Jump to content

Japie

Clublid
 • Content Count

  980
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

About Japie

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

1,752 profile views
 1. Volgens GPS expert: Voor zover ik weet kun je per route minimaal 250 routepunten hebben en is deze limiet over alle auto/motor toestellen hetzelfde. In de zumo220 volgens de spec's op de Garmin pagina, maximaal 500 waypoints (in je toestel zijn dat de Favorieten) en maximaal 10 routes https://forum.gps.nl/memberlist.php?mode=viewprofile&u=5826&sid=c60a00d7e20d41fba05e618441ecdca7
 2. Japie

  Voorwielmontage TDM900

  Als je het zo hebt gemonteerd dan doe je het goed. Hebben die japjes wel over nagedacht.
 3. Japie

  Afkorting TDM??

  Toen was die nog geel en het oude forum.
 4. Helaas voor komend weekend een andere rit afgesproken. Volgende keer ben ik er weer bij.
 5. Japie

  Afkorting TDM??

  Het is al mijn derde dus ik ben een recidivist op dit gebied en had er wat aan kunnen doen vorig jaar. Ik zal het positiever stellen: Toch Die Motor en geen andere.
 6. Japie

  Afkorting TDM??

  Tering Domme Mensen (die zo'n motor kopen)
 7. Japie

  Hoge Valbeugels

  Gewoon zorgen dat je geen klapper maakt.😔
 8. Japie

  Vering

  Na een geweldig weekend met de club in Belgie en heerlijke routes besloten om toch maar progressieve voorveren te gaan monteren. Aangezien ik een Hagon achter schokbreker heb is de keuze gevallen op een Hagon setje. De standaard, verbeterde voorveren in de 900A, geven niet het vertrouwen dat mijn ouwe vertrouwde hyperprootjes in de gele 900 gaven. Daar zat weer de standaard achterveer onder. Pirelli's hebben het goed gedaan maar lijken mij wat minder grip te geven bij "iets" harder door de bocht dan de michelins deden. De ABS voor twee keer moeten gebruiken en werkt (gelukkig) prima. Al met al genoeg om over na te denken in de winter. Zo staat de motor nu: Voor 5 mm door de kroonplaat. Achter verhoogd ca 45 mm.
×
×
 • Create New...

Important Information