Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Benzinepomp werkt.. echter aan 1 kant nauwelijks een vonk en aan de andere kant niets. Op de accu gemeten en die zakt naar 10V of zelfs lager bij starten… accu is nog niet zo heel oud.
 3. Dat zou vervelend zijn want die zijn een maand of 2 geleden nog nagekeken Overigens, als ik gas geef dan gaat hij nog steeds als de brandweer.
 4. Klinkt misschien ook alsof de ontsteking er de brui aan geeft, dat als de bobine(s) warm worden ze het slechter gaan doen of zelfs het niet meer doen...
 5. ziet er gezond uit, mooie pijp erop
 6. Ondertussen alweer ruim een maand verder. Heb afgelopen week de motor uit elkaar gehad en de choke eraf gehaald, schoongemaakt en weer opnieuw geïnstalleerd. Echter de rit daarna naar huis gaf weer dezelfde problemen. Hij begint onrustig te lopen, gas aan/uit wordt heel extreem aan of uit en uiteindelijk klinkt de motor alsof hij verzuipt. Wanneer ik dan afrem voor een stoplicht en knijp de koppeling in, valt hij weer uit. Zijn er nog andere oplossingen mogelijk? Anders overweeg ik toch om een keer langs te gaan bij HPS.
 7. https://nl.aliexpress.com/item/4000558538206.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6d4c4c4dwsg20d
 8. Benzineslang vanaf de pomp naar carburateurs er even afhalen, dan op contact zetten. Dan moet de pomp aanslaan.
 9. Yesterday
 10. Dat lijkt me een mooi klusje voor zaterdag (of zondag).. Bedankt zover en ik laat de uitkomst wel weten....👍
 11. Dat zou duiden op dat de pomp er mee gestopt is? Of er staat genoeg druk op dat de pomp stopt. De motor heeft ook nog niet gelopen dus erg weinig benzine verbruikt... Ik weet niet of er ergens een aftap schroefje is aan de carburateurs... dan zou je kunnen zien of er benzine in de vlotterkamer zit...
 12. Wat moet je eigenlijk horen aan de benzinepomp? Een tikkend geluid bij contact aan? Dat is nl wat ik altijd hoorde.. duurder een paar seconden en stopte dan langzaam. Nu na een paar keer proberen te starten hoor ik dat niet meer?
 13. Binnendoor (o.a. Westfriese Zeedijk) met een maatje naar Hippolytushoef gereden, "brommers" kieken bij MoPo. Daarna door naar Den Oever en in de haven een visje eten. Vervolgens weer over binnenweggetjes op huis aan. Totaal 165km.
 14. Bij de 900 inderdaad de radiateur loshalen, dat had ik zelf afgelopen zondag toevallig gedaan. De bougie zelf eruit halen zou ik niet doen, gewoon de dop eraf halen en dan daar een andere bougie in steken en tegen het blok leggen en dan starten en kijken of je een vonk ziet
 15. Bedankt Yammer900 Is er een truckje om de bougies eruit te halen.. Ik kom er met geen mogelijkheid bij.... Moet de radiateur misschien los ??
 16. eerst eens kijken of er wel benzine in je carburateurs komt. en daarna ook even of allebei de kanten vonken geeft. Op een 4TX zit er dacht ik een elektrische benzinepomp? Die zou je moeten horen denk ik?
 17. Eh, welke? Ik zie geen linkje ofzo? Op mijn vorige 900 zaten die er ook bij, van H4 naar H7, maar op mijn huidige 900 zijn ze meteen H7. Ik had deze: https://nl.aliexpress.com/item/32926180856.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.418d4c4dwER4lW Daar kan je de lamp uit de bajonetfitting halen en zo door de rubberhoes steken. Maar zoiets zal jij ook besteld hebben.
 18. Zo.. motor zit weer in elkaar en weer terug gebouwd... vloeistoffen erin en........ helaas niet te starten Startmotor draait, af en toe een plof maar start niet. Wat opvalt is dat de ene uitlaat zijde (bij de cilinder zijde) warmer wordt dan de andere zijde... De benzine pomp tikte altijd als ik mijn contact aanzetten. Dat deed hij nu ook, maar langer als normaal. Nu na een paar keer proberen te starten (na steeds de accu opladen) hoor ik hem niet meer... Iemand misschien ideeen?? Ontsteking? Carberateurs? benzinepomp? etc?
 19. jpio

  JPio's TDM

  En erop gezet. Uiteraard weer niet zoals het hoort maar dit werkt al 20 jaar prima dus dan ook weer zo verder.
 20. Heb nu lampen met een ventilator erin zitten maar hoewel ze goed zitten en schijnen kan ik de rubber afdichting niet meer gebruiken en dat bevalt me niet. Heb dan ook andere besteld zonder ventilator en dat is nog even afwachten.
 21. ik heb deze er nu inzitten ben wel tevreden maar nogsteeds is er een dood punt boven en onder. als ik weer veren heb die niet inzakken dan maar even koplamp afstellen. voor die tradevision heb je wel een adapter nodig, ik heb ze zelf ge3d print
 22. Welk type/model LED lampen heb je erin gezet? Ik ben op zoek op ALiExpress naar een equivalent van deze: https://www.tradevision.nl/led-dimlicht-h7-6000k-4800-lumen-e-ece-goedgekeurd-1.html Volgens mij is dat ook gewoon allemaal hetzelfde als AliExpress types, alleen hier vragen ze er veel te veel voor vind ik..
 23. Last week
 24. Je staat er weer goed op Teus. We hebben wel gelachen het weekend . Ben vandaag nog naar België geweest. Toch weer 525 km . Groetjes .😃
 25. Vandaag me voor poten gedemonteerd, morgen weg brengen komen hyperpro veren voor terug nu was het makkelijkst gedaan. Achter los halen wordt nog een feest omdat het 1 met abs is
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information