Jump to content

jbpddlr

Clublid
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

About jbpddlr

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nazomerrit Noord-Brabant was wat uitdagend op het moment dat we Brabant verlieten en Gelderland binnen reden.... Top dat er een stukje off-road in de route was opgenomen! Dank voor de organisatie!
 2. Deel van het probleem van de zichtbaarheid van een motor is je afstand (hoe ver ben je weg) inschatten. Dat is hiermee niet opgelost Daarvoor zitten de lampen te dicht bij elkaar. Zelfs op korte afstand zien we dit als 1 (te?) felle lamp waardoor niet te voorspellen is hoever die weg is. Kan ook een auto op grote afstand zijn... Dan zie je ook maar 1 lamp. "ik zag hem wel maar dacht dat hij verder weg was..." Maar wel een indrukwekkende bak licht hoor!
 3. Waarom heeft Noach die mug op de ark niet doodgeslagen?
 4. Lampolie werkt ook als een speer voor velgen en kettingvet en is ook goedkoop.
 5. Op YouTube is ook het een en ander over de TDM te vinden. Beeld zegt vaak meer dan woorden. Lees dan wel het commentaar eronder.
 6. Dorus, gecondoleerd en ik wens je veel sterkte.
 7. jbpddlr

  Hoi!

  Gemiddeld iets van 400 km. Op de heenweg voelde ik wat druk om het doel te bereiken en lag het gemiddelde wat hoger dan op de "terugweg". Ook regelmatig weer een stuk terug gereden als het echt de moeite waard was. Tegen het eind van de middag een plekje voor de tent zoeken, eten regelen, stukje hardlopen, wat lezen of kletsen, dingen voor volgende dag uitzoeken. Wat een heerlijk leven..
 8. Echt een hele verbetering! Mooi.
 9. jbpddlr

  Hoi!

  Hoi Noel, welkom. Ben een keertje op m'n gemakkie op de TDM naar Tarifa gereden. Motorrijden in Spanje is, wat mij betreft, echt top. Ik ben in het voorjaar gegaan omdat het voor mij anders te warm is. 's-avonds bij m'n tentje een mooie route maken voor de volgende dag met behulp van de Michelin kaart (groen routes, binnenland) en zo zwervend 9500 km gereden. Supermooie wegen door bergachtige gebieden waar de TDM voor gemaakt lijkt. Heerlijke herinneringen.
 10. jbpddlr

  Adieu

  Dank voor alles wat je voor de club gedaan hebt! Er komt vast iets leuks op je pad.
 11. Gezellig druk vandaag bij ‘niet de grootste maar nog steeds de gezelligste...‘ Gastvrije ontvangst, fijn. Nog meer zin gekregen in jubileumfeest. ”Offroad” ritje rijden met een roedel TDM’s lijkt me echt leuk!
 12. Gister met m’n 88 jarige vader (achterop), broer en zoon een mooi ritje gemaakt.
 13. Ik heb er nog nooit behoefte aan gehad. Ik heb op de motor en fiets weinig last van deur en raamstijlen die een dooie hoek kunnen veroorzaken. Als ik in m’n zijspiegel kijk zie ik ook wat naast me zit.
×
×
 • Create New...

Important Information