Jump to content

ThomasTDM

Clublid
 • Content Count

  2,662
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

About ThomasTDM

 • Rank
  Zoekt altijd plaatjes

Recent Profile Visitors

2,895 profile views
 1. Kan ik hier nog iemand blij mee maken? Zonder glaasje, verder helemaal goed. Tegen verzendkosten of gratis ophalen.
 2. als ik ben wezen rijden, tank ik hem altijd af vlak bij huis. Heb ik altijd een volle tank als ik ga rijden
 3. ...en wat rijden die TDM-ers netjes hè
 4. ik weet wel zeker van niet...
 5. ...maar niet in Zeeland hè
 6. Fijn dat het weer kan. Helaas kan ik er niet bij zijn, maar de route daar rij ik al heel vaak. Veel plezier allemaal. ps: Kennismakingsrit, dus ook voor niet leden neem ik aan?
 7. ̶e̶e̶n̶ ̶(̶o̶f̶ ̶m̶e̶e̶r̶)̶ ̶p̶l̶a̶a̶t̶j̶e̶s̶ ̶e̶r̶b̶i̶j̶ ̶d̶o̶e̶t̶ ̶w̶o̶n̶d̶e̶r̶e̶n̶.̶.̶ kijk....dat is beter. Nu zou ik hem zo kopen....
 8. Ik heb er destijds db killers in laten zetten (origineel Laser) was net het scherpe er een beetje af. Als je overigens niet steeds als een zotte je gas opentrekt, maar gewoon gedoseerd, is er prima mee te rijden.
 9. Mooie blaffers. Vind het alleen jammer dat de naam van de uitlaten er vaak (zo groot) op staat.
 10. ThomasTDM

  Zeeland rit

  even weer gewoon in het Nederlands: Indien het evenement niet als zodanig door de club georganiseerd kan/mag worden, kan het bestuur, er vanuit gaande dat de route misschien al gemaakt is, deze dan alvast delen? Dan kunnen leden op eigen initiatief, al dan niet met meerdere, toch deze toerrit maken als ze willen op 6 juni.
 11. net zoals bij de schilders thuis vaak de vellen eraan hangen, ben ik een blijkbaar slechte boekhouder....
 12. Buiten het feit dat ik die mail niet gehad heb, vind ik een eenmalige mail met alleen annuleren hemelvaart in het onderwerp wel een erg gemiste kans. Je wordt hierdoor dus niet getriggerd. Ook op het forum geen enkele verdere mededeling. Had ik het geweten, dan had ik in elk geval een aankondiging via Facebook gedaan (wat ik dus altijd doe met dit soort evenementen) Daarnaast had ik graag meegereden. Erg jammer dit.
 13. ik (nog niet bejaard, maar dat terzijde) neem zelfs wel eens een dagje of middagje vrij door de weeks, om lekker te kunnen rijden.
 14. is hier geen aankondiging van geweest? of was het alleen voor leden die zich voor het weekend hadde opgegeven? ik heb geen mail of berichtjes gezien.....
×
×
 • Create New...

Important Information