Jump to content

Nico

Clublid
 • Content Count

  1,608
 • Joined

 • Last visited

About Nico

 • Rank
  Lid van de club van 1000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nico

  Omval gevoel

  Ik heb dat gevoel ook wel eens. Vooral als ik zwaar getafeld heb...😕😉
 2. Helaas moeten afzeggen vanwege een familiebijeenkomst op 4 september n.a.v. een aan een aan corona overleden zwager. De crematie was vanwege de omstandigheden zeer beperkt en daardoor erg onbevredigend voor de familie. Op 4 september hopen wij dat alsnog recht te doen. Wel jammer, ik had me erop verheugd om weer eens met de club een weekendje op pad te gaan. Ik kom niks tekort, de week ervoor zit ik met een groepje 4 dagen in Luxemburg. en er komen nog weekendjes in september en oktober.
 3. Afgelopen weekendje Sauerland. Uit en thuis ruim 1200 km waarvan een groot deel in Duitsland. Afgezien van het verplichte gebruik van mond bedekking en het invullen van een een formulier bij terrasbezoek (of inloggen op de wifi van de locatie) niets gemerkt van verandering van controles en / of handhaving. Heb wel degelijk alle mogelijkheden om in een passende categorie te vallen uitgeprobeerd. Zo heb ik, geheel tegen mijn principe in, bochten waarbij max 50 km stond met 70 benadert en waar max 70 stond zelfs met + 100 !! Conclusie: Volgens mij zijn de 4 kantjes A4 "nieuwe boeteregels en tarieven" in dit topic gewoon NEPNIEUWS.
 4. te zacht .(niet hard genoeg) Vreemd dat er hele lijsten worden gemaakt en geplaatst over te hard, maar geen enkele duiding over te zacht. Ik rij altijd de goede snelheid.
 5. Ik begrijp uit de topic discussie dat je te hard of te zacht moet rijden of je als hooligan gedragen om voor de speciale regeling in aanmerking te komen. Mocht ik die behoefte hebben weet ik wat te doen. Voorlopig ff niet. Komend weekend naar Sauerland. We gaan het zien en meemaken
 6. Route ziet er aantrekkelijk uit en dicht bij huis. ik rij mee.
 7. Dorus, van harte gecondoleerd !
 8. Nico

  Een drempel te veel

  Paul, ik hoop dat je er niks van hebt overgehouden. Je kan een flinke smak maken als je achterwiel ineens"weg"is. Ik heb dit 1 keer eerder gezien. Die was gerepareerd met een extra aluplaten aan beide zijden en gemonteerd met een langere bout Het geheel rondom doorgelast. Kennelijk is het alu van het frame goed te lassen ( door een specialist) Op de duitse TDM site (wiki) stonden enkele jaren geleden geleden foto's van diverse breuken gezien die veroorzaakt waren door verhoging. Gegevens daarover kan je nu niet meer vinden op die site. Ook de aanwijzingen en maatschetsen voor verhogers op de TDM site van JBX zijn om die reden verwijdert. Als je even uit tekend hoe de overbrenging is zie je dat de kracht op het frame enorm toeneemt naarmate je kortere dogbones plaatst. = verder verhoogt. Ongelukken door het monteren van verhogingen hebben in D gezorgt voor een verbod op verhogers voor straatgebruik. In het verleden kon je verhogers kopen tot 50 mm. Ik hou het , voor sologebruik, op maximaal 25 mm Ben benieuwd naar de lengte H.O.H van de dogbones op de schadefiets.
 9. Hier beter weer dan bij jou komende week !!!!!!!!,
 10. Vinden je nokkenasketting en de drijfstanglagers op den duur niet lekker
 11. Yep 😎, En nog goedkoper ook. Gaan 3 keer zo lang mee. Vorige set na 58 kkm uit voorzorg vervangen. Huidige set zit er alweer 45 kkm in.
 12. Nico

  1 op 10

  Naalden en buizen 🏍️😘 Origineel of Tovami
×
×
 • Create New...

Important Information