Jump to content

hansrijzenga

Clublid
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

About hansrijzenga

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kan niet wachten. Maar ik eet niet mee aan het einde. Nog wel even opletten met de route. Twee weken geleden kon ik niet over de sluis bij IJmuiden. Vandaag ook nog niet open: zie het plaatje uit uit MyDrive van vandaag. Bij het kruis is een pont. Daar zijn mondkapjes verplicht. Ik weet niet of ze akkoord gaan als je je helm (dicht) ophoudt. Misschien is het beter om hier de tunnel te pakken.
 2. Afgelopen maandag is Petra, de vrouw van Dorussie overleden aan de gevolgen van darmkanker. Petra was al een tijdje ziek. Uit het bevolkingsonderzoek naar darmkanker was een een - zoals dat dan heet - positief resultaat gekomen. Degenen die in september met het clubweekend mee waren in de Vogezen weten misschien nog dat Dorussie toen wat eerder naar huis ging. Petra zou die maandag weer voor een onderzoek naar het ziekenhuis gaan. Ze heeft een aantal kuren ondergaan, maar heeft het uiteindelijk niet gered. Morgen zou ze 55 zijn geworden. Zaterdag wordt ze gecremeerd.
 3. Hoe staat het hiermee? Gaat deze rit door? Ik zie dat onze collega, fazerclub wat corona regels heeft opgesteld. https://www.fazer.nl/index.php/2020/05/25/wij-mogen-weer/
 4. Welkom terug, Ab Wel grappig dat je één uit 2017 al een "oud model" noemt.
 5. hansrijzenga

  Adieu

  Bedankt voor alles wat je gedaan hebt, Jan. Tot ziens
 6. Dat is toch niet helemaal goed gegaan met de maximum snelheid op autowegen 🤣
 7. hansrijzenga

  Tienklepper

  Vreemd. Nog niets ontvangen.
 8. Heeft bijna alle kenmerken van een TDM: twee cilinders, krukastappen verdraaid. 105 pk. Alleen geen 10 kleppen. Dit was de perfecte opvolger geweest. Maar ja, B M W 😒
 9. De TomTom werkt dan toch goed. Ik vroeg me al af waarom die mij door Tilburg heen stuurde. Bij Prinsenbeek kwam ik weer op de snelweg naar Rotterdam. Breda vermeden dus. Het was wel druk maar nauwleijks file.
 10. Altijd handig die pontjes Voor een fotomoment ten minste.
 11. Chris is niet zomaar een lid, hij is één van de weinige leden die al bijna 25 jaar lid is. Beetje respect is wel op z'n plaats
 12. De Tienklepper was in de beginjaren (bijna 25 jaar geleden dus) een blad met informatie voor leden en een aantal redactionele artikelen. Door de ontwikkeling van internet en het forum was het belang van de Tienklepper op een gegeven moment niet meer zo groot. De papieren versie is een jaar of acht? geleden voor het laatst verschenen. Daarna is het meer de digitale nieuwsbrief van het bestuur geweest. Door alle wisselingen in het bestuur is de continuïteit wat in het gedrag geraakt, denk ik. Het feit dat er op dit moment nog maar drie bestuursleden zijn, helpt ook niet. Het bestuur heeft wat hulp (nodig om een aantal dingen vlot te trekken en te bezien wat er met de Tienklepper moet gebeuren.
 13. Ik kan mijn routes op Mydrive al niet meer zien. Ik zag ook nog een filmpje van MrGps op facebook. Hij heeft TomTom en MRA ook al benaderd. Ik denk dat we even geduld moeten hebben. Hans Vaessen heeft wel wat invloed.
×
×
 • Create New...

Important Information