Jump to content

Bertho

Clublid
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

About Bertho

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

419 profile views
 1. Thomas, Voor zover ik weet en ook wel eens gedaan, kan je in basecamp de triplog selecteren en die dan als een apart bestand wegschrijven. Denk dat basecap zelf er ook wel een route van kan maken.
 2. Zou iets te maken kunnen hebben met of de ander ook de berichten wel gelezen heeft. Uit het verleden weet ik dat ze anders bij de verzender in de postbus blijven zitten als ongelezen en daarmee de boel "verstoppen".
 3. Dat is inderdaad balen als je op deze manier van je motor afkomt. Sterkte Jan en Matthijs met de afhandeling.
 4. je kan ook eens bij https://www.buroscanbrit.nl/?gclid=EAIaIQobC kijken Zeer flexibel met wat je wil. Al een paar keer via hun wat geboekt. Ook een keer naar de Noordkaap op basis van hutjes. Zou wel voor 2 nachten gaan op de Noordkaap, zicht is niet altijd helder. Wij hadden geluk dat de zon zichtbaar niet onder ging toen wij daar waren.
 5. Kwam er afgelopen weekend één tegen op de terugweg uit de Eifel!
 6. Handig voor de medemens met minder goede bedoelingen!
 7. Bertho

  Voorvork

  jij geeft de dealer het voordeel van de twijfel begrijp ik uit je eerdere post dat je daar binnenkort eens langs gaat? Of ga je er echt langs?
 8. Bertho

  Vraagje

  Het enige vernieuwende hieraan is is dat het op het nieuwe forum weer allemaal teruggezet is zoals het was. Een leden en een niet leden groep. E.e.a. naar de maatstaven van de uitvoerder, want die was het er totaal niet mee eens hoe het nieuwe forum opgezet was. En dat heeft hij letterlijk gezegd. Dat had ook in samenspraak gekund. Het logo is dan wel nieuw en ziet er goed uit. Alleen de 900 wordt daar nu getoond, terwijl de club voor meerdere types staat. Maar dat wordt misschien nog wel eens dynamischer gemaakt.
 9. Kijk er overheen. Verschil qua hoogte is niet zoveel, wel voldoende om de navigtie achter te monteren. Dus als ik al naar het ruitje kijk zie ik mijn navigatie.
 10. De zwarte is zwart en niet doorzichtig. Altijd weer een leuke discussie, als met de triathlon je begeleidingsnr voorop het ruitje moet met de vergunning om legal de verkeersregels, binnen de grenzen, te mogen overtreden. Vergunning zou je dan moeten kunnen lezen vanaf de achterkant. Geen foto bij de hand, maar ik vind het niet verkeerd staan
 11. Voor zover ik weet is die leeg. Maar ben verder niet van de organisatie
 12. Bij gereedschappen invoeg taakbalk aanzetten. Dan potloodje aanklikken en dan kan je de route tusen 2 routepunten in verslepen
 13. Ik denk dat je bedoeld wat meer "verticaal", i.p.v. "horizontaal"
×
×
 • Create New...

Important Information