Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Riksgewijs

  Angel Eyes 3VD

  Ik heb wel led besteld voor het gewone licht. Maar dat is om in de gewone unit te doen ipv gewone lampen. Ik zoek nog even verder. Dank alvast voor alle informatie.
 3. appie26

  Angel Eyes 3VD

  Compleet anders....... Wat voor een 4TX het beste werkt qua verbetering van de lichtopbrengst laat ik aan de 4TX experts over, daar weet ik nix van.
 4. Today
 5. Kwam ze vanochtend nog op facebook tdm groep tegen. Volgens mij nog te koop. Maar is wel een schuurvondst en misschien kostbaar om ze weer op te knappen.
 6. Riksgewijs

  Angel Eyes 3VD

  Is de 3vd veel anders qua koplamp dan de 4tx? Ik vind het reuze mooi en het licht origineel valt wel tegen. Zeker door de kronkelende bossige wegen waar ik doorheen moet. Vandaar dat ik dit echt even volg.
 7. Mijn vertrouwde TDM te koop. Heeft inmiddels een stevige 120.000 gelopen afgelopen jaar nieuwe achterremmen en blokjes. Olie en filters vervangen. Nieuwe voorband gehad ( 200 km terug ) Voorzien van: handvat verwarming Handkappen usb aansluiting LED verstralers geschakeld op het groot licht. Puntjes van aandacht. Rechter scherm is gescheurd Start slecht met dit koude en vochtige weer. Gaskabel moet gesteld worden maar is wel mee te rijden. Vraagprijs 1500 euro Voor vragen kunt u altijd bellen of berichtje sturen uiteraard
 8. Als ze er nog staan na 43 weken kan je waarschijnlijk over de prijs wel onderhandelen 😉
 9. Misschien ook interessant: https://www.facebook.com/marketplace/item/453531929399449/ 2 motoren en 1 extra blok.
 10. RBS

  Angel Eyes 3VD

  Elke gek zijn gebrek 😉
 11. Yesterday
 12. appie26

  Angel Eyes 3VD

  Toe maar.... Nog geen TDM maar al wel belang bij nogal exclusieve en onzinnige accessoires! Maar ik vind het goed. Ik ga mun best doen.
 13. Kan iemand mij wellicht voorzien van een een foto van een schone tank ter vergelijking? note: deze is al behandeld met rust arrestor en schoongemaakt met thinner.
 14. Tuparia

  Angel Eyes 3VD

  @appie26🙋‍♂️ Mag er nog een derde bij! Geen haast ik heb nog geen TDM maar die komt 100% en dan zal ik zeker deze mod gaan doen! Stuur me maar een tikkie (gegevens wisselen we wel uit via DM)
 15. appie26

  Angel Eyes 3VD

  2 setjes.... Check! Ik ga een poging doen! Grappig. Achteraf kon ik eigenlijk wel verwachten dat juist deze 2 gekken er wel oren naar zouden hebben.....
 16. Hi Dennis, allereerst welkom natuurlijk, en kijk eens hier: Er staat er een te koop Misschien is het wat voor je? Edit: Je had m al gezien zie ik 😁
 17. robnieuw

  Angel Eyes 3VD

  Gek nr 2 ( sorry Chris, jij bent nr. 1 )
 18. @Henk de Jagerheb je ook foto’s van jouw mooie fiets die je aanbied?
 19. @appie26 bedankt voor jouw tips! Die neem ik zeker mee in de zoektocht, super!!!
 20. Welkom Dennis, Altijd leuk als je met name geïnteresseerd bent in een 3VD, da's de typeaanduiding voor de eerste serie met die ronde koplampen. Ze worden wat zeldzamer maar er zijn toch wel wat aanhangers hier voor juist dit model. Het zijn oude beestjes aan het worden dus die sleutelervaring kan waarschijnlijk wel goed van pas komen nadat je iets leuks hebt gevonden. Voor tips & tricks kun je hier natuurlijk prima terecht. Eerste tips die ik je mee kan geven in je zoektocht: Zoek een 3VD van de laatste productie jaren, met een zilvergrijs frame en blok. Die hebben een verbetering in het frame en sterkere 3e versnelling. Voor de rest zal de staat van de motor per aanbieding verschillen dus succes met de zoektocht!
 21. Mijn naam is Dennis en ik ben nieuw hier. De reden dat ik mij heb lid gemaakt van jullie toffe forum is dat een voorliefde heb voor Yamaha motoren. op dit moment heb ik zelf een XS400 uit ‘82, mooi beestje rijd nog ontzettend goed en ben er heel blij mee. Echter ben ik wel eens bij Pieter H geweest om een oude xs400 (schuurvondst) van hem te kopen en hij heeft mij toen zijn garage/werkplaats met TRX en TDM’s laten zien. Stiekem was ik direct verkocht! Nu ben ik op zoek naar een TDM uit de eerste series (vind ik supermooi!) en heb mij aangesloten bij jullie om alvast veel info te verzamelen alvorens er een aan te schaffen. Ik kan een beetje sleutelen, heb een werkplaats en vind het leuk om met motoren bezig te zijn onder het genot van een biertje met een paar vrienden in mijn “Mancave” Nu weten jullie een beetje wie ik ben en ik kijk uit naar alle info die jullie hier met elkaar delen. We spreken elkaar! Gegroet, Dennis
 22. bestuur-admin

  Salandrit

 23. until
 24. bestuur-admin

  Brabantrit

 25. bestuur-admin

  Zeelandrit

 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information