Jump to content

jbpddlr

Clublid
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

About jbpddlr

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jbpddlr

  noppenbanden

  Weersomstandigheden, ook van de voorgaande periode, hebben veel invloed op berijdbaarheid, is mijn ervaring. Zo was het gister na een beste regenbui best glibberig op de klei en het vochtige zand juist stabieler.
 2. Ik onderschrijf wat er al geschreven is en vind de TDM 900 een prima motor voor lange mensen en om te leren motor-rijden. En je loopt het risico dat hij ook nog even blijft als je je geen beginner meer voelt. De TDM heeft volgens mij geen vervelende eigenschappen die je kunnen verrassen. Je kunt er rustig mee rijden maar als je gas geeft is hij rapper dan je gevoel aangeeft. Zeker op bochtige wegen in de bergen. Remmen zijn fijn. Ter info: ik ben 191 cm en heb 150.000 km lang plezier gehad van m'n TDM 900, met superbikestuur en verhoogd zadel. Tijdje woon/werk (135 km enkel), vakanti
 3. Supervet ding de Ducati Multistrada 1200. Die switch snap ik helemaal! Ik wens je veel plezier en weinig boetes.
 4. DRZ is een superfijne allrounder in dit segement maar toch verkocht, wel aan een echte liefhebber. Al beetje spijt van. T7 is echt zwaarder..
 5. Ik wens alle leden fijne kerstdagen en een heel mooi 2021. Omdat ik mijn TDM 900, na meer dan 150.000 zeer fijne en probleemloze km, vervangen heb door een Tenere 700 heb ik mijn lidmaatschap opgezegd. Naast de TDM had ik een DRZ400 voor enduro-ritjes. Ik denk dat de T7 deze beide machines kan vervangen. Ik heb veel plezier gehad van mijn 11 jarig lidmaatschap. Ik was meer een forum lezer dan activiteiten deelnemer. Ik heb bewondering voor alle mensen die zich met hart en ziel hebben ingezet voor de vereniging. En zeker ook voor het huidige bestuur. Knap
 6. Misschien lukt het zo? https://www.ebay.de/itm/LR244-2-Yamaha-TRX-850-Bugspoiler-GFK-Bugverkleidung-Verkleidung-Motorrad-Neu-/254388772795
 7. Deel van het probleem van de zichtbaarheid van een motor is je afstand (hoe ver ben je weg) inschatten. Dat is hiermee niet opgelost Daarvoor zitten de lampen te dicht bij elkaar. Zelfs op korte afstand zien we dit als 1 (te?) felle lamp waardoor niet te voorspellen is hoever die weg is. Kan ook een auto op grote afstand zijn... Dan zie je ook maar 1 lamp. "ik zag hem wel maar dacht dat hij verder weg was..." Maar wel een indrukwekkende bak licht hoor!
 8. Waarom heeft Noach die mug op de ark niet doodgeslagen?
 9. Lampolie werkt ook als een speer voor velgen en kettingvet en is ook goedkoop.
 10. Op YouTube is ook het een en ander over de TDM te vinden. Beeld zegt vaak meer dan woorden. Lees dan wel het commentaar eronder.
 11. Dorus, gecondoleerd en ik wens je veel sterkte.
 12. jbpddlr

  Hoi!

  Gemiddeld iets van 400 km. Op de heenweg voelde ik wat druk om het doel te bereiken en lag het gemiddelde wat hoger dan op de "terugweg". Ook regelmatig weer een stuk terug gereden als het echt de moeite waard was. Tegen het eind van de middag een plekje voor de tent zoeken, eten regelen, stukje hardlopen, wat lezen of kletsen, dingen voor volgende dag uitzoeken. Wat een heerlijk leven..
×
×
 • Create New...

Important Information