Jump to content

Jan

Clublid
 • Content Count

  574
 • Joined

 • Last visited

About Jan

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nog wat meer info vind je hier: https://www.motoplus.nl/nieuws/motornieuws-2020-yamaha-tracer-700-krijgt-r1-smoeltje/
 2. Schrijfvoutje denk ik. Zie ook al een jaM Mulder
 3. Is er een 10 klepper ??? Niets gezien
 4. 3 weken geleden nog op een TDM gereden. Wel een deja vue gevoel maar wil niet terug (was zelfs een witte 😄) Was overigens van mijn zwager die hem als 1e motor heeft gekocht op mijn aanraden.
 5. ik had mij niet aangemeld. Heb een mail gestuurd dat ik de aankondiging van de toerrit niet ontvangen had (ervan uit gaande dat deze verstuurd is). Vervolgens krijg ik de route toegestuurd en wordt ik als deelnemer op de lijst gezet. Heb bij Roelof aangegeven dat ik me niet heb aangemeld maar blijkbaar is dit verkeerd opgepakt. Iedereen een leuke tocht toegewenst.
 6. volgens mij was bovenstaande niet de bedoeling. In het verleden betaalde je 7,50 en daarvan werd de koffie en de appeltaart betaald. Dit is verlaagd naar 5 € met het doel om meer deelnemers te trekken: de club betaald het evt restant. Bij de Groningen tocht was dit niet duidelijk en betaalde je dus 5 € + de koffie waardoor je dus ongeveer 13 € betaalde afhankelijk van het aantal bakjes koffie. Betekende dat sommige deelnemers inderdaad meer betaalden en anderen (Fernand:-)) 5 €. Ik schat dat de club in het geval van Fernand heeft betaald.
 7. Jan

  Groningen Tourrit

  Mooie route door een mooi stukje Nederland. Ik heb me prima vermaakt. Organisatie bedankt
 8. Jan

  Groningen Tourrit

  @Prop-er: het is geen oranje geworden. Heb niet gelijk een mooie foto paraat dus je moet het hier ff meedoen:
 9. Jan

  Groningen Tourrit

  Nee, niet in de spam. E-mailadres is ook niet veranderd. Misschien al op voorhand stopgezet omdat de TDM vervangen is door een KTM waardoor mijn lidmaatschap stopt?
 10. Jan

  Groningen Tourrit

  Ook gekeken maar ook op 12 juni niets ontvangen
 11. Jan

  Groningen Tourrit

  Geen mail gezien.
 12. Is een co-waarde van 25 wel correct?. Ik citeer Pieter even uit een andere post: [/quote] de akties voor een soepel oppakkende TDM900 die niet inhoud bij lage constante snelheid: - Irridium bougies - vacuumklep afdoppen - CO waardes op 19-19 stellen bij originele uitlaten, sportuitlaten 20-20 of 21-21 - gaskleppen synchroon stellen op de enig juiste manier: met de rechter stel schroef - speling op gaskabel minimaal stellen. dan heb je een heel andere motor, zonder grote kosten! groet, Pieter
×
×
 • Create New...

Important Information