eus

  Tienklepper

  Inderdaad een heel mooie 10-Klepper, TOP Vincent Ik heb hem gedownload via de site, wel jammer eigenlijk dat hij niet via de mail is binnengekomen.
 12. T(DM)eus

  Tienklepper

  Niets ontvangen.
 13. In december opent Motorkledingstore een filiaal in Vianen. Lekker dichtbij. En Louis in Tilburg is een heel mooie winkel, waar je de helmen kan testen in een windtunnel.
 14. Komt mij bekend voor de Bos pijpies
 15. Jaap gefeliciteerd met je nieuwe TDM. Het zal vast wennen zijn qua kleur, ook voor de mede weggebruikers. Veel veilige km. en houd het rubber onder.
 16. T(DM)eus

  Motorbeurs

  Ik heb wel de dame van de hete sneetjes gemist.對
 17. T(DM)eus

  Motorbeurs

  Zondag met echtgenote.
×
×
 • Create New...

Important Information