Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. In de winter met 'enige' regelmaat rijden dan is het gebruik niet weinig....het voertuig staat niet 'lang' achtereen ongebruikt.
 3. Today
 4. Haha ja maar wat is weinig gebruik? Bij mooi weer in de winter in het weekend even 50 tot 100 km?
 5. Yesterday
 6. chris

  TDM 940 special.

  Is mooi geworden! Ben beniewd naar de prestaties van het gekietelde blok. Het rijwielgedeelte moet het aankunnen.
 7. Ach, we hebben hier ook al eens een clublid gehad die met zijn TDM onder een dekbed lag...😜
 8. Zet de boom dan wel hoog genoeg
 9. Bertho

  TDM 940 special.

  Het is meer of de Kerstman het daar dan ook neer wil zetten!
 10. Last week
 11. übervet. Als ik mocht kiezen wat er onder de kerstboom komt te staan, wist ik het wel!
 12. Na overleg tussen bestuur en toercommissie ziet de voorlopige jaarplanning er als volgt uit: Hemelvaartweekend staat vast, en is gereserveerd. We hopen binnenkort te verklappen waar we in september naar toe gaan. Op- en aanmerkingen graag via het bestuur! P.S.: Dit hoort eigenlijk in "evenementen", maar ik heb geen rechten daar een nieuw topic aan te maken. Komt goed.
 13. Met grote sprongen. Vet!
 14. Alweer een stukje verder gekomen..
 15. Was de vorige keer ook al zo. Forumleden kunnen geen PDF's inzien, clubleden wel. Maar ook niet altijd. Geen probleem, er staat eigenlijk niets bijzonders in de PDF, die maar uit 1 pagina bestaat, met datum, plaats en tijd.
 16. Dat is vreemd, ik kan m nl wel openen. we onderzoeken wat er mis gaat.
 17. Als het de bedoeling is dat deze info volledig beschikbaar is voor leden en niet leden gaat het niet goed. Blijkbaar staan de rechten op de PDF niet goed. Excuses, er is een probleem This attachment is not available. It may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it to this location. Foutcode: 2C171/1
 18. Meer info: https://tdm-trx-tracer.nl/forums/topic/3859-27-oktober-toertocht-brabant-noord-limburg/
 19. Op verzoek van het bestuur heeft de toercommissie de organisatie van deze rit op zich genomen. De tijd is te kort om een geheel eigen rit op te stellen, dus we maken gebruik van een bestaande toerrit recent uitgezet door Drs. F.J. Reedijk, maar wel iets aangepast aan onze wensen. De 210km lange rit gaat door het hoogveen- en rivierenlandschap in Zuidoost Nederland, en loopt grotendeels afwisselend door de Peel en langs de Maas. Op onderstaande kaart staan alle bezienswaardigheden onderweg opgesomd. We verzamelen op zondag 27 oktober om 9:45 bij truckstop “Nobis", waar koffie en appeltaart klaar staan. We vertrekken om 10:15. Adres: Nobisweg 1, Asten http://www.truckstop.nl/ Deze locatie ligt direct aan de snelweg A67 (Afslag 36). Direct naast de truckstop kun je tanken bij de Shell. LET OP: LUNCHLOCATIE = GEWIJZIGD! De lunchlocatie na ca. 100km is: Hotel eetcafé "IN D’OUWE PEEL" Oude Peelstraat 2 Helenaveen We doen deze toertocht een experiment met aanmelden en vooruit betalen. In plaats van gedoe met kleingeld, wisselen, tikkie's en een dikke portemonnee, vragen we jullie om het bedrag vooraf over te maken. Dat is handig, modern, en snel. Het is GEEN verplichting. Je kunt altijd nog contant betalen bij het begin van de rit. Mocht je vooraf betaald hebben, maar je kunt onverwacht toch niet meerijden, stort ik het geld aan je terug. Ik gebruik met toestemming van het bestuur mijn privérekening voor de ontvangsten en betalingen. In feite is het met contant geld niet anders. Uiteraard krijgt de penningmeester een overzicht van de inkomsten en uitgaven. Ik zal zelf aanwezig zijn bij deze rit. Meld je voor deze rit per email aan: [email protected] (Tijdelijk adres totdat de toercommissie een eigen adres op onze server heeft) Wil je voorrijden? Vermeld het bij de aanmelding! De kosten voor de rit zijn: €5,- voor clubleden BETAALLINK: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=kjfWgM6Bgfljgw1tIAR4B2yPuFyF6Bnc €7,50 voor introducees/forumleden BETAALLINK: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=ERO3SG4c4mbJEDdHITqZbKIyia3Zerv6 De club betaalt de rekening voor koffie en appelpunten. Lunch en/of Diner zijn voor eigen rekening. Denk aan wat contant geld voor de pont! De toercommissie wenst alle deelnemers een mooie veilige rit toe, en we hopen op een mooie opkomst! Heb je nog vragen, opmerkingen, klachten, tips of complimentjes, stuur ze aan [email protected]
 20. https://www.polarsteps.com/ToontjevanGemert/2498441-antwerpen-banjul-challenge Toon gaat lekker door hoor! Ondanks het mulle zand, vorige week. "Totaal afgelegde afstand 3425 Km...Vanmorgen gingen wij eerst oefenen in de zandduinen van Merzouga, ik was na 100 Mtr al helemaal vastgereden en kon geen kant meer op... De motor is te zwaar en ik heb te weinig ervaring in het mulle zand...Maar mij werd gezegd dat de komende routes niet zo'n zware zandduinen heeft...Ik ga het maar proberen en kijk wel waar eventueel de motor strand...Laat in de middag was het vertrek van de groep voor de piste route, het begon met een zandweggetje vol met kleine scherpe steentjes... Deze steentjes werden keien met stroken klapzand...Deze klapzand stroken waren voor mij het zwaarst...Maar er zaten ook mooie stukken tussen, waar je met 80 Km per uur overheen vloog... Ik heb genoten maar ben totaal gesloopt..."
 21. Een mooi voorbeeld dat een TRX zich veel beter leent voor een ombouw naar een naked dan een TDM.
 22. Mooie motor, en doordat de originele opbouw ook meekomt een schitterende gelegenheid om de TRX "hoog" en "laag" te rijden..
 23. Yamaha TRX 850, 1997 € 2.400,00 http://link.marktplaats.nl/m1469318344
 24. chris

  Storing

  Vorige week de kabels onder de kuip gecontroleerd, gelukkig niets geks gevonden. Accu lekker aan het stroom gelegd, dus vol. Vandaag gaan "testen"..... Na ongeveer 75 km merk ik dat de controlelampjes voor de knippers minder fel worden, koplampen uit en voila, fel....voor de deur motor uit.. niet meer starten. Duidelijk dus dat de motor niet bijlaadt... Ik ga eerst de spanningsregelaar uitwisselen, denk zomaar dat die de boosdoener is.
 25. Het bestuur is er nog druk mee bezig. Ze komen binnenkort met meer info.
 26. Is er al iets bekend over de geplande toerrit?
 27. Hey Bertho, Nee ik ga denk ik alleen op vakantieritjes rijden met zijkoffers. De tupperware box blijft er wel op omdat ik er ook woon werk mee rijd en de laptop hier mooi in past zo. Hmmm die knippers die er nu opzitten steken toch wel een centimer of vier uit bij die van mij dus ik vermoed dat ze bij mij niet kunnen blijven zitten. Maar goed tzt maar evenkortere erop geen probleem. gr, Leo
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information