Jump to content

Sleuteldag Kommer Motors

Community Calendar
Japie

11 september 2021 Organiseren we een sleuteldag bij Kommer Motors in Kootwijkerbroek (tussen Amersfoort en Apeldoorn). Johan, Henny en Elmar stellen de werkplaats ter beschikking om die dag onder begeleiding van andere clubleden kleine sleutelklussen aan je TDM / TRX of Tracer uit te voeren. Denk aan het verversen van de motorolie, remolie of koelvloeistof, het vervangen van je remblokjes, aandrijfketting of het luchtfilter.


We hanteren als regel dat de onderdelen die je wilt monteren worden geleverd door Kommer Motors. Meld je daarom op tijd aan, en geef aan welke 

onderdelen je nodig hebt, samen met het type motor en bouwjaar. Stuur een mailtje naar: 

 

[email protected]

 

onder vermelding “aanmelding sleuteldag”. Mocht je zelf al onderdelen gekocht hebben, of iets heel specifieks willen monteren, laat het weten,
dan overleggen we dit netjes met Kommer.
 

Ook als je geen werkzaamheden aan je eigen motor wilt of hoeft uit te voeren, is een sleuteldag een gezellig uitje met andere clubleden. Lekker een praatje maken, de showroom van Kommer bekijken, motoren van andere clubleden bekijken, en misschien zelfs een handje helpen in de werkplaats. 

Voor de liefhebbers hebben we ‘s middags een lunch bij eethuis ’t Spinnewiel, en aansluitend een kleine toertocht van 100km uitgezet, de omgeving is namelijk erg mooi! 
 

Tijdstip:   9:00 – 13:00   
Adres:    Kommer Motors, De Standerd 27 Kootwijkerbroek

 

 

Kommer Motor(part)s is in 1997 opgestart in Garderen. Eind 2018 verhuist ons bedrijf naar Kootwijkerbroek. Het sleutelen aan motorfietsen is voor Johan Kommer veel meer dan werk. Het is allemaal begonnen als een hobby.

In 1980 begonnen Johan Kommer en Maas Boeve met sleutelen aan motoren in de avond-uren. Na dit 10 jaar gedaan te hebben heeft Maas Boeve het bedrijf “Boeve Motoren” opgericht, wat al snel bekend stond in Nederland als “een bos vol motoren”.
In 1992 is Johan Kommer full-time als monteur in dienst van Boeve Motoren gaan werken. Hoewel hij dit altijd als hobby gezien heeft kon hij er toch zijn werk van maken. In deze periode kwamen er jaarlijks  zo’n 500 motoren in de werkplaats voor werkzaamheden.
In 1997 is de werkplaats en motorzaak als twee aparte bedrijven bij elkaar gaan werken onder de naam Boeve Motoren en Kommer Motorparts. Dit werkte prima totdat Maas Boeve zijn bedrijf beëindigde aan de Speulderbosweg. 
In 2004 hebben Johan en Henny Kommer de stap genomen Kommer Motorparts te vestigen aan de Putterweg 60 te Garderen. Met een eigen werkplaats, winkel, bekledingsafdeling en webwinkel zijn ze geheel als twee bedrijven uit elkaar gegaan en is de samenwerking tussen de twee bedrijven beëindigd. Hierna volgde ook al snel de verkoop van gebruikte motorfietsen. 
In 2015 is zoon Elmar mede-eigenaar geworden en vanaf dit moment werd het bedrijf écht een familiebedrijf.
In 2018 is er een grote stap gemaakt. De ruimte in Garderen was beperkt en de door de groei op alle vlakken werd de locatie te klein om ideeën te realiseren en de occasions te stallen. Kommer Motorparts heeft een naamswijziging gemaakt (Kommer Motors) en is eind 2018 verhuisd naar een groter- en nieuw pand in Kootwijkerbroek.
In 2019 is Kommer Motors ook groothandel voor motorbedrijven geworden. Techline is al jaren een bekende naam in de motorwereld. Kommer Motors en Hein Hofland zijn een samenwerking aangegaan zodat Kommer Vof de gehele motormarkt kan bedienen.

Webwinkel
Van 1999 tot 2009 was de webwinkel te vinden via de website van Kommer Motorparts. In 2010 is ervoor gekozen om online een andere naam te gaan gebruiken (motorlook.nl), die makkelijker te onthouden is. De webshop wordt continue verbeterd voor een perfecte winkelervaring.


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information