Jump to content

ThomasTDM

Clublid
 • Content Count

  2,638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

About ThomasTDM

 • Rank
  Zoekt altijd plaatjes

Recent Profile Visitors

2,685 profile views
 1. volgens mij heeft Theo er nog 1 te koop in al zijn kratten met onderdelen.
 2. ..ik zeg niks meer..😬😏....maar gebruik jij nou de R van Rokoni als avatar?? 🥴🤪
 3. Maar, die passagier zat/zit wel heel hard met die afdekkap nog op de buddy
 4. Met fraai kiekje bedoelde ik een foto zoals bijvoorbeeld bij het tankstation en niet een stripverhaal plaatje, op dat moment niet wetende dat dat stripverhaal plaatje je eigen motor bevatte. Nogmaals, zelfs met zichtbaarheid van de foto van jouw motor was mij de overeenkomst met die in de avatar niet opgevallen zonder die avatar uit te vergroten, wat normaal gesproken niet veel mensen doen (denk ik)
 5. kan alleen deze vinden @Pieter H de gele bad eend.
 6. @Rokoni Niet zo kort door de bocht. Ik kan in jou eerste bericht alleen de foto van je motor niet zien (zie bijlage) wel je avatar. Ondanks dat ik al vele jaren lid ben van de club kan je niet van mij verwachten dat ik alle avatars van (oud)leden uit m'n hoofd ken. Mijn opmerking (is wat anders dan commentaar) ging alleen over het visuele aspect dat de avatar van jou en van @Pieter H er voor mij hetzelfde uitzien. Dat Pieter die avatar "van jou" gebruikt zal dezelfde reden hebben als mijn opmerking. Hij weet waarschijnlijk ook niet d
 7. Jammer van het annuleren. Maar de toertochten zijn een leuk alternatief.
 8. blijft toch het mooiste model TDM als je hem zo ziet aan komen rijden
 9. Nee, niet iets met een B als 3e letter in het kenteken. Wel dezelfde uitlaten. Maar ik had subtiel iets aan de keurstelling gewijzigd wat niemand ooit is opgevallen (denk ik) maar waardoor hij voor mij zeer herkenbaar was/is.
 10. En dan helpt iemand jouw goede bedoelingen om zeep.

  Gr.,

  Bertho

  1. ThomasTDM

   ThomasTDM

   tralalala

    

 11. die hebben ze wel eerst heel mooi schoon gemaakt.
 12. Welkom. Mooie kleurstelling. Heb ik zelf ook gehad. Zit elke keer te kijken of het de van mij niet is, maar die hebben we hier in de club nog niet teruggezien.
×
×
 • Create New...

Important Information