Jump to content

Pieter H

Clublid
 • Content Count

  6,321
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Pieter H

 • Rank
  TDM/TRX Techneut

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pieter H

  Omval gevoel

  bij een TDM900 krijg je dat gevoel ook snel als de voorband versleten is.. bij lage snelheden merk je dan dat het stuur de bocht intrekt.
 2. het gaat niet alleen om de zithoogte, maar ook positie van de voetsteunen en de positie van het stuur. dat bepaalt je zithouding! ik heb mijn TDM850 zadel ook nog 40mm opgehoogd en een rechter stuur gemonteerd om meer ruimte te krijgen.
 3. Indien de krukas niet te ver is ingesleten: de kruktap laten slijpen. we hebben overmaat lagerschalen van 0,25, 0,50 en 0,75mm. die gebruiken wij in deze gevallen. het opspuiten van de lagering is te duur en niet betrouwbaar gebleken. van de 5 stuks die ik in de loop der jaren heb laten opspuiten zijn er 2 weer stuk gelopen doordat de opgespoten laag losgelaten had...
 4. voor lange mensen is een Tracer al gauw te klein, de voetsteunen zitten ook verder naar achteren.. dus voor mij persoonlijk geen Tracer, maar een 850 of 900.
 5. Pieter H

  Benzinekraan 850 3VD

  De onderste slangaansluiting is de vacuumaansluiting, de bovenste benzine toevoer vanaf de kraan, en middelste de uitgaande naar de carburateurs.
 6. bobines of kabels slaan door naar het frame, komt vaker voor, als volgt: - controleer of alle kabels, zowel bougiekabels als 12V kabels netjes vrij liggen van het fame - doe tussen de bevestigingen van de bobines een paar vulringen of een moertje zodat de bobines meer afstand tot het frame hebben. - Testen mbv plantenspuit of tuinslang. succes! Pieter
 7. Dorus en kinderen, veel sterkte met dit enorme verlies!
 8. Mooi gedaan Roelof!
 9. Zit de vlotter naald op de juiste manier aan de vlotter? Is het plaatje niet verbogen bij het monteren? Even controleren dus..
 10. Pieter H

  Hoi!

  Welkom! Mooie TDM 😃👍
 11. Pieter H

  Tikkende motor

  Dat zou het kunnen zijn!
 12. Pieter H

  Tikkende motor

  Kijk even bij de foto van Robnieuw hierboven, dan zie je meteen waarom het aandraaien van de uitlaatbouten niet helpt..
 13. Pieter H

  Tikkende motor

  net hier een TDM die volgens de eigenaar hapert op constante snelheid... bij het wegrijden voor een proefrit wist ik het al... De ketting was zo uitgerekt dat hij in de tandwielen haakte en ik dus schokkerig wegreed.. Dus: Nieuwe ketting en tandwielset gemonteerd, en hij rijdt weer als nieuw!
×
×
 • Create New...

Important Information