Jump to content

Bertho

Clublid
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

About Bertho

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. Bertho

  TDM 940 special.

  Het is meer of de Kerstman het daar dan ook neer wil zetten!
 2. Bertho

  Givi siderack montage?

  Ga je contstant met de zijkoffers rijden? Zo ja, dan zou ik ze vervangen. Zo nee, dan weet uit ervaring dat je de originele knippers kan laten zitten als je de zijkoffers eropzet. (ze zitten dan wel een beetje klem tegen de koffer) En ze zijn dan wel alleen maar goed zichtbaar voor degene die achter je rijdt.
 3. Is ook de enige manier om iedereen te bereiken. Blijkbaar is Vincent de enige die dat begrijpt, de rest blijft maar erop hameren dat alles op het forum moet.
 4. Nee, gewoon ABN. Ik denk dat Jaap bedoeld dat de T.S. dit ironisch bedoeld heeft, omdat er helemaal geen 10-klepper verspreid wordt, terwijl er genoeg info geleverd wordt in zijn beleving. Hij verwoordt het alleen anders.
 5. Ben benieuwd hoeveel leden zich gaan aanmelden voor een commissie of bestuursfunctie. Ik denk dat ik het antwoord wel weet.
 6. En wat is mis aan gratis hulp krijgen zonder dat er iets voor gevraagd wordt? Henk vraagt geen gratis lidmaatschap of toegang tot het hele forum, bied alleen zijn hulp aan. Of dat echt handig is, omdat je dan niet overal bij kan is een ander punt.
 7. Bertho

  ALV

  Dan zal ik even zorgen dat de sleutel van het calamiteiten paaltje ook beschikbaar is! Anders wordt de Niken alsnog weer een "gewone" tracer
 8. Hoog bling bling gehalte als ik dit zo zie!
 9. ik weet wel wie ik niet moet vragen wat ik moet doen als er iets niet door een deur past.
 10. Begrijp je nu wel wat je hier schrijft?
 11. Bertho

  Uitlaat tdm 850 4tx

  Alwaar je weer nieuwe uitlaten bij hem bestellen!
 12. Thomas,

  Hoe kan jij Pieter nu quoten met een uitspraak van Harm?

  Zit je dat nu zelf aan te passen?

   

  Gr.,

  Bertho

 13. De rit staat toch ook in de evenementen op het forum en is daarmee dan bekend bij forum leden. Het wordt ook nog naar alle leden verstuurd omdat niet alle leden op het forum zitten. Misschien moet je nog eens goed je reactie lezen richting Henk.
 14. Voor zover ik weet is er afgesproken dat alle evenementen openstaan voor óók niet leden. Alleen gaan leden voor bij deelname met een beperkte deelname, zoals de weekenden, omdat je daar met een reservering zit. Als je de dagritten ook alleen voor leden gaat doen, hoe wil je dan potentiële nieuwe leden treffen? Waar is de toercommissie dan voor als het bestuur bepaald waar we heen gaan? Dan ga je voorbij aan het feit dat je een toercommissie wil om het bestuur te ontlasten. Denk wel dat de T.C. dit i.o.m. het bestuur moet doen.
 15. Nee, inschrijfgeld verlagen en vervolgens deelnemers eigen koffie en appelgebak laten betalen werkt averechts voor de clubkas. Is niet alleen hier ook bij andere clubs zie je deelname aan activiteiten minder worden.
×
×
 • Create New...

Important Information