Jump to content

Japie

Clublid
 • Content Count

  697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

About Japie

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

1,154 profile views
 1. Zeuren we om het zeuren of gaat het echt ergens over.
 2. Is toch niet chinees wat er staat of lezen jullie alleen fries??
 3. Wat een gezellige discussie hier in dit topic. Het gaat over de 10klepper en was een beetje als steek onder water bedoelt. En nu zijn we weer als vanouds met elkaar aan het bekvechten. @Henk Helder Ik kan prima leven met jouw kritiek op de club en het reilen en zeilen daarvan. @harrrumpie Doe even rustig aan.
 4. Met 1,93m blijf je in de wind hoe hoog je scherm ook is. Ik heb met mijn 1,92m mijn scherm ingekort zodat Ik de turbulentie niet meer rond mijn helm maar op borsthoogte heb.
 5. Japie

  Superbike stuur voor 3vd

  Is een 22 mm stuur niet te slap voor een TDM? Kreeg ooit het advies van een crosswinkel om een 28mm op de tdm te monteren.
 6. @Henk Helder De spica wordt op maat gemaakt van een lapje thermoplast dat wordt verwarmd met een industrieele fohn en dan vevolgens om de duim en muis wordt gevormd en daarna in vorm afkoelt. In de auto is het zo heet geworden dat mijn spica, die ik op het dashbord had laten liggen, vond dat hij weer een lapje thermoplast was. Kip en ei.
 7. Kan iemand mij (een leek) uitleggen wat het voordeel is van een vacuĆ¼mpomp t.o.v. een elektrische pomp?
 8. Ik heb afgelopen 2 dagen in Gerardsmer doorgebracht en in de buurt rondgereden met de auto. Wat een prachtige omgeving. Ik zie dat ik grote gedeelten van de routes ook heb gereden. Het is hard werken in een 35 jaar oude auto zonder stuurbekrachtiging. En tot overmaat van ramp is mijn duim spica gesmolten in de zon. Heerlijk hier en inderdaad prachtige wegen. Morgen naar de champagne streek voor een paar bubbels.
 9. Japie

  olie bijvullen

  Dank je wel voor de tip. Maar een 900 gebruikt toch geen olie....šŸ„“
 10. Japie

  Tour commissie

  Helemaal mee eens. Is niet iets voor de ledenvergadering maar voor bestuur + cie
 11. Een bMW met minder dan acht cylinders hoeft voor mij niet. Dan liever een TDM erbij.
 12. Japie

  Tour commissie

  Overigens is dit al eerder nader onderzocht door een eerder bestuur.
 13. Japie

  Tour commissie

  Zelfsturende teams bepalen zelf de eigen doelen, werkwijze en de bijdragen van de leden. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor taken en activiteiten. Binnen het team is meestal geen leidinggevende; teamleden pakken zelf de coƶrdinatie van taken op zich. Dit past heel goed bij de tourcommissie i.o.
×
×
 • Create New...

Important Information