Jump to content

Pieter H

Clublid
 • Content Count

  6,039
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Pieter H

 • Rank
  TDM/TRX Techneut

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ach, we hebben hier ook al eens een clublid gehad die met zijn TDM onder een dekbed lag...😜
 2. Alweer een stukje verder gekomen..
 3. Pieter H

  TDM 850 4TX getuned

  Wij mochten in opdracht van een klant zijn 4TX een bovenbouw revisie geven en daarnaast de motor opfrissen met JE zuigers (91mm boring), sportnokkenassen en een Ignitech ECU. Dat resulteerde in 88pk en 98 Nm koppel. Onze leenmotor, de ex Anouk vd Mark 4TX met 130.000 km op de teller was mee als referentie, die deed nog netjes 76pk en 84 Mm. Dus de tuning heeft als winst 12pk en 22Nm opgeleverd! Met name de toename van het koppel ga je op de weg merken!
 4. Pieter H

  Vering

  Qua voorveren zit er weinig verschil tussen de diverse merken, Hagon, HyperPro, Wilbers, enz. Ze kosten ook allemaal ronde de €125 incl flesje vorkolie. Achtervering is wel een ander verhaal, maar dat zie je ook terug in de prijzen. Hagon achterschokbreker kost €375 heeft een verstelling van veervoorspanning en uitgaande demping. HyperPro is duurder, €475 maar iets fijner instelbaar. Zo ook voor Wilbers, WP geldt dat. YSS is een opkomend merk wat goed aan de weg timmert. Ik meen dat Prop-er die in zijn 4TX heeft. Alles naar zijn waarde, maar het duurste hoeft voor jou als rijder niet het beste te zijn.. Een TDM 850 heeft zelf ook nog wel wat flex in het frame en met name in de achtervork wat de stabiliteit beïnvloed!
 5. Hoi, Als je de motor veel gebruikt dan valt het mee, maar E10 verouderd nog sneller dan de oude Euro95.. Zet je de motor langer stil, dan benzine additief toevoegen.
 6. Ja, we reden eerst met tandwielen 16-42 op Assen. Na de laatste aanpassing is dat 17-42 geworden. Je haalt op circuit een topsnelheid van circa 220 km/u
 7. Mooi ding! Ook lekker licht gewicht
 8. Vandaag de TRX op de testbank gehad: 111 PK en 122 Nm😜😀😀
 9. Mooi helmpje! Welk merk?
 10. Dat zie ik hierboven niet staan hoor... Het forum moet wel aantrekkelijk blijven. Maar het bereiken van leden die niet op het forum actief zijn is lijkt mij het belangrijkste doel van de TienKlepper.
 11. Je hebt gelijk, de berichten / verslagen van evenementen moeten ook op het forum verschijnen!
 12. Nee, zou ik zelf ook niet doen...
 13. Laat Japie een Heerco maar zeuren dat we onaardig voor elkaar zijn... we maken er gewoon weer een feestje van!
 14. Okee, 2 extra Driepinter edities!
 15. zolang we dan maar 10 x zo'n nieuwsbriefje krijgen....
×
×
 • Create New...

Important Information