Jump to content

Bertho

Clublid
 • Content Count

  387
 • Joined

 • Last visited

About Bertho

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

782 profile views
 1. Bertho

  Yuasa accu TDM900

  Zou er even naar zoeken op www, van een nieuwe accu mag je toch verwachten dat deze het langer doet dan een 1/2 jaar.
 2. Bertho

  Yuasa accu TDM900

  Accu zit toch garantie op?
 3. Bertho

  Ombouw klaar

  Het houdt je wel van de straat dat zelf sleutelen! 🙂
 4. Bertho

  Carburateur slangen

  Ze hebben het wel over touren.
 5. Een annuleringsverzekering is hier niet voor. Die is alleen voor jezelf van toepassing als je ziek bent, directe familie, overlijden e.d. waardoor je echt niet kan, zoals Vincent al aangeeft en daarmee één van de overbodigste verzekeringen die er is, tenzij je een hele dure reis gaat maken. Maar dan nog. Is nu een beetje kip - ei verhaal. Hotel wil niet afzeggen, want dan komen de gasten zeker niet en daarmee geen inkomstenen, die hebben ze hard nodig blijkbaar, anders zouden ze niet zo moeilijk doen over afzeggen. De Club wil niet afzeggen met het risico van alsnog een rekening krijgen, weet niet of er al een aanbetaling gedaan is, maar die je zou je dan in goed overleg kunnen gebruiken als aanbetaling voor volgend jaar. Weet je ook zeker dat je al een hotel voor het weekend hebt. Zo hebben we het in ieder geval met mijn andere vereniging geregeld
 6. Nico, 👍 Waarom zo angstvallig vasthouden aan een weekendje weg als je je amper vrij mag/kan bewegen.
 7. Dat is een privé eigendommetje van een (ex?) clublid: Erik Postema.
 8. Meer van witte jassen met lange mouwen.
 9. Bertho

  Tienklepper 08-31

  En hoe weet iemand dan dat hij niets ontvangen heeft als de persoon in kwestie niet op forum meeleest?
 10. Bertho

  TDM 940 special.

  Het is meer of de Kerstman het daar dan ook neer wil zetten!
 11. Bertho

  Givi siderack montage?

  Ga je contstant met de zijkoffers rijden? Zo ja, dan zou ik ze vervangen. Zo nee, dan weet uit ervaring dat je de originele knippers kan laten zitten als je de zijkoffers eropzet. (ze zitten dan wel een beetje klem tegen de koffer) En ze zijn dan wel alleen maar goed zichtbaar voor degene die achter je rijdt.
 12. Is ook de enige manier om iedereen te bereiken. Blijkbaar is Vincent de enige die dat begrijpt, de rest blijft maar erop hameren dat alles op het forum moet.
 13. Nee, gewoon ABN. Ik denk dat Jaap bedoeld dat de T.S. dit ironisch bedoeld heeft, omdat er helemaal geen 10-klepper verspreid wordt, terwijl er genoeg info geleverd wordt in zijn beleving. Hij verwoordt het alleen anders.
 14. Ben benieuwd hoeveel leden zich gaan aanmelden voor een commissie of bestuursfunctie. Ik denk dat ik het antwoord wel weet.
×
×
 • Create New...

Important Information