Jump to content

jbpddlr

Clublid
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

About jbpddlr

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb er nog nooit behoefte aan gehad. Ik heb op de motor en fiets weinig last van deur en raamstijlen die een dooie hoek kunnen veroorzaken. Als ik in m’n zijspiegel kijk zie ik ook wat naast me zit.
 2. jbpddlr

  Marktplaats

  Marktprietplaats. Ik verbaas me de laatste tijd regelmatig over de vraagprijsstijging van 2e hands TDM’s. Op Marktplaats staat nu een gele 900 uit 2001 met nepstreepjes en een vraagprijs van €3800,- Afschrijving van 66% in 18 jaar of €399,- per jaar.
 3. Goede foto’s, juist ook van veel details.
 4. Ik heb een lekke waterpomp gehad. Duitse Yamaha monteur zei dat het voor hem de eerste keer was bij een TDM 900....
 5. jbpddlr

  tupperware box

  Het Aarden beest gelezen?
 6. jbpddlr

  Motorbeurs

  Op een lange trip (in m’n eentje) gebruik ik de “groen gemarkeerde wegen” op de papieren Michelin kaart (1:200.000) om ‘s-avonds de volgende dag te plannen en in m’n navigatie te zetten. Dan zie ik de volgende dag wel hoever ik kom. Dat geeft me een gevoel van vrijheid. Je kunt zo ook rekening houden met het weer (buienradar). Je kunt ook vooraf plannen of experimenteren op http://www.viamichelin.nl en dan de optie toeristisch aanvinken. Het voordeel van een papieren kaart naast je navigatie gebruiken is het overzicht houden.
 7. Welkom Jan, ik wens je veel fijne ritten op je mooie TDM.
 8. Welkom Louis, Stukste rijden, niet heel goedkoop en even importeren maar dan heb je wel een gele... mobile.de: https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=260266251&utm_source=com.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard&utm_medium=ios Yamaha TDM 900 First Registration: 08/2002 Mileage: 29.820 km Price: € 3.400
 9. Is het wat voor Mariska om een cool Youtube filmpje te maken? Een voorbeeld: https://youtu.be/NDeabpRSdEQ Ideeën? Aftrap: 11 stedentocht op de racer door Friesland met een lekker muziekske eronder?
 10. Wim Klazen uit Berkel-Enschot is met een TDM naar Zuid Afrika gereden. Hij heeft later een motorongeluk gehad. Ik weet niet hoe het hem nu vergaat. De motorzaak in Berkel-Enschot bestaat volgens mij niet meer. Als je iemand in Brabant zoekt die weet hoe het is om met een TDM (volgens mij een 900) naar en door Afrika te rijden...
 11. Eens, superleuk om te bekijken. Thanks! Mariska????????????
×
×
 • Create New...

Important Information