Jump to content

Nico

Clublid
 • Content Count

  1,464
 • Joined

 • Last visited

About Nico

 • Rank
  Lid van de club van 1000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PVC pijp met enige lengte is zwaar genoeg om keerringen te monteren. Niet op de PVC buis slaan meer MET de PVC buis.
 2. Tooltje is prima, 1 moer volstaat, die moet je wel ff vastlassen, anders kan je wel vastdraaien, maar niet los.
 3. Nico

  Versnellingspook 900

  Ja kan eenvoudig gesteld worden. Zie servicehandboek blz 3-49
 4. Gaan we zeker doen. Een dag met warme gevoelens, van de temperatuur moeten we het vandaag niet hebben.
 5. Oud? de duvel is oud......👿 Als brildragende verkeersdeelnemer ben je in diverse landen verplicht een reservebril bij je te hebben 😎
 6. Ik maak m'n ketting NOOIT schoon. Gebruik ook geen druppellader..... Het enige wat je doet is het vuil lekker in de O of X ring duwen.
 7. Handbediende systemen werken beter omdat je dan bewust smeert bij een lage snelheid, bij voorkeur stapvoets. Bij hogere snelheid wordt de olie voor het grootste deel weggeblazen en komt niet op de gewenste plek, n.l. op de rollen ⚙️⛓️
 8. Ik gebruik al jaren een Osco en smeer met milieuvriendelijke kettingzaag olie ( goedgekeurd door de vereniging van boswachtersvrouwen 😉) Bij normaal gebruik smeer ik elke tankbeurt, bij regenweer nog een keertje tussendoor.
 9. Nico

  lege accu en opladen

  Voeding schakelen via contact, ( gezekerde directe voeding geschakeld via relais) Laden op de plus van de motor ( op startrelais) Min op het aansluitpunt op het frame. (naast startrelais)
 10. Ik reis ook af richting Hoornsterzwaag op 13 april
 11. Bij nader inzien ga ik niet naar de openingsrit op 13 april van Moto-Active. Ik kies voor de sleuteldag bij HPS. Wordt vast heel gezellig. Ga ik ook met een gerust hart naar toe !
 12. Nico

  Meer geluid..

  Als ik het te stil vindt zing ik stukje Bach of opera.......
 13. Nico

  koelvloeistof

  Zowel het Duitse als de Engelstalige instructieboekje van de 4TX geven aan dat je na bijvullen met water dit zsm moet vervangen door koelvloeistof en op zn minst de dealer laten controleren op beveiliging tegen vorst. Slechte zaak. Duidelijk een slechte vertaling van de oorspronkelijke tekst. Staat ook niet op de volgende pagina.....Wellicht is door ruimtegebrek deze (belangrijke) aanvullende aanwijzing weggevallen.
 14. Nico

  koelvloeistof

  De oudste mij bekende gebruikershandleiding van de 3VD (1991) geeft duidelijk aan: water bijvullen alleen in noodgevallen en daarna zsm vervangen door koelvloeistof
 15. Nico

  Motorbeurs

  Standbemanning op vrijdag (niet op de foto: John en Nico)
×
×
 • Create New...

Important Information