Jump to content

Bertho

Clublid
 • Posts

  431
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,295 profile views

Bertho's Achievements

Fossiel

Fossiel (11/13)

 1. Bertho

  wens

  Hier sluit ik mij bij aan en iedereen fijne feestdagen en vooral een gezond en veilig 2022!
 2. Nico, Wat ik heb is de "prive" collectie zeg maar. Denk niet dat er nog ergens sweaters o.i.d. rond zwerven. Ze werden op het laatst gratis weggegeven op de beurs. Wel weet ik dat er nog transfers (oude logo, zoals op de t-shirts) voor op de sweaters bij het bedrijf in Weesp liggen. Er zou dus nog wel e.e.a. geleverd kunnen worden door het bestuur!!!! Je kan daar per stuk bestellen, logo erop en klaar.
 3. Ik vind dat er nogal wat afwijkingen in de data zitten als je bij de RDW het kenteken in tikt: Hoeft niet verontrustend te zijn, maar vind het wel vreemd. Lijkt in ieder geval op een import in 2004
 4. Vacuum trekken van de tank? Even kijken wat er gebeurd als het probleem zich voordoet en je de tankdop even open doet, of het dan weer weg is.
 5. Die heb ik ook nog wel en een paar sweaters. Zijn we mee gestopt toen vanwege de grote animo die er voor was. 🤔
 6. Bertho

  Bye Bye

  Iedereen bedankt voor de wensen. En tja, de tracer viel af voor mij qua zithouding e.d.
 7. En dan maar hopen dat Yamaha niet begint te "klagen" over copyright etc. 😒 Ze schijnen daar nogal strikt in te zijn. Daar is in het verleden wel eens wat over gezegd, hier weet alleen niet meer precies door wie.
 8. Bertho

  Bye Bye

  Het is zover na een tijd van komen is er een tijd van gaan. Na 22 jaar, 3 TDM's, gezellige, roerige en rustige tijden heeft de TDM plaats moeten maken. Iedereen bedankt hiervoor. 😇 Het gaat jullie goed en allemaal nog veel veilige en leuke km's op de TDM, TRX of Tracer of wat er verder nog in de schuur of stalling staat. Dit is de opvolger, dat wil iedereen ook altijd even weten: 😄
 9. Bertho

  afstellen koplamp

  Voor zover ik weet zijn er 2 afstelschroeven, 1 voor li-re 1 voor hoog-laag 1 links en 1 rechts aan de binnenkant van de kuip. Weet alleen niet welke je voor hoog- laag moet hebben.
 10. Het is net een echte werkplaats daar. 😄
 11. Waar ken jij ze van? Kom er ook wel eens! 🙂
 12. En dan helpt iemand jouw goede bedoelingen om zeep.

  Gr.,

  Bertho

  1. ThomasTDM

   ThomasTDM

   tralalala

    

 13. In het verleden hadden we iemand die dit wel in google maps bij hield op de ÊÊn of andere manier. Was alleen aantal mensen met een TDM of TRX per plaats, geen adressen.
×
×
 • Create New...

Important Information