Jump to content

hansrijzenga

Clublid
 • Content Count

  434
 • Joined

 • Last visited

About hansrijzenga

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat is toch niet helemaal goed gegaan met de maximum snelheid op autowegen 🤣
 2. hansrijzenga

  Tienklepper

  Vreemd. Nog niets ontvangen.
 3. Heeft bijna alle kenmerken van een TDM: twee cilinders, krukastappen verdraaid. 105 pk. Alleen geen 10 kleppen. Dit was de perfecte opvolger geweest. Maar ja, B M W 😒
 4. De TomTom werkt dan toch goed. Ik vroeg me al af waarom die mij door Tilburg heen stuurde. Bij Prinsenbeek kwam ik weer op de snelweg naar Rotterdam. Breda vermeden dus. Het was wel druk maar nauwleijks file.
 5. Altijd handig die pontjes Voor een fotomoment ten minste.
 6. Chris is niet zomaar een lid, hij is één van de weinige leden die al bijna 25 jaar lid is. Beetje respect is wel op z'n plaats
 7. De Tienklepper was in de beginjaren (bijna 25 jaar geleden dus) een blad met informatie voor leden en een aantal redactionele artikelen. Door de ontwikkeling van internet en het forum was het belang van de Tienklepper op een gegeven moment niet meer zo groot. De papieren versie is een jaar of acht? geleden voor het laatst verschenen. Daarna is het meer de digitale nieuwsbrief van het bestuur geweest. Door alle wisselingen in het bestuur is de continuïteit wat in het gedrag geraakt, denk ik. Het feit dat er op dit moment nog maar drie bestuursleden zijn, helpt ook niet. Het bestuur heeft wat hulp (nodig om een aantal dingen vlot te trekken en te bezien wat er met de Tienklepper moet gebeuren.
 8. Ik kan mijn routes op Mydrive al niet meer zien. Ik zag ook nog een filmpje van MrGps op facebook. Hij heeft TomTom en MRA ook al benaderd. Ik denk dat we even geduld moeten hebben. Hans Vaessen heeft wel wat invloed.
 9. Het probleem zit blijkbaar in het gebruik van de MRA Het probleem ontstaat als je een route rechtstreeks via de MRA naar je TomTom hebt verzonden.
 10. Ik ben er ook weer. Heerlijk weekend. Mooie ritten (bedankt Vincent). Goed gezelschap. Er is aardig wat gedoe in de club, maar dit soort weekenden is gelukkig als vanouds. Dat verdient meer deelnemers dan 10. 🍻🍻
 11. Voor jou wat dichterbij dan voor de meesten van ons
 12. Ook leuk, maar die heeft dat geweldige drie cilinder blok niet. Het zou mij erg verbazen als Yamaha die extra's nu niet meer in één of ander pakket aanbiedt. Nieuws komt er meestal pas in het najaar.
 13. Het gerucht gaat dat ze problemen hebben met de leverancier van de koffers. Die is blijkbaar niet in staat om voldoende in de juiste kleur gespoten koffers te leveren.
 14. Het forum is bijna net als andere social media, helaas. Gelukkig zijn de activiteiten er nog .
 15. Mooie rit, Vincent. Ik ga hem vast nog eens rijden. Mannen bedankt voor een ouderwets gezellige rit.
×
×
 • Create New...

Important Information