Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. robnieuw

  Aanhaalmoment

  Ik ga morgen verder en dan zal ik de uitlaatgaten wel afdichten. Was ik vergeten ๐Ÿคฏ
 3. chris

  Aanhaalmoment

  Ik heb dit een paar keer aan de hand gehad, 1 keer waren de bochten lek maar zaten ze er nog aan, de 2e keer waren ze ook onder de flens afgebroken. Geen idee of het kwaad kan maar ik wilde absoluut voorkomen dar er rommel of ijzer/allu slijpsels in de cilinders terecht kwam. Ik heb de uitlaatgaten zorgvuldig afgedekt. Misschien niet nodig..... better safe than sorry.... Ik slijp de flenzen door naar de tapeinden toe, van boven en onder, je krijgt dan ruimte om een stukje van de flens weg te tikken... Zo zal iedereen een handigheidje hebben. Grt, Chris
 4. hey chris, bedankt voor compliment....voor een eerste keer is het me goed bevallen..haha....deze is een 2000 met nu 40000km erop. het rijd echt geweldig.. bochten ook. heb er nu bt 023 op. en ik moet zeggen....rijd echt heel strak.
 5. robnieuw

  Aanhaalmoment

  Mmm , ik voel de behoefte aan een tap-setje ontstaan ๐Ÿ˜‰ En hoofdpijn
 6. robnieuw

  Aanhaalmoment

  Nee, hoor. Voorwiel van de grond en stuurtje opzij.
 7. Iemand een foto of ervaring mee?
 8. MrSchneider92

  Aanhaalmoment

  Dit klusje heeft mij ongeveer 3 dagen gekost... Een bus WD40 verder en een hoop wrikken kwamen de schroeven en de flenzen eindelijk los. De schroefdraden zaten helemaal vol met zand en roest.
 9. Prop-er

  Aanhaalmoment

  Zo, zelfs het voorwiel eruit getrokken?
 10. robnieuw

  Aanhaalmoment

  Stapje voor stapje .. alles zit nog vast
 11. Japie

  Tour commissie

  Mooie tocht Henk.
 12. Beste geรฏnteresseerde, Ik heb verschillende onderdelen te koop staan voor een TDM 850 uit 1994. In de aanbieding: - Kappenset (voorkuip, zijkappen en tail kap,) -- 40,00 EUR Ik verkoop ze ook los, echter hebben ze wel hier en daar wat schade op. - Rek voor de kuip -- 10,00EUR - Koplamp met de sluitringen en -doppen -- 30,00EUR Lenzen en armaturen in keurige staat - Uitlaat -- 50,00EUR Getest en lekt niet, werkt zoals het zou moeten - Toerenteller -- 30,00EUR Getest, alle lampjes en naalden werken zoals het zou moeten. Ik heb mijn prijs er bij staan. Mocht je een bod willen doen of meer info willen hebben? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Robbert
 13. appie26

  Aanhaalmoment

  Ik heb het idd gered met een normale haakse slijper met van die 1 mm dikke doorslijpschijfjes erop. En dan wel heeeeel voorzichtig slijpen!
 14. robnieuw

  Aanhaalmoment

  Als ik zie door hoeveel materiaal ik heen moet op Vincents foto dan denk ik toch aan de haakse slijper .. ga ik die halen.
 15. robnieuw

  Aanhaalmoment

  Je onderschat mij .. er zijn nog vele manieren waarop ik dit klusje kan verkloten ..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 16. robnieuw

  Aanhaalmoment

  @appie26 Dat was wel de spijker op zijn kop ๐Ÿ‘
 17. Prop-er

  Aanhaalmoment

  Owww, nou, dan komt het goed met die vakantie!
 18. Yess het is gelukt! Bedankt! bougies waren zeiknat even schoongemaakt en liep weer als een zonnetje. Ze waren inderdaad een beetje zwart dus, nieuwe bougies erin en afstellen. nogmaals bedankt voor de tip!
 19. robnieuw

  Aanhaalmoment

  Yep , ga straks een Dremel kopen voor de volgende fase zoals de meesten al vanaf het begin voorspelden ๐Ÿ™„ Dank je Vincent. Ik heb nog wat liggen , kijken hoever ik daar mee kom.
 20. Prop-er

  Aanhaalmoment

  https://www.marktplaats.nl/a/motoren/onderdelen-yamaha/m1434243237-yamaha-tdm-originele-uitlaat.html
 21. appie26

  Aanhaalmoment

  Doorgerotte bochten dus...... dat verklaart ook je idee dat de pakkingen lek waren.
 22. Prop-er

  Aanhaalmoment

  soms, als je de boel op spanning zet, kun je precies zien welk draadeind echt vast zit, en welke nog wat beweging hebben. Degene die vast zitten, ernaast voorzichtig doorslijpen met de haakse slijper met dunne schijf. Zodra de boel door is, kun je delen verwijderen. Wat dan nog om het draadeind vast blijft zitten, krijg je los door de draaien, met een griptang.
 23. robnieuw

  Aanhaalmoment

  En het treurige maar ook wel komische van dit verhaal is dat ik โ€˜ffโ€™ de lekkende pakking wilde verwisselen voordat ik deze week op deze motor naar Frankrijk zou gaan .. Change of plan ?
 24. robnieuw

  Aanhaalmoment

  De flenzen zitten nog muurvast ๐Ÿ™ˆ de demper ging er wel makkelijk van af : ๐Ÿ˜‚
 25. Japie

  Aanhaalmoment

  Geen halve maatregelen
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information