Jump to content

Nico

Clublid
 • Content Count

  1,684
 • Joined

 • Last visited

About Nico

 • Rank
  Lid van de club van 1000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. k ben erbij. aangemeld en overgemaakt !
 2. Nico

  Voorrem trilt

  Je hebt groot gelijk, meten is weten en je leert er van. Bleu spots hoeven niet open, ja kan de zuigers er zo met perslucht er uit persen.
 3. Nico

  Voorrem trilt

  Werken aan remmen is een secuur een nauwkeurig werkje. Belangrijk is dat alle onderdelen soepel en betrouwbaar functioneren. Klinkt als een open deur maar Ikzelf hou als criterium aan dat alle 8 zuigers van de voor rem met de hand voldoende in te drukken zijn voordat ik de blokken monteer. Voorkomen dat een zuiger zwaar gaat of vastzit of dat er teveel remvloeistof in het reservoir zit. Een kromme schijf of een schijf als een soepbord is nog het minst erge dat er kan gebeuren. Jezelf onderuit remmen bij een noodstop is zomaar gebeurt. In dit geval
 4. Nico

  Electrisch dingetje

  Zonder spanning geen stroom !!
 5. Nico

  Electrisch dingetje

  Nachtje over slapen help bij mij ook vaak 😕
 6. Ik heb altijd een startkabel bij me. Al vaak mogen gebruiken , 1 x zelfs voor mezelf.......
 7. Knallen in de uitlaat is 9 van de 10 keer lekkage (valse lucht) in de uitlaat. ( ketting meten tussen twee schakels is te weinig, moet meer zijn anders heb je geen uitslag ! )
 8. Heel goed, daar gaan we voor.
 9. Met de "gebroken " sleutel naar een goede sleutelboer en je hebt heel snel weer een passende sleutel. Voor de zekerheid, neem het slotje mee.
 10. Alternatief voor de Zeelandrit 6 juni Memorial Ride Marcel Steijger een door Marcel zelf nog gemaakte rit van ca 150 km door de kop van noord Holland Start v.a. 6 juni v.a. 10.00 (+2) uur bij van de Valk hotel Akersloot je kan individueel of in een groep rijden aanmelden: [email protected] Je ontvangt dan de route per email. deelname is gratis.
 11. Vastzittende "bobbins" kan ook een oorzaak van kromme schijven of zelfs schijven als een ontbijtbord. Bij een noodstop zal de schijf uitzetten. Als de bobbins te strak of zelfs vast zitten zal te hete schijf bij afkoelen vervormen. Heb hier nog wel een voorbeeld van een schijf die na een extreme remactie op het circuit als een schotel vastliep in de remklauw.
 12. 36 mm, je hebt een "hoge" dop nodig. Rechtse schroefdraad
 13. Zo te lezen heb je alle logische oorzaken uitgesloten. Ik zou terug gaan naar de situatie voordat het remprobleem is ontstaan. Kennelijk is er een verband tussen het vervangen van de remleidingen en het remprobleem.
 14. Service manual voor de TDM 900 uit 2003 kan je downloaden in dit forum. Alle aanhaalmomenten staan hierin.
 15. Nico

  decibel

  Stationair betekend in dit geval stilstaand, constant toerental en onbelast .
×
×
 • Create New...

Important Information