Jump to content

Japie

Moderators
 • Content Count

  1,099
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

About Japie

 • Rank
  Lid van de club van 1000

Recent Profile Visitors

2,529 profile views
 1. Het is lijkt mij een prima manier om zowel op het forum als per mail de mensen te informeren. Gezien de opkomst was het animo niet zo erg groot.
 2. Zien er mooi uit Pieter.
 3. Sorry dat ik er niet bij ben geweest maar had vrijdag wat anders te doen en de rest van de dagen was het geen lekker motorweer. Misschien tot 6 juni.
 4. Helaas gaat de KMR niet door: Door het niet voldoende versoepelen van de Corona maatregelen door het demissionair Kabinet hebben wij als bestuur besloten on de KMR op 02-05-2021 te annuleren. We hopen dat zodra de maatregelen meer versoepeld worden, er weer op verantwoorde wijze, een leuke en gezellige toertocht gereden kan worden. We houden jullie op de hoogte. Met vriendelijke groet, Roelof Veldkamp, Namens het bestuur
 5. Hoi Marcel, Bedankt voor de gezellige weekenden en ritjes. Voorzichtig met de multistrata.
 6. Helaas in inmiddels besloten om het hemelvaart weekend af te blazen in verband met de lockdown in o.a. Duitsland ten gevolge van de weer toenemende aantallen besmettingen met covid-19. Er wordt gewerkt aan een alternatief programma dat voorziet in een aantal routes in Nederland met de mogelijkheid, op eigen initiatief, in een hotel te overnachten of weer thuis de nacht door te brengen
 7. Hoi Theo, Ga je er weer zo'n windscherm op bouwen of een bescheiden ruitje??
 8. Als het gekleurde alu boutjes worden is het optisch. Anders zou ik ook niet weten waarom.
 9. Heerlijk om wat leven in de brouwerij te schoppen. Ik heb niet voldoende (motor)technisch inzicht om te beoordelen of deze pipo wat kan dus was gewoon een post zonder bedoeling.
 10. Welke van de 3 tips??
 11. Hoi Jeroen, Welkom.
 12. Wel stilstaand doen. Niet rijdend proberen
×
×
 • Create New...

Important Information