Jump to content

Nico

Clublid
 • Content Count

  1,538
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nico

 1. Nico

  Hij start niet

  Heb hem hier besteld. https://www.carpimoto.it/en-NL/43321_GT12B-4-GS-Yuasa-Battery-GT12B-4.htm
 2. Nico

  Hij start niet

  Ik rij nu precies drie jaar met een Autobatt 12B-4 accu. Meting met accutester geeft nog ca 80 A startstroom. Nieuw is 150A. Na een nacht in de stromende regen 's morgens moeilijk starten. Spanning daalt tijdens starten onder 10 V Toch maar vervangen. P.S. originele accu (GS/Yuasu ) heeft het 8 jaar en ruim 100.000 km volgehouden.
 3. Nico

  Hij start niet

  Volgens de specificatie van de accufabrikant is montage van dit type tot 45 graden mogelijk. Wellicht dat in de praktijk de accu nagenoeg vlak liggend ook goed functioneert.
 4. Nico

  Hij start niet

  startkabels ?
 5. Nico

  Tanktas

  RVS is niet magnetisch😉
 6. Ik heb me NIET aangemeld. Kan ook niet want zit het weekend op Texel.
 7. Ik mis de papieren 10 klepper in het geheel niet. Er is indertijd na een poll onder de leden besloten de 10 klepper alleen nog digitaal uit te geven. Een grote meerderheid stemde daarvoor. Als ik een hardcopy wil kan ik hem alsnog uitprinten. Tot nu toe heb ik die behoefte niet gevoeld. Misschien moeten we nadenken over naamsverandering. de vlag dekt de lading niet meer. Tracer rijders zouden zich gediscrimineerd kunnen voelen. Puntje voor de vergadering.
 8. Inmiddels is de advertentie foto door de adventeerder aangepast aan de tekst.
 9. Dappere poging om Ducati liefhebbers een beter , betrouwbaar en goedkoper alternatief te bieden. 😁
 10. Nico

  Superbike stuur voor 3vd

  Het ene doen zonder het andere te laten !
 11. Komende zondag 15 sept. is het zover, we rijden de vierde editie van de sponsorrit "Triumphing Cancer"" Meerijden? stuur een mailtje naar de organisatie.
 12. Nico

  Sleutelplaatjes

  Cover van B. Drijfzand, Klassieker uit West Side Story !!!!
 13. Nico

  Sleutelplaatjes

  Gelukkig, we zijn weer "on topic"
 14. Nico

  Sleutelplaatjes

  Kijken alleen de plaatjes......
 15. Nico

  Sleutelplaatjes

  NIET weggooien. Is vast een liefhebber voor. hebehebbehebbe.....😎
 16. Nico

  Sleutelplaatjes

  Zie instructieboekje blz 3-1
 17. Nico

  handvatsteun

  Yep, tweetakt De suzuki 500 was een T 500, geen GT. De T500 had nog een 2LS trommelrem in het voorwiel, de GT had een schijfrem. Later, in '74 ook een GT gehad, omgebouwd naar racer met racezuigers/cilnders en expantiepijpen.
 18. Nico

  Nieuwe banden

  sorry, je hebt gekijk Voorband is 110/80-18 Strekking van mijn opmerking blijft overeind.
 19. Nico

  Nieuwe banden

  Waarom zou je, in de standaard maten (150/70-17 en 120/80-18) is ruim voldoende keus Wil je echt sportbanden gebruiken monteer dan een 17" voorwiel
 20. Nico

  bandenspanning 4tx

  Rij al sinds een paar jaar op Pirelli Angel GT. Nu mn derde setje erop liggen, (4 e achter, vette schroef erin) Bevallen mij goed, je went ook aan een band. Maar ben niet éénkennig, nooit geweest.
 21. Nico

  bandenspanning 4tx

  Yep, ik reed de M PilotRoad ( 2, 3 en 4) op 2.4 voor en 2.6 achter. Had graag de voorband ook iets zachter gehad maar dan stuurt de Pilot road helemaal niet meer. Wat sturen betreft is het een K*t band. 2,4 is echt het mnimum voor de voorband. Achter geeft een lagere druk iets meer grip, maar de glijfase en daarmee het waarschuwen van de band wordt minder. Een hogere druk geeft wat minder slijtage ( cuppen) en de band blijft mooi "rond"
×
×
 • Create New...

Important Information