Jump to content

bestuur-admin

Administrators
 • Posts

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bestuur-admin's Achievements

meubilair

meubilair (10/13)

 1. bestuur-admin

  Salandrit

 2. until
 3. bestuur-admin

  Brabantrit

 4. bestuur-admin

  Zeelandrit

 5. until
 6. until
 7. bestuur-admin

  Sleuteldag

  Sleuteldag
 8. Circuit training 2 The Experience in Lelystad
 9. Graag willen we jullie uitnodigen voor de Kennismakingsrit 2022 van ons gezellige clubje.
 10. Beste leden, Zoals gebruikelijk plannen we de eerst volgende Algemene Leden Vergadering in het eerste kwartaal van het komend jaar. Zoals het er nu naar uit zien zal het niet erg waarschijnlijk zijn dat we elkaar in groten getale in levenden lijve kunnen ontmoeten. Reken er maar op dat jullie tegen die tijd een uitnodiging en agenda zullen ontvangen al dan niet voor op een vergader locatie en anders voor een digitaal overleg. Graag zien we elkaar op 20 maart as. om 13:00.
 11. Allereerst wensen wij, als bestuur, al onze leden een fantastisch 2022. Hopelijk hebben jullie een goede jaarwisseling gehad. Ja? Mooi. Dan hopen wij dat het een fijn motor jaar mag gaan worden. De evenementen kalender is gevuld dus we gaan er weer voor.
 12. Beste Leden. Op 25 september gaat we een rit maken door het Saland. Salland is een landstreek in het westen van de Nederlandse provincie Overijssel. Meer informatie volgt.
 13. Beste Leden. Even wat anders. Trial wordt ook wel de ‘hogeschool van de motorsportkunst’ genoemd. De ultieme combinatie van balans en timing vormt de basis van de trial. Topsnelheid is niet de bepalende factor. De sporters hebben moed en inzicht nodig om de hindernissen te nemen in een zogenoemde non-stop. Meer informatie volgt.
 14. Beste Leden, In het weekend van 2 t/m 4 September gaan we weer toeren buiten Nederland. Meer informatie volgt.
×
×
 • Create New...

Important Information