Jump to content

Bertho

Clublid
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

About Bertho

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

486 profile views
 1. Hoog bling bling gehalte als ik dit zo zie!
 2. ik weet wel wie ik niet moet vragen wat ik moet doen als er iets niet door een deur past.
 3. Begrijp je nu wel wat je hier schrijft?
 4. Bertho

  Uitlaat tdm 850 4tx

  Alwaar je weer nieuwe uitlaten bij hem bestellen!
 5. Thomas,

  Hoe kan jij Pieter nu quoten met een uitspraak van Harm?

  Zit je dat nu zelf aan te passen?

   

  Gr.,

  Bertho

 6. De rit staat toch ook in de evenementen op het forum en is daarmee dan bekend bij forum leden. Het wordt ook nog naar alle leden verstuurd omdat niet alle leden op het forum zitten. Misschien moet je nog eens goed je reactie lezen richting Henk.
 7. Voor zover ik weet is er afgesproken dat alle evenementen openstaan voor óók niet leden. Alleen gaan leden voor bij deelname met een beperkte deelname, zoals de weekenden, omdat je daar met een reservering zit. Als je de dagritten ook alleen voor leden gaat doen, hoe wil je dan potentiële nieuwe leden treffen? Waar is de toercommissie dan voor als het bestuur bepaald waar we heen gaan? Dan ga je voorbij aan het feit dat je een toercommissie wil om het bestuur te ontlasten. Denk wel dat de T.C. dit i.o.m. het bestuur moet doen.
 8. Nee, inschrijfgeld verlagen en vervolgens deelnemers eigen koffie en appelgebak laten betalen werkt averechts voor de clubkas. Is niet alleen hier ook bij andere clubs zie je deelname aan activiteiten minder worden.
 9. Daar ben ik het niet mee eens. Ga al redelijk wat jaren in april weg ( > 30 ) en de keren van slecht weer zijn op een hand te tellen. Afgelopen jaar zijn we, vanwege feestdagen e.d. in mei geweest. Nog nooit zo'n nat weekend meegemaakt.
 10. Bertho

  Nieuw lid!

  past, even geen foto bij de hand
 11. Dit forum was toch AVG proof gemaakt?
 12. Thomas, Voor zover ik weet en ook wel eens gedaan, kan je in basecamp de triplog selecteren en die dan als een apart bestand wegschrijven. Denk dat basecap zelf er ook wel een route van kan maken.
 13. Zou iets te maken kunnen hebben met of de ander ook de berichten wel gelezen heeft. Uit het verleden weet ik dat ze anders bij de verzender in de postbus blijven zitten als ongelezen en daarmee de boel "verstoppen".
 14. Dat is inderdaad balen als je op deze manier van je motor afkomt. Sterkte Jan en Matthijs met de afhandeling.
×
×
 • Create New...

Important Information