Jump to content

Pieter H

Clublid
 • Content Count

  6,071
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Pieter H

 • Rank
  TDM/TRX Techneut

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pieter H

  Tienklepper

  Past er nog een veer bij Vincent? Mijn complimenten voor de mooie en goed gevulde Tienklepper!
 2. Hallo Leden en Forumgasten, Binnenkort komen wij met een nieuwe webshop met TDM, TRX en Tracer onderdelen. Het is de bedoeling dat daar per motortype de nieuwe en gebruikte onderdelen aangeboden worden. Daaronder natuurlijk ook onze befaamde onderhoudsetjes met olie, oliefilter, bougies en afdichtingen! De webshop is gereed, we kunnen vanaf heden beginnen met het vullen, wat best nog even een klusje is! Naar verwachting vanaf 1 januari online, tot dan gewoon via email bestellen: [email protected] met vr groet, Pieter
 3. Past in de schaalvergroting, en zoals in het artikel geschreven wordt, ze waren pioniers met hun webshop, maar om die voorsprong te houden is wel echt moeilijk.
 4. Zet er eens een andere nokkenaskettingspanner in.. het ligt niet aan de startmotor of startaandrijving, onmogelijk, die draait niet meer mee als de motor aanslaat.
 5. ik ben het eenmaal tegen gekomen, een 3VD waarvan de spanner op het eind stond en de ketting slap. en eenmaal een spanner waar een M6 moertje op gelast was om het stelbereik te vergroten..... en eens een spanne zonder veer maar met een draadeindje en stelmoeren.. jaja, er zijn creatieve types bij....
 6. Ja, de oliepompen moeten er uit. ik hoop dat je wel een originele ketting gekocht hebt? is nauwelijks duurder dan imitatie.. Tip: na monteren en op tijd zetten, de krukas 2 slagen rond draaien op bdp zetten en nogmaals de timing controleren.
 7. Fernand, Duitsers maken geen grappen....
 8. Pieter H

  Te Koop

  een TDM rijdt bij honderd ook goed hoor.. En jou Niken heeft dan ook nog een extra wiel, dus omvallen kan je al niet.... dus niet zeuren he!
 9. Pieter H

  Hij start niet

  Je hebt mij nog niet gemaild....
 10. Pieter H

  Hij start niet

  YTX-12B-BS gebruiken wij voor de TDM900. die mag plat liggen.
 11. soms lijkt een geluid van een andere plek te komen dan waar de oorzaak zit.. voorbeeld: klant belt, veel trillingen bij linker voetsteun.. oorzaak: tandwielnaaflager in achterwiel defect...
 12. Nee, dat kan niet. wat soms voorkomt is dat de kettingspanner net tegen een tandje van het ratelmechanisme blijft hangen. dus: haal de bout en de veren uit de spanner, zonder de spanner verder los te nemen van de cilinderkop. steek een stift in het gat, bijvoorbeeld een stukje rond 5mm of inbussleuteltje, maak met een schroevendraaier een hefboom tegen het blok of frame en probeer de spanner een klikje verder te drukken. je voelt dan het klikje wel. dan alles weer monteren en starten.
 13. Zij mag wel mee achterop hoor!
 14. Nokkenassen wel goed op tijd gezet? voorste kettinggeleider wel gemonteerd? nokkenaskettingspanner ondersteboven gemonteerd? Oliefilter niet verkeerdom gemonteerd? klepje boven klepstelplaatjes netjes vlak in de sparingen gelegd? de hamster nog niet gevonden? Olie in het blok is ook erg handig..! het kan niet aan startmotor/startkoppeling liggen, dat gaat nooit stuk..
 15. Pieter H

  Koplamp defect

  contactspray bevat zuren, die vreten op lange termijn de contacten aan.. veel beter is: schakelaar demonteren, contacten opschuren en met WD40 insprayen. groet, Pieter
×
×
 • Create New...

Important Information