Jump to content

hansrijzenga

Clublid
 • Content Count

  424
 • Joined

 • Last visited

About hansrijzenga

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben er ook weer. Heerlijk weekend. Mooie ritten (bedankt Vincent). Goed gezelschap. Er is aardig wat gedoe in de club, maar dit soort weekenden is gelukkig als vanouds. Dat verdient meer deelnemers dan 10. 🍻🍻
 2. Voor jou wat dichterbij dan voor de meesten van ons
 3. Ook leuk, maar die heeft dat geweldige drie cilinder blok niet. Het zou mij erg verbazen als Yamaha die extra's nu niet meer in één of ander pakket aanbiedt. Nieuws komt er meestal pas in het najaar.
 4. Het gerucht gaat dat ze problemen hebben met de leverancier van de koffers. Die is blijkbaar niet in staat om voldoende in de juiste kleur gespoten koffers te leveren.
 5. Het forum is bijna net als andere social media, helaas. Gelukkig zijn de activiteiten er nog .
 6. Mooie rit, Vincent. Ik ga hem vast nog eens rijden. Mannen bedankt voor een ouderwets gezellige rit.
 7. Mee eens. Goeie traditie. Maar niet alleen dat. Het kost de meeste mensen maar één verlofdag en je hebt vier dagen vrij. Dat is alleen met Kerst nog gunstiger, maar dat heeft weer wat andere bezwaren. Je kunt je skies niet zo goed meenemen Ik ben de afgelopen twee jaar niet mee gegaan omdat ik kort daarvoor of daarna een week of langer met vakantie was. Ik heb het wel gemist. Volgende jaar doe ik gewoon weer mee.
 8. Ga je ook mee, Thomas? Jij bent er een goede bekende, begrijp ik.
 9. Afgelopen weekend ben ik met een paar andere clubleden naar moto-hotel de Col de Bussang in de Vogezen geweest. Precies, de bestemming van het clubweekend in september. Het is wat verder rijden dan we met buitenlandweekend of clubweekend gewend zijn, maar voor liefhebbers van bochten is het beslist de moeite waard, net als de routes die op de website van https://www.coldebussang.com staan. De bergen in de Vogezen zijn wat hoger dan bijvoorbeeld de Eiffel met hele vloeiende bochten maar ook aardig wat haarspelden. Ik vond het de moeite waar en ga in september nog een keer. Dus voor de liefhebbers: geef je nog op voor 30 juni
 10. Het was een geweldige dag met een mooie route. Drie spatjes regen... En het mooie van dit soort dagen is, .... weinig fietsers. Dus je kunt heerlijk doorrijden. Bedankt jongens.
 11. Het is volgens mij al een keer genoemd, maar als je de gemailde route gebruikt, het beste advies is: gebruik de mr GPS methode" https://www.mrgps.nl/kennis/mrgpsmethode/ In het kort: laad de track (niet de route dus) op je Garmin. Zet "route herberekenen" uit Zet de track in je toestel om in een route. Ik heb sinds eind vorig jaar de TomTom Rider 550. Ik zie in Mydrive geen foutjes. Voor de rest laat ik mij zondag gewoon verassen
 12. hansrijzenga

  Kurviger

  Vandaag heb ik de presentatie van Hans Vaessen op de motorbeurs bezocht. Niet verwacht maar toch weer iets nieuws. Kurviger: https://kurviger.de/nl Leuk site om routes te maken.
 13. Het zijn maar spullen. Maar knap klote. Sterkte Jan en Matthijs.
 14. Ik zie af en toe een elektrische tweewieler rijden tijdens woon-werkverkeer. Ik verwacht dat er de komende jaren wel meer zullen komen. De ontwikkelingen gaan ook gewoon door; verbeteringen zullen niet uitblijven. Wijzigingen in de wetgeving ook niet. Dit kan overigens best snel gaan. Iemand heeft mij een keer gewezen op twee foto's van een straatbeeld uit New York: één uit 1903 met één auto tussen heel veel rijtuigen met paarden en een foto van dezelfde straat tien jaar later. Éen rijtuig tussen verder alleen maar auto's. De beleving zal nooit hetzelfde worden. Maar dit is ook wel een generatiedingetje, denk ik. Motorrijders zijn over het algemeen niet de jongsten. De generatie die nu opgroeit met elektrisch autorijden zal dit heel anders beleven dan wij. Ik blijf voorlopig ook nog wel even vervuilend rondrijden.
×
×
 • Create New...

Important Information