Jump to content

Rob

Clublid
 • Posts

  178
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rob's Achievements

meubilair

meubilair (10/13)

 1. Beste mede clubleden, Na veel wikken en wegen heb ik afscheid genomen van mijn witte TDM 900A. Ik blijf wel motorrijden, met mijn KTM 1290 Super Adventure S. Dit betekent dat ik volgens de statuten niet langer lid kan blijven van deze club en na vele jaren clublid te zijn geweest dus afscheid zal moeten nemen. Misschien dat ik (als introducee) nog eens een keer opduik bij een ritje. Ik heb vele mooie ritten en weekenden gehad en een paar fijne motorvrienden erbij gekregen. Sommige dichtbij, anderen meer op afstand. Mooie herinneringen resteren. Het ga jullie allen goed, blijf gezond en hou het rubber onder. groet, Rob met ‘Die Witte’
 2. Met toch wel enige verbazing neem ik kennis van wat 'De Opfrissers' beogen en als trouw lid heb ik de behoefte om te reageren. Onder de initiators bevinden zich een aantal (oude/nieuwe/terugkerende(!)) leden die ook ooit of (redelijk) recent zelf nog lid waren van het bestuur. Al sinds 2005 ben ik lid van de club en is het al die jaren -dus ook toen een aantal van 'De Opfrissers' in het bestuur zitting hadden- het jaarprogramma gelijk maar de aard en plaats van de activiteiten steeds wisselend, zoals: ALV-Kennismakingsrit-Sleuteldag-Buitenlandweekend-toertocht-koffieklets-Toertocht-Clubweekend-Technodag-Toertocht-Jaarafsluiting etc. Van maart t/m november eigenlijk elke maand wel een activiteit. Al die jaren een geaccepteerd iets. Ik heb er nooit moeite mee gehad. Als clublid ben ik ook niets verplicht om alles leuk te vinden of om overal bij aanwezig te zijn. Voor ieder wat wils. Voor mij in ieder geval dus al vanaf 2005. En als er dan geen of minimale animo is voor een sleuteldag, wat wil je een bestuur dan kwalijk nemen? En als er dan een jaar is zonder Technodag of twee keer een jaarafsluiting in dezelfde evenementenhal (met meer dan voldoende animo en gezelligheid), maakt dat dan een bestuur een slecht functionerend bestuur? Klagers blijven er in iedere vereniging en daar is op zich niets mis mee als je ook maar eens actief meedenkt en het bestuur helpt en van input voorziet. Niets is makkelijker dan met je armen over elkaar achteroverleunen en commentaar hebben op wat een ander in zijn vrije tijd heeft geprobeerd op te zetten. Nederland loopt er zo langzamerhand van over. En als je als (voormalig bestuurs-)lid al vond dat er iets moest veranderen, waarom heb je dat toen al niet actief op de agenda gezet. Van veranderingen in activiteiten heb ik al die jaren niets gemerkt, wel van veranderende stemmingen. En leden die denken het beter te weten én te kunnen doen, hebben de afgelopen jaren met vacatures in het bestuur toen al de kans gehad om plaats te nemen in het bestuur; waar was je toen? Anderen hebben of er voor gekozen -om wat voor reden dan ook- om hun bestuurszetel in het verleden af te staan. De penningmeester treed nu terug. Een van ' De Opfrissers' heeft zich vast en zeker al aangemeld als kandidaat om als lid van het bestuur mee te kunnen helpen en te denken. Vóór of op de ALV kunnen voorstellen worden gedaan door het bestuur en leden van de club en volgens democratische beginselen kan daarover worden gestemd maar wel volgens de regels en uitgangspunten van de statuten van de vereniging. En niet anders en dus niet via social media, want daar wordt het niet gezelliger of leuker van binnen de club. Kortom: Take it or leave it.
 3. Ben benieuwd naar de routes . Ik was niet eerder in die omgeving Als we onze eisen niet zo hoog stellen is het altijd mooi weer...Toch?
 4. TDM 900A in gebruik sinds februari 2008 vanaf 0,0 KM naar 110.000 KM and still going strong.
 5. [quote="wout"]:eureka: 1e koffieklets, wie gaan er allemaal komen met dat mooie weer ? [/quote] Het is eigenlijk veel te mooi weer om mij in een motorpak te laten stomen. Ik beloof niets en dus daarop ook geen garantie.
 6. Rob

  Bevestiging topkoffer

  Ik rij al ruim 7 jaar rond met een Givi V46 koffer voor woon-werk en vakanties. De Givi plaat heb ik rechtstreeks op de TDM achtervleugel gemonteerd. Het lijkt op optie twee maar veel direkter gemonteerd. Een Giviplaat alleen is veel goedkoper dan die van SW Motech. Kijk ook eens op http://www.rad.eu/nl/c/p/40904-givi-uni ... y-e251.htm Niks extra steunen o.i.d. Bevestiging van de plaat aan de voorzijde van de vleugel met twee (andere/langere) bouten die in de plaats komen van de twee originele bouten (die met dat dopje van chroom). Bij de Givi plaat komen ook klemmen. Die heb ik i.c.m. een 10 of 12 mm metalen pijpje (ca. 10 cm is genoeg) gebruikt om de achterzijde te klemmen. Klem aan 1 zijde onder de vleugel, buisje aan de andere kant van de klem voor een evenwichtige krachten verdeling onder de plaat. Zie je niks van. Tussen Givi plaat en TDM achtervleugel heb ik stukjes fietsbinnenband gedaan ter voorkoming van beschadiging. De koffer moet je sowieso nooit te zwaar maken omdat het rijgedrag dan nadelig wordt beïnvloed. Succes ermee!
 7. Het was weer een goed verzorgd weekend dames en heren. Gelukkig dit keer geen ongevallen te betreuren (voor zover mij bekend). Helaas het afscheids/verzamelpunt gemist. Dank aan allen die geheel belangeloos de organisatie en routes voor hun rekening hebben genomen: Chapeau. Grtzzz
 8. [quote="M-thing"] Als ik om 7:00 ga rijden ben ik om 7:35 bij de pomp langs de A9 bij Amstelveen en om 8:15 bij Everdingen.[/quote] Iets vroeger Marcel; 07:30 uur bij de Tango A9 Amstelveen; om 07:45 Shell A2 Haarrijn om Eelco op te pikken en dan om 08:15 uur A2 Everdingen.
 9. [quote="Stony"]ik zie dat er afgesproken wordt om samen op te rijden,wat is ons vertrek plaats en hoe laat moeten we daar zijn? Er is ook al om 8:15 afgesproken bij apeldoorn, wie rijdt er vanuit t westen en hoe laat? groeten Tony[/quote] Vertrekplaats is Sevenum, zie het document bij de mail met de routes die je (als het goed is) hebt gekregen. ''[color=#FF4000]We vertrekken op 14 mei vanaf het AC restaurant in Sevenum. 

Graag iedereen om 9.30 uur aanwezig zodat we na de koffie om 10.00 uur kunnen vertrekken[/color]'' Ik kom vanuit Haarlem over A9 naar A2. Marcel komt vanuit Heerhugowaard, denk ook via A9 naar A2. Eelco komt vanuit Vinkeveen naar A2. Shell Haarrijn A2 na Breukelen. Tijd: volg het forum of je krijgt een Pb. Het wordt een vroegertje als we om ca. 08:15 bij A2 Everdingen (12) willen zijn waar er meer naartoe komen.
 10. [quote="Bierco"]Dooie boel hier hebben we er een btje zin in [/quote] Yep!
 11. [quote="T(DM)eus"][ A2 afslag Leerdam/Everdingen 8:15 uur.[/quote] Je gaat mij zien daar; ik hoop op tijd te kunnen zijn; we zullen onderweg wel met meer aansluiten via A9 en A2 (Eelco, Marcel?). Tot donderdag.
 12. Wat is inmiddels de tussenstand van deelnemers? Ik ben het overzicht inmiddels kwijt.
 13. [quote="Manus63"]Op zich een goed idee natuurlijk. Ik heb al een paar voorrijders voor de rustigere groepen. Ik heb nu Teus, Rob Hahn, en hoop weer een beroep op Wout te mogen doen (jullie achtervolgen hem toch wel ) Wie wil er nog meer voorrijden op de Kennismakingsrit en welke groep? (Rustig, lekker door, of snel) Ik hoop nog op 5 of 6 voorrijders dan kunnen we in mooie kleine groepen rijden.[/quote] Ik rij lekker door; totaal 6 brommerts per groep is écht het maximale (incl. voorrijder). Meer moet je: a: niet willen (ik hou het graag overzichtelijk) en b: niet doen (voor ieders veiligheid) --> -->
×
×
 • Create New...

Important Information