Jump to content

T(DM)eus

Clublid
 • Posts

  560
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

T(DM)eus's Achievements

Fossiel

Fossiel (11/13)

 1. I.v.m. aanschaf andere motor biedt ik deze TOP tanktas van Büse te koop aan. Daar de tank van mijn huidige motor van kunststof is en erg schuin afloop, past deze daar niet meer naar wens op. De tas is geheel kompleet met 4 zuignap, 4 magneet en 2 banden om deze op de motor te bevestigen. Zie de foto's naar de vraagprijs via een internet aanbieding. Vraagprijs. € 125
 2. Allereerst voor een ieder al het goede voor 2022! De evenementen kalender is gevuld dus we gaan er weer voor. Waar kan ik deze vinden?
 3. T(DM)eus

  Bye Bye

  Bertho bedankt voor al je inspanningen voor de club. Veel mooie en veilige km. op je 3-cylinder.
 4. Vandaag een rondje van 442 km. gereden, vanuit Ameide richting Achterhoek en een deel door Duitsland. wel fris in de morgen met mist en een temperatuur van 4 graden. in de middag prachtig weer en een heel mooie route bij een temperatuur van 14,5 graad. Onderweg nog een clublid gespot die mij niet wilde zien of horen (mijn Stebel Nautilus maakt toch echt een bak herrie) deze schilder zat op een muurtje in Barchem. Dit clublid was ook bij het BLW dit jaar.
 5. Ik denk dat ik de oorzaak weet. De laatste rit die je gereden heb, was zo ontzettend mooi dat je totaal uit je ritme was, en met je hoofd in de wolken.:)
 6. Als je rond 10.45 uur op de doorsteek Hoef enHaag naar de Put ga staan, dan kan je ons uitzwaaien!
 7. Ook ik heb redelijk veel dagen de tijd dus, roept u maar! Ik heb ook routes te over, in heel veel provincies.
 8. Daar ik de MRA een fantastisch mooi programma vind om routes te maken te delen en van andere te downloaden, heeft het mij geen enkele moeite gekost deze routes te maken. M.a.w. schaf dit programma ook aan!
 9. Misschien de KMR maar rijden op 6 juni.
 10. https://www.bmac-borculo.nl/events/bmac-mamola-lentetoertocht/?occurrence=2021-05-30 Ik rij bij deze motorclub voor de 7e keer mee. Deze mensen maken ontzettend mooie routes, die je eigenlijk niet mag missen! Voor de meeste van u misschien wat ver om naar de startlokatie te gaan, maar doe het, het is de moeite waard. En misschien komen we elkaar daar tegen. T(DM)eus is nu K(Teus)M.
×
×
 • Create New...

Important Information